Миа Сантова не страда от липсата на ефир

Тв водещата сподели за майчинството и трудностите в живота й
8 юни 2015 13:32, Петя Славова
5
Миа Сантова не страда от липсата на ефир
Миа Сантова. Снимка: Булфото

Да имаш дете на 40 години е по-трудно, отколкото ако човек е по-млад. Това каза Миа Сантова пред bTV. Тв водещата сподели емоциите си около сбъдването на най-голямата й мечта – тази да стане майка.

Сантова обясни, че през последните две години и половина непрекъснато се е притеснявала за нещо. Тя си спомни за трудностите, които е срещнала. Сред най-големите е преживяна тежка болест, за която в началото не е намерила сили да сподели дори с майка си. Водещата проговори и за първото си дете, което загуби, когато бе бременна в шестия месец.

„Признавам си, че не вярвах, че отново може да се случи, но Господ е милостив”, каза тя. Сантова обясни, че продължава да мисли, че лекарска грешка е довела до трагедията. След като се случва нещастието, обикаля много болници и се оказва физически здрава. Все пак не се решава да съди докторите, тъй като осъзнава, че дори и да има присъда, тя няма да й помогне да преживее по-лесно трагедията.

Що се отнася до кариерата й, Сантова отбеляза, че засега не й липсва, тъй като в момента предпочита да се занимава предимно с детето си. „Виждаш едно същество, което е произлязло от теб и това е невероятно. Чувствам се добре, мисля, че съм го заслужила”, отбеляза още тя.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още по темата: детеМиа Сантова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
една от малкото журналистки, които изглежда и говори добре, а не прилича на останалите кифли, които наводниха телевизиите.
2
0
 
9
 
! Отговори
ЦК на либерастите преди 8 години
Да е жива и здрава, никой не и мисли злото въпреки битивито и глупостите които и изрекла за тях!
1
2
 
14
 
! Отговори
Джорджо Неаполитано преди 8 години
Мамма Миа Сантова !