Ненчо триумфира, Фицата най-добър на финала

Азис и Криско се провалиха в шоуто "Като две капки вода"
Обновена: 26 май 2015 08:30 | 26 май 2015 08:21, Александър Попов
25

Ненчо като Коцето Калки на финала. Снимка: Като две капки вода

Ненчо Балабанов извоюва победата в третия сезон на "Като две капки вода". На финала той влезе в кожата на Коцето Калки и вдигна публиката с изпълнението на песента "Векът на любовта".

В изцяло мъжката надпревара най-убедителен бе Филип Аврамов, който направи невероятно превъплъщение на Тодор Колев, а имитацията му на "Как ще ги стигнем" със сигурност бе един от гвоздеите на тазгодишното издание на шоуто.

За негово съжаление обаче първото място бе обределено от вота на публиката, която прати на върха Ненчо. През целия сезон именно двамата изпъкнаха най-много, но пък Балабанов спечели пет от седмичните надпревари и заслужено си тръгна с голямата награда - лек автомобил. За Фицата пък остана второто място и комплимента на Хилда, че е "най-добрият пеещ актьор и най-актьорстващият певец".

Трети в крайното класиране остана Азис, който излезе като любимката си Цеца Величкович. И логично остана по-далеч от върха, тъй като не му се получи най-успешният образ. Криско също бе далеч от Кърт Кобейн и остана последен на финала. И за двамата обаче шоуто се оказа много полезно от имиджова гледна точка и със сигурност си тръгват доволни.

Жените пък забавляваха публиката в дуети. Милена Маркова-Маца и Жана Бергендорф подгряха сцената на финалистите, като се пробразиха в Елтън Джон и Ру Пол и изпълниха Don't Go Breaking My Heart. Нона Йотова и Джуджи пък излязоха като "Фамилия Тоника" с тяхната "Здравей, как си приятелю".

По традиция се раздадоха и утешителни награди. Джуджи и Криско получиха приза Мис и Мистър Еволюция, а Жана и Азис си поделиха наградата Мис Секси.

Фицата пък взе може би най-важната - за най-добро сценично поведение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
6
 
2
 
! Отговори
Гаги преди 8 години
Тая статия все едно е писана от Маги Халваджиян. Нагласено беше предаването. На Азис нарочно му даваха ниски оценки. Тенденциозно беше. Ненчо е готин и се радвам за него. Фицата пък беше по-скоро за 3то място. Азис трябваше да е на първо или второ място. Чак трето е пресилено. Забавно беше предаването с изключение на недоразумението Джуджи. Защо трябваше да мъчат и нея и зрителите не разбрах?!
23
10
 
13
 
! Отговори
дпа преди 8 години
Боже, тези простотии гледат ли се наистина?????
22
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Фицата е с по-остри черти и женските му образи бяха малко страховити:). А и Ненчо пее мааалко по-добре, въпреки и изказването на Хилда.
21
7
 
28
 
! Отговори
атанас преди 8 години
Фицата беше най-добрият на финала, но с оглед на цялостното представяне, Ненчо беше едно ниво пред него. Просто имаше повече успешни образи от Филип и винаги беше на ниво, докато при Филип нещата бяха малко - "удар и пропуск".
20
5
 
14
 
! Отговори
Валя преди 8 години
Филип беше по - добрият ..
19
5
 
16
 
! Отговори
една преди 8 години
Много съм разочарована. Фицата заслужаваше победата, особено пък снощи с брилянтната имитация на легендата Тодор Колев!
18
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До МагардичНа последната снимка в ляво се вижда кой е най-доволен от случилото се - Магардич разбира се :)
17
11
 
1
 
! Отговори
БУРГАСКИ БАТКА преди 8 години
ГЛАСУВАХ ЗА РАЧКОВ ЩОТ МИ Е НАБОР И ЩОТ МИ Е ГРАДСКИ. ВЪЗРАЖДАНЕ БУРГАС БЕЙБИ 056 БЕЙБИ ШОУ МИ ДЪ УЕЙП.П. ggp 4 LIFE
16
11
 
15
 
! Отговори
zlatena преди 8 години
Честито на Ненчо победата снощи на изпълнението като Коцето Калки настръхнах и пак беше перфектен а аз си мислех ще няма да се справи но той ме опроверга и напълно си заслужи победата.Пожелавам на Ненчо от тук нататък още много успехи и един съвет да върви само напред и нагоре да не обръща никакво внимание на злобни коминтари.В България винаги ще се намерят хора на които не може да им се угоди.
15
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
FICATA BE NAI-DOBAR ,NO BE OPREDELENO DA SPECELI NENCO. ZACHTO RACKOV V INERVIO NA SACHO DIKOV KAZA ,CE VSEKI MOGE DA PROVERI REZULTATITE VAV FIRMATA KOUATO SE ZANIMAVA S TOVA. V SACHTOTO VREME MAGARDIC HALVACIAN KAZA ,CE PO REGLAMENT NEMAT PRAVO DA SE POKAZVAT REZULTATI. KOI LAGE...
14
4
 
20
 
! Отговори
me преди 8 години
Ненчо ме спечели с имитацията на Енрике. Там той наистина пя и беше въздействащ и страхотен. Не съм гледала всичките предавания така че нямам представа кой е "трябвало" да спечели, но бях за Ненчо. И то не заради имитацията на тиквата.Само се надявам сега да не се възгордее и въззвездее, защото изглежда като супер-пич. Трябва да работи върху таланта си, а не да се занимава с глупости. Той е супер за мюзикъли.
13
3
 
11
 
! Отговори
... преди 8 години
Пич, не внимаваш ли, ще ти отмъсти Магърдич
12
12
 
22
 
! Отговори
Магардич преди 8 години
Фицата е безспорно по-добър от двамата, но сега Ненчо е модерен, заради имитациите на Тиквата, които прави. А и Магардич знае, че сега е времето да осребри вложенията си в Ненчо.Арменчето е хитро и алчно, няма как подробности като зрителския вот да му попречат да избута своя човек.
11
9
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Започнах да следя предаването покрай жена ми и идея си нямах какво се е говорело. Фицата беше на високо ниво, но Ненчо според мен спечели заслужено.
10
2
 
15
 
! Отговори
Miro преди 8 години
и аз бях за Филип ама... а Фънкаря винаги е ходел само с такива панталони... още от 90-те.. като запазена марка са му.
9
5
 
35
 
! Отговори
"" преди 8 години
Шоуто беше развлекателно и твърде забавно. Всички участници се дадоха всичко от себе си, за да забавляват публиката. Нека не сме чак толкова критични и приемаме нещата от към хубавата им страна.
8
22
 
27
 
! Отговори
независим преди 8 години
И според мене всичко е нагласено, защото предварително се говореше, че тоя Ненчо ще спечели. Аман от нагласации в тая държава. Момчето, което имитираше Тодор Колев беше достойно да спечели.
7
21
 
22
 
! Отговори
честит преди 8 години
ами още от преди старта се говореше че Ненчо ще спечели. Преди това беше г-н НИКОЙ но Халваджиян трябвашен да го промотира, да го направи известен , да му вдигне цената. И успя. Арменеца е хитър. ПУБЛИКАТА Е ОВЦЕ.
6
15
 
35
 
! Отговори
симеон преди 8 години
Наградата трябваше да отиде при Фицата. Той беше най- добър.Кой е гласувал и как е гласувал не е толкова важно.Важното е ,че най- добрият не спечели. нищо ново под слънцето.
5
6
 
8
 
! Отговори
нот преди 8 години
аз виждам само балерините , тричките са кукли