Сълзи за Аврам в MasterChef, прости се със 100 000 лв.

Елена и Симеон се изправят на финала на кулинарното шоу
29 май 2015 10:30, Александър Попов
53
Сълзи за Аврам в MasterChef, прости се със 100 000 лв.
Аврам остана на почетното трето място. Снимка: bTV

Първият сезон на кулинарната надпревара MasterChef върви към своя финал. За голямата награда от 100 000 лева и титлата първи MasterChef на България ще се борят Елена и Симеон.

Аврам, Симеон и Елена вчера представиха ястия, които да бъдат като тяхно огледало, да притежават характер, облик и вкус, които се помнят.

Аврам заложи на патица с портокалови зеленчуци, Елена приготви киш "Лорен" с крем от авокадо, а Симеон представи чиния с равиоли "Суго неро" с лаврак и хайвер. Именно неговото ястие получи най-много похвали от журито.

В последният тест за креативност, който трябваше да определи кой ще свали престилката завинаги, тримата хоби готвачи трябваше да приготвят агнешки котлети, говеждо бонфиле и кралски скариди.

Полуфиналистите получиха похвали за приготвянето на основния продукт, но гарнитурите им получиха серия от критики. Самите те си признаха, че са си повярвали повече отколкото трябва. Все пак скаридите на Елена и говеждото на Симеон ги прати на големия финал във вторник, 2 септември. Един от тях ще сбъдне мечтата си и ще си тръгне със 100 000 лева.

За Аврам останаха сълзите, достойното представяне и похвалите, които получи от шеф Ангелов, шеф Токев и шеф Михалчев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още по темата: СимеонеленаАврамMasterChef
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
0
 
2
 
! Отговори
тайна преди 8 години
На кой СЕПТЕМВРИ Е ФИНАЛА,че нещо не разбрах?
30
0
 
2
 
! Отговори
lawyer преди 8 години
Въпрос - Хотелът в Огняново не е ли построен преди няколко години? Защо тогава по мярка 312 по одобрен проект по ПРСР към декември 2014 год. за ЕТ "Елена Петрелийска" е предвидена сума в размер на 391 160,00 лв.? Уточнявам, че ЕТ "ЕЛЕНА ПЕТРЕЛИЙСКА" е собственост на ЕЛЕНА АЛЕКСАНДРОВА ПЕТРЕЛИЙСКА със седалище и управление - област Благоевград, община Гърмен, с. Огняново. Парите са предвидени за "Изграждане на семеен хотел в село Огняново". Нов хотел? Ако е така, то тези близо 400 00 лв. са доста
29
3
 
5
 
! Отговори
Юри преди 8 години
И аз сьм за Симеон ,дано отпадне Елена, много неприятна ми е!
28
3
 
3
 
! Отговори
Az преди 8 години
nqmam dumi,za poreden pat se ubejdavam ,4e v na6ta darjava vsi4ko e naglaseno,ako spe4eli Elena 6te pluq na predavaneto,tolkova izdanki pravi i vseki pat q tolerirat ,qvno naistina nqkoi stoi zad garba i,sajalqvat q ,4e bila anoreksi4ka,jalko za formata,be6e mi mn zabavno i s interes go sledih,no sam stra6no razo4arovana
27
2
 
6
 
! Отговори
ВЕЩИЦАТА преди 8 години
ИЗЛИШНИ СА КОМЕНТАРИТЕ. ТЯ Е БОГАТАШКА ЩЕРКА И Е ПЛАТЕНО ДА БЪДЕ ТЯ ФИНАЛИСТКАТА. ПОВЕЧЕ ОТ ТОВА НЯМА КАКВО ДА СЕ КАЖЕ. ДА ВИДИМ ДАЛИ НЯМА ДА Е ТАКА.
26
2
 
10
 
! Отговори
Валя преди 8 години
Аврам заслужаваше да е на финал , а не тази надута Елена..Какво толкова сготви това момиченце ??Дано отпадне на финала .
25
20
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Разбираемо е, че завистливият неуспял българин мрази богатите и се кланя на *** като Стефан, които цял живот ще са обслужващ персонал, но да казвате, че Елена няма качества е просто абсурдно. Тя е креативен готвач. Креативен е и Аврам, и Симеон. Всички са симпатични, всички са добри и то много добри. Много по-добри от вас. Изобщо, наблягайте си на ракийката и салатката и не се месете в нещата, които са ви непонятни.
24
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не мога да разбера защо толкова много се радвате на нещо, което е режисирано от край до край. Дори репликите на участниците са по сценарий. Просто това е един сериал, който имитира реалити предаване. Този сериал си има режисьори сценаристи и т.н.
23
8
 
10
 
! Отговори
аз преди 8 години
още от началото на предаването се писа по вестниците ,че баща на Елена е платил за да спечели любимата му глезла...А тя милата е толкова инфантилна и *** ,че чак ми е противна ...Жалко имаше много по-добри от нея ....Но скапаното предаване е нагласено и всичко е отдавна решено....
22
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ееее голяме бутане и лансиране на тази Елена, чак стана вече досадно неприятно. Екипът на МШ, засрамете се. Толкова е противна и не заслужава хич да е на финал. дано спечели Симеон.
21
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Немога да разбера защо наградата не е 1 милион лева а е 100 хиляди лева.
20
0
 
5
 
! Отговори
Бургазлия преди 8 години
До Чирак шефКакво означава чирак шеф ? Нещо не мога да си го обясня.
19
1
 
11
 
! Отговори
Тракийски преди 8 години
"Нямам представа, чуек. Не са излезли мачовете. Въобще не знам за какво става въпрос."Иначе Аврам е пичага и той. Малко е нервен и сложен характер, пролича си, ама готвеше интересно и беше забавен каква е тръпка.Всико добро му желая.
18
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Дано да спечели Симеон! :)
17
6
 
25
 
! Отговори
лекар преди 8 години
Докато корупцията е налице , дори и в предаване , като това, държавата ни ще затъва все повече!Защото никой достоен човек няма да се награди, както заслужава, а спечелил ще се окаже винаги един от най- неспособните!До кога що позволяваме такива неща? ДО КОГА?
16
1
 
13
 
! Отговори
Yovko преди 8 години
Елена губи от Симеон. Даже се съдят с Мариела , че уж тя била виновна. Потърсете в google , че Мариела съди Елена и вижте какво ще излезе. Симеон печели и си ги пише.
15
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Искрено са ми смешни коментари от сорта, че още преди месец се било знаело кой ще спечели... Е, това е логично, след като снимките на предаването приключиха преди 2 месеца. Елена и Симеон имат изключителни качества. Аврам също. Няма какво да плюете- това е състезание. И не, никой не си е плащал.
14
3
 
21
 
! Отговори
Васил Стоянов преди 8 години
Ленчето печли . Тати си платил .
13
4
 
25
 
! Отговори
Блъско преди 8 години
Защо толкова скучно стана това предаване,и такова протакане а всъщност всичко е едно и също,виждаме ги наведени ,готвещи забързано,един два коментара и отново всичко се повтаря 3 месец вече.И като знам ,че онова плашило Елена ще спечели още повече ми се отгледа
12
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Дреме ми на ...., моя фаворит беше Боян. Нагласено или не и двете тези са недоказуеми. Шоуто е интересно, но недоизпипано. Много време отделят за коментари и обяснения, мен това ме дразни.