Защо се проваляме с диетите?

Нова поредица по TLC разкрива причините
28 юли 2015 11:07, Александър Попов
4
Защо се проваляме с диетите?
Снимка: TLC

Популярният лекар и водещ, д-р Кристиан Йeсен, се завръща в ефира на TLC с нова поредица, посветена на отслабването и здравословния начин на живот. В премиерното предаване "Да претеглиш врага" Йесен се бори с причина номер едно за провала на диетите – мотивацията.

Той използва нов подход, за да насърчи хора, които системно не успяват да спазват диетите си и да отслабнат. Всяка седмица двама души с противоположни мнения по горещи теми ще залагат собствени средства, обзалагайки се, че ще свалят повече килограми от противника си.

Премиерният епизод е на 31 юли, от 21:00 часа. В него един срещу друг се изправят лекарят от Лондон Хариет срещу Джо, която е веган и екоактивист.

Хариет е пристрастена към пазаруването и редовно си взима храна за вкъщи, докато Джо никак не обича да харчи излишни средства за неща, които не са й от първа необходимост.

Ако Хариет изгуби, нейните пари ще отидат за финансирането на обучителен курс за семейството на Джо, който да им помогне да живеят по изцяло екосъобразен начин. Ако Джо изгуби, парите й ще осигурят на Хариет няколко вълнуващи обиколки с кола на пистата Брандс Хеч.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Само *** може да знае колко тежи между 75-78 килограма. Пълният *** знае и грамовете.
1
4
 
2
 
! Отговори
... преди 8 години
Защото диетите са за неамбициозни хора. Мислиш си няма да ям и ще отслабна. После абе то малко няма да навреди и накрая, *** таз диета тя не работи. Вместо диета, яжте колкото си искате но бягайте по 20 минути на ден ( околи 3км) и ще сте ОК. Не съм нацепен ама съм 183см и тежа 77.6 кг. Ям по 4-6 хиляди калории на ден и не ми дреме.