Георги и Гергана: Вярваме в любовта от пръв поглед!

Двойката вярва в любовта, която обаче между тях не дойде
Обновена: 19 май 2015 14:13 | 18 май 2015 14:00,
21
Георги и Гергана: Вярваме в любовта от пръв поглед!
Снимка: Нова тв

"Аз вярвам в любовта от пръв поглед", сподели Гергана, един от участниците в предаването "Женени от пръв поглед". Вярвал в нея и съпругът й Георги.

Георги и Гергана са двойката, при която отношенията се развиха най-неблагоприятно. Уловени в примката на собствените си силни характери, адашите не допуснаха другия до себе си и тръпката между тях изчезна бързо. Георги бе обвинен в лицемерие, а Гергана в кифленско поведение. Младата жена обаче остана истински разочарована, че съпругът й видя у нея само външния вид, но не се постара да опознае душата й. Георги от своя страна намираше грешката единствено в партньорката си и нито веднъж не пожела да поизглади гънките на собствения си характер.

Гергана, импулсивна и на моменти повишаваща тон, не се хареса на спокойния Георги, който набързо я анатемоса като рязка и нервна жена. Самият той обаче често пазеше чувствата само за себе си и не позволяваше на половинката си да го опознае по-добре, за да разбере минорното му на моменти настроение.

През почти цялото съвместно съжителство съпрузите се обвиняваха един друг, като всеки дърпаше към себе си и отказваше да разбере психологията на другия. Георги даже бе по-краен, като отсече, че с тази жена той не би успял да създаде дори приятелство, какво остава за романтична връзка. Гергана от своя страна най-много се ядосваше на факта, че съпругът й си е сложил маска и играе пред камерите.

Именно заради тези проблеми двойката бе първата, която реши, че нещата няма да потръгнат и Гергана напусна общия дом.

"Не съжалявам, че участвах в "Женени от пръв поглед", това е преживяване, което едва ли се случва на всеки", призна Гергана пред нова тв. "И двамата с Георги сме свикнали да бъдем самостоятелни и имаше моменти, в които трудно успявахме да напаснем различията си и може би условията, в които бяхме поставени, оказаха своя натиск", каза тя. 

"Времето бе прекалено малко, за да се влюбим", сподели на свой ред Георги.

Гергана обясни и защо е публикувала снимка от видеозон в профила си във Facebook. "Понякога човек публикува неща, които са го направили щастлив. Аз публикувам неща, които по някакъв начин са ме развълнували, но не казвам, че са директно свързани с мен. За тази снимка не написах "Гергана е бременна" или "Очаквам дете". Всеки може да го интерпретира както пожелае", категорична бе младата булка.

Двойката разказа, че екипът не е бил с тях 24 часа в денонощието и едва ли са успели да заснемат всичките им разговори и взаимоотношения.

Гергана разказа още, че работи като регионален мениджър на германска компания за дрехи. "Отговарям за България, имам девет магазина, четири от тях са в София, останалите са в големите градове в България", допълни тя. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
2
 
2
 
! Отговори
me преди 8 години
Според мен е много романтично да оставиш други да ти изберат половинка, и просто да видиш какво ще стане. Ако човек подходи сериозно, най-малкото могат да излязат от връзката с добри отношения. Сега дали ще е човекът на животът ти, това никой не го знае, никога. Това си е дар от съдбата, не го решават разните там агенции и т.н. Но поне могат да се държат нормално, а не като тези двама психопати Георги и Гергана.
13
3
 
14
 
! Отговори
вергил преди 8 години
Не знам дали е имало материални стимули за участниците,но е пълна тъпотия да оставиш други хора да ти изберат съпруг/а .Още повече някои от участниците в шоуто нямат 30 години и живеят в София.Щом в София на тази възраст не могат да си намерят половинка,значи нещата са трагични.Доколкото разбрах и трите двойки са вече разделени.Само като се сетя,че мога да прекарам живота си с някоя като Антония и тръпки ме побиват.
12
1
 
3
 
! Отговори
333 преди 8 години
Сватба се пише сваТба
11
0
 
2
 
! Отговори
333 преди 8 години
ПОПУЛИЗЪМ!
10
1
 
5
 
! Отговори
Гошу преди 8 години
До 11Да те светна, вече има много цига...ромове с висше образование. Откакто критериите за прием станаха като за бавно развиващи (или пък платено) вече и джуревците и ромовете се изучиха. Така че това не е критерий
9
18
 
14
 
! Отговори
маги преди 8 години
До ха-ха ами ромка ама отговаря за девет магазина, а ти з акакво отогваряш.........
8
3
 
21
 
! Отговори
Foxy преди 8 години
Стига с този негативизъм - кои са тези, защо се пише за тях? Еми за хората, които следят шоуто, може пък да е интересно. А за статията - тези двамата са прекалено силни индивидуалисти и много трудно ще си паснат с когото и да било. Жалко за всеки един от тях, защото човек не е роден, за да е сам...
7
4
 
21
 
! Отговори
Не разбирам преди 8 години
С какво тези двамата са толкова значими , че непрекъснато се пише за тях ????
6
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
извинявам се. Не Живко, а Георги.
5
13
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Браво Гергана, браво Живко. Обичайте се все така. Бебето дали е мъжко или женско. Ще има ли истинска свадба?
4
3
 
43
 
! Отговори
хляб и зрелища преди 8 години
Отново невероятно важна, информативна и оригинална статия на екипа на днес бг. Изключителната обществена значимост на казаното тук за пореден път затвърждава, че вие сте медията на народа ! Вашите репортажи ще променят живота на българина към по-добро и ще доведат до просветление ! продължавайте борбата си срещу мафията и несправедливостите ! Благодарим ви, че ви има !
3
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ама какви претенции ,леле! -без покритие- хахаха- и двамата са меко казано, та да не ми изтрият коментара - нелицеприятни
2
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тия пък кои са?
1
1
 
37
 
! Отговори
бля-бля преди 8 години
Голям праз..........