Говори Big Brother: 1000 души за едно място в Къщата

Подобна конкуренция няма и в елитните училища
27
Говори Big Brother: 1000 души за едно място в Къщата
Снимка: Big Brother

Приключи първият етап от кастинга на Big Brother с впечатляваща равносметка – около 1000 души се борят за едно място в Къщата, което прави конкуренцията наистина убийствена. Бройка, която надвишава и кандидатите за паралелки в най-елитните училища в страната.

За сравнение на кастинга на първия сезон на Big Brother се явиха около 2000 души, което беше същински рекорд за времето си, а днес броят на желаещите е шест пъти по-голям.

"Радваме се на желанието на хората да участват в новия сезон на Big Brother. Впечатлени сме и от профила на повечето кандидати - интелигентни и успели в професиите си млади хора, красиви, знаещи какво искат и как да го постигнат. Личи си, че повечето от кандидатите са фенове на предаването, защото познават механизмите на играта и вече се долавя стратегическо планиране дори в тази начална фаза на кастинга", коментират продуцентите на риалитито. и допълват, че е имало и забавни персонажи.

"Повече от 90% от кандидатите бяха ни изпратили видео, въпреки че това не беше задължително изискване. Изгледахме внимателно всяко едно и имаше доста „попадения в десетката”. Задава се много интересен сезон", убедени са хората зад Big Brother.

Следващата стъпка от кастинга са живите срещи със селектираните кандидат-съквартиранти. По време на този важен етап, продуцентите ще се запознават лично с над 500 кандидати, а главните редактори и екипът от психолози ще им помагат в избора на бъдещите съквартиранти.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още по темата: Big Brother
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ще е къщата на "интелектуалците"
18
0
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Е, много ясно, че ще има по-голям наплив в сравнение с гимназиите. Простотията отдавна измести модата на разума. Сега е актуално да си *** комплексар, отколкото да прочетеш някоя книжка или да имаш интелектуално хоби примерно.
17
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В първия сезон мало 2000 кандидати, сега били 6 пъти повече или 1000 за всяко място. Т.е. сега са 12 000 кандидата, по 1000 за всяко място. Ще има само 12 дупи в къщата, така ли да го разбирам? Малко ме съмнява да са по-малко от 20-тина.Май сте се увлекли в лъжите, та чак не ви излизат сметките.
16
1
 
36
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 8 години
То ако беше този начина за...просперитет,леля ви Мерел с всички...шваби,щеше да е първа участничка в Брадъра.Истината е,че който се е докоснал до това шоу и добил някаква медийна известност,след това бива сдъвкан и...изплют,като това слага негативен отпечатък в живота на всеки бил...там.Ооо темпора,оо морес,как ли ще са тъжни тези,столетия след нас,гледайки кадрите на хората в изолатора на Брадъра,подигравките и пародиите на които бива подлаган.Едва ли ще се...забавляват.
15
1
 
35
 
! Отговори
Село преди 8 години
Хайде, всички селяци вътре.
14
1
 
39
 
! Отговори
бивш преди 8 години
Ей по това ще познаете каква ни е държавата. Пълна посредственост, безпереспективност ... въобще беден ми е речника ...
13
1
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Абе уж все кандидатите са интелигентни с образование и работа, а накрая като влязат се вижда, че са полуграмотни ***.
12
1
 
51
 
! Отговори
Бял Данъкоплатец преди 8 години
Биг брадър-ако ще и 1000 платени статии да напишат за вас ,истината е в рейтинга на предаването.Много малко останаха зрителите,които се отъждествяват с лицата с ниски нива на култура и възпитание,които се подвизават в шоуто ви.Всекидневието ни е пълно с лицемери и интересчии-на работа,в трамвая,в мола.....Не ни трябват нови и от екрана да ни заливат с негативна енергия.Или както се казва в пародийното ви предаване-ай сиkтир от тука ве.
11
1
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
МЪРЗИ ГИ ДА РАБОТЯТ ТА "звезди" ПО-ЛЕСНО Е СЕ СТАВА У НАС. ГЛЕДА ЛИ Я НЯКОЙ ТАЗ ПРОСТОТИЯ ИЛИ НЯКОЙ ПРОСТО ЗАПЪЛВА ЕФИРНОТО ВРЕМЕ...
10
0
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ценностна система....мечтата на живота на много млади хора, след това шоу, ставаш шоумен за цял живот....лесно, бързо...правиш се на *** 3 месеца и това е инвестиция за цял живот. После можеш да водиш, предаване.....,времето...и няма да ти се налага да ставаш сутрин в 7 и да работиш 8 часа...
9
1
 
47
 
! Отговори
vesko02 преди 8 години
В елитните училища кандидатстват умници,а те са малко у нас,докато тук...
8
4
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Жалък народ сме. Разпадаме се като държава и нация със светлинна скорост. Нещо, което 2 века византийци, 5 века турци и 45 г комунисти не можаха да убият, днес е убито от самите нас
7
2
 
65
 
! Отговори
//// преди 8 години
Баси простия народ ....
6
1
 
65
 
! Отговори
ЛМБО Р. ГИНИн преди 8 години
Въпиюща простотия българска ...
5
1
 
68
 
! Отговори
123 преди 8 години
Аман от олигофрении!
4
0
 
69
 
! Отговори
Баш демокрЪт преди 8 години
"Радваме се на желанието на хората да участват в новия сезон на Big Brother. Впечатлени сме и от профила на повечето кандидати - интелигентни и успели в професиите си млади хора...."Хахаха ОСОБЕНО интелигентни е най-забавната част! В това интелектуално предаване ходят най- най- ама наистина най-интелигентните и преуспели....помните ли Найден с купичката с жълта течност, която полетя към тавана?....
3
1
 
71
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ами нормално,то на никой вече не му се учи.По добре да се омаскариш в BihBrother.Пък и да не спечелиш,после цяла седмица си я при Гала я някъде другаде.Ким Кардашян да не учила
2
1
 
59
 
! Отговори
ОО пустиняци преди 8 години
Да да.. всеки път кастинги и все уж известни попадат вътре. Нагласена работа!
1
2
 
74
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Пуснете ги всичките 1000 души в къщата и може да получите някво умалено копие на София.