Пламен Любенов стана талант №1, грабна 60 000 лв.

Странни подгласници на финала в "България търси талант"
Обновена: 2 юни 2015 14:33 | 1 юни 2015 08:33, Александър Попов
8
Пламен Любенов стана талант №1, грабна 60 000 лв.
Пламен Любенов с голямата награда. Снимка: bTV

Пламен Любенов спечели зрителската подкрепа и победи в тазгодишното издание на "България търси талант". След над тричасово шоу той грабна голямата награда от 60 000 лева, която му бе връчена от изпълнителния директор на bTV Павел Станчев.

Пламен призна, че част от парите ще инвестира в дом, а друга в школата си за танци.

Той впечатли публика и жури през сезона с танци, които изпълнява в инвалидна количка. Финалното му изпълнение бе на парче, изпълнено на живо от рапъра Кристо, а Пламен изпълни хореография на ръце. Пламен е познат на публиката и от участието си в клип на поппевеца Миро.

Подгласници на победителя станаха малчуганът Леон Петков с бийтбокс, който остана трети, и най-възрастният участник на финала Методи Методиев. Той се прочу с баланса на пръчки, макар, че номерът му не претърпя особено развитие.

В социалните мрежи мнозина изразиха своето недоволство от финалистите, като критиките бяха насочени най-вече към класирането на Методи и Леон за сметка на Сирма, която направи четворното салто на върха на високата сграда. Всички обаче са категорични, че от тримата именно Пламен е бил най-достойният да грабне голямата награда.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
0
 
! Отговори
Таралежка преди 8 години
Евала на момчето! Но искам да кажа...,че това не е талант...а много положен труд и усилия!!!
7
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Най *** предаване . това не е талааант.
6
0
 
1
 
! Отговори
колега преди 8 години
Браво на Пламен! наистина е танцьор, но го познаваме не от вчера. Преди години една наша колежка и приятелка така се развълнува от неговата съдба, че го изведе от домовете, представя го на медии, на организации, намери му квартира, плаща я, пътува Пламен по проекти, за да види колко възможности има. Купува му храна, плаща му разходите. Често пъти е търсила и пари назаем. Сега това момче не спира да говори за приятелката, за Несебър, сниман с майка й, все едно че животът му започва от вчера. Тъпо
5
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Браво на човека.Аз такива шоута нагледам, защото са пълна скука.
4
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ето такива хора да печелят разни предавания,а не като кулинарното по БТВ ,дето е яко нагласено и едно анорексиче иска да стане ей така първа от злоба и претенции.
3
5
 
19
 
! Отговори
Бай Шано преди 8 години
Прав е автора ,ГРАБНА 60 000, грабна ги от празните джобове на зрителите , които чрез СМС спонсорират простотии като тази
2
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Саше, Саше, да ти имам речника! Защо да е грабнал наградата, драги!? Замислял ли си се, че може да я е спечелил с таланта си.
1
1
 
48
 
! Отговори
Анета преди 8 години
Пламен да е жив и здрав , и да осъществи мечтите си!