Семейство или развод: Ще го бъде ли експериментът?

ТВ двойките решават – остават заедно или край
25 май 2015 15:16,
6
Семейство или развод: Ще го бъде ли експериментът?
Снимка: Женени от пръв поглед

През изминалите месеци двойките от "Женени от пръв поглед" трябваше да преминат заедно през всички ежедневни радости и проблеми, да усетят максимално добре другия, да вникнат в неговия характер и да решат дали биха могли да имат бъдеще с него.

Сега, в края на петата седмица от съвместния им живот, те ще трябва да решат дали искат да продължат като семейства или ще разделят пътищата си.

Преди да застанат очи в очи с експертите на предаването, трите двойки ще имат ден за размисъл, в който ще останат насаме с мислите си и ще си направят ретроспекция на изминалите седмици. Някои от тях ще останат спокойни, защото вътрешно в себе си са взели своето решение.

Други обаче ще се борят с въпросителните и ще се допитат до най-близките си хора. Георги ще направи специална таблица, в която ще напише добрите и лошите качества на Гергана, а по-късно ще извика на помощ приятелите си, за да му помогнат за най-важното решение в живота му.

Шестимата участници в социалния експеримент ще споделят как се чувстват в неговия край - какви заключения извади за себе си всеки от тях и успя ли някой да намери любовта на живота си.

Този петък предаването ще достигне своя финал. Участниците ще се съберат в студиото, заедно с експертите, за да разкажат на зрителите на как протича животът им след уникалния експеримент и какви промени са претърпели в личен план.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
3
 
! Отговори
Зрител преди 8 години
На мен ми е интересно. Смятам, че двойките АА и СС са подходящи един за друг.
5
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Всички ще се разделят скоро - очевидно е. Когато няма любов - има или материален интерес или бягство от самотата. Когато и трите липсват - всичко е пародия и евтино зрелище за тълпата.
4
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Izkluchitelno tupo predavane osobeno v chastta si pokazvashta Antonia
3
0
 
13
 
! Отговори
хаха преди 8 години
Имам предвид и съдържанието на коментара :)
2
2
 
8
 
! Отговори
хаха преди 8 години
Наличието само на 1 коментар и гласуването за него според мен изчерпва доколко съдържателно е въпросното предаване! :)
1
24
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тая Светлана ако я набарам... ох, малеее... За мен ще се ожени веднага!