Богданов в графа "Златка и Тризначките"

Футболистът не знае за Априлското въстание и 6 септември
28 авг 2015 09:18, Александър Попов
44
Богданов в графа "Златка и Тризначките"
Не става само с мускули, трябва и акъл. Снимка: Нова тв

Ромката Ирена направи на пух и прах футболиста Богданов и го в вкара в графата на "Златките" с липсата на познания на ниво 4 клас. Двамата се изправиха в мисията Зона Матура, в която лъснаха познанията им по история и математика. Останалите пък трябваше да предположат кой ще се справи по-добре и заложиха на правилния човек - Ирена.

Футболистът отговори правилно само на четири въпроса и видимо му спадна мачовското самочувствие. Оказа се, че докато е ритал по-зелените терени е пренебрегвал часовете по история, защото не знаеше какво празнува България на 6 септември, кога е избухнало Априлското въстание и какво пише на герба на страната ни. Играта го прати директно в групата на тризначките, Черната Златка, фолкпевците Азис и Десислава, които през годините забавляваха зрителите с липсата на познания и елементарна обща култура.

"Какво ще ми промени живота това, че не знам кога е избухнало Априлското въстание?", опита да се защити Пламен, но видимо помръкнал. Той дори сподели, че е време "да сгъва цирка" от шоуто.

Тримата мачовци - Цветелин, Богданов и Кирил, срещат все по-голям отпор заради поведението си, но само един от тях попадна във вторите елиминации в Big Brother. Застрашени от изгонване са Пламен Димитров, Ирена, Братухчев, Цветелин и Никита.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още по темата: Big BrotherПламен Богданов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
3
 
! Отговори
123 преди 8 години
не разбирам, какво толкова се блещите и учудвате...ТОВА НИ Е НИВОТО НА НАЦИЯТАмасово младите хора са с подобни "впечатляващи" познания, по елементарни темиТук таме, някое изключение, което изключение ще драсне към чужбина, я да учи, я да работи след като е завършило тук
24
0
 
2
 
! Отговори
бб преди 8 години
Знаете ли най-смешното е че мачото трепереше от страх на този тест. Нямаше абсолютно нищо мъжко по време на теста. Ясно бе че ще спечели учителката, но къде бе мъжкото държане за което имаше толкова много претенции?
23
6
 
2
 
! Отговори
xax преди 8 години
Ей, никой в тоя форум не разбира от чистокръвен мъжкарлък. Вижте женските как ги наобиколиха, защото усещат откъде идват силата и ума.
22
0
 
4
 
! Отговори
me преди 8 години
Колкото до ББ, много ми е странно как все има хора, които се чудят защо се показва. Ми това е частен проект, на частна телевизия. Ще си показват каквото искат. Защо се показва "Великолепния век"? Защото частните телевизии имат право да го правят. И след като това са техни собствени пари, очевидно ще си ги харчат както искат. Никой не е задължен да гледа ББ. Но се гледа. А се гледа, защото човек може да види колко ниско могат да паднат хората. И да мисли как би се справил ако му се изпречат.
21
0
 
8
 
! Отговори
me преди 8 години
Има нещо вярно, че тя все пак е учителка и това и дава бонус. Но това щеше да има значение ако разликата беше 1 точка. А той сбърка на някакви абсурдни въпроси като Априлско възстание, 6ти септември, азбуката, Симеон. Айде стига бе. Това наистина ТРЯБВА да го знае всяко хлапе. Фактът обаче е, че ако се направи едно проучване по улицата на негови връстници, вероятно резултатите ще са също толкова плачевни. Защото масово не се знаят ЕЛЕМЕНТАРНИ неща. Какво остава за по-сложни неща. Тъжно.
20
1
 
5
 
! Отговори
защо преди 8 години
До една от пазарджикНапротия - съизмерими са, защото въпросите са от учебния материал за 4-ти клас!Да не би Богданов да не е завършил дори 4-ти клас или някой му е подарявал тройките, та да изкласи до основното образование ?
19
4
 
5
 
! Отговори
Баш бай брадър! преди 8 години
Тоя ,че е ***,*** е......ама да ми се правите на много умни и това няма да го приема!
18
1
 
6
 
! Отговори
До 26 преди 8 години
До АнонименПич тия може и да са силни като БИК, но пък за сметка на това са и също толкова УМНИ! И да ти кажа, само, че и аз "леко" не харесвам ромите, да не кажа друго, че ше ме отпишат, но тая ромка знаеше "малко" повече от тоя "голем" мъжкар, дето требе да се провери дали мое да си напише името без грешка и аиде от мен да мине нека да гледа в личната си карта!
17
1
 
16
 
! Отговори
? преди 8 години
Е мии... кво чакаш от остриган, изрисуван, татуиран...***! Освен да рита топка и да чисти улици, не виждам КОЙ работодател би го взел.И за сервитьор не става.А още по-глупави са хората, които гледат тези простотии по тв.
16
2
 
17
 
! Отговори
do edin ot pz преди 8 години
Е?! Какво като е на 20? Тея неща, дето ги питаха се учат като си на 10-11. Да не говорим, че е втрещяващо да не знаеш какво се почита на 6 септември и кога е избухнало Априлското въстание! Това, дето се вика, трябва да е закодирана информация в съзнанието на всеки българин. За мен няма оправдание да не знае. Просто изражението и вида му говорят без да е необходимо да си отваря устата. Така де, лошото е, че тоя младеж е един от хилядите като него. Това е тъжна равносметка.
15
2
 
26
 
! Отговори
с преди 8 години
Егати. Толкова съм шокиран от тея резултати. Като му гледам интелигентната физиономия на снимката просто не мога да си обясня... Тея от ББ поне в едно са последователни - всеки път дълбаят дъното с все по-рафинирани ***, които да канят. Само един от *** е вечен - Ники Пънчев. Въобще, това решително е предаване за ***.
14
4
 
53
 
! Отговори
Георги преди 8 години
"Оказа се, че докато е ритал по-зелените терени е пренебрегвал часовете по история"оказа се, че журналистът е е пропуснал часовете "по-граматика" :)
13
6
 
32
 
! Отговори
Атанасов преди 8 години
Не зная откъде да започна, но като начало бих похвалил Ирена. Не само отговори на въпросите, но и допълваше отговорите. Въпросите не бяха трудни, но съм убеден, че можеше да отговори и на много по - сложни въпроси. Радва ме факта, че Ирена се подигра със смешкото. То се видя от поведението му - незнаещ, неграмотен, но за да защити своето немощно и останало его се направи на обиден ... ха - ха СМЯХ ГО"У"ЕМ :Д
12
0
 
26
 
! Отговори
ha ha преди 8 години
.., че има ли по-*** "парчета" от футболистите?
11
1
 
28
 
! Отговори
????Й преди 8 години
СЕМ защо съществува, онези *** защо взимат заплата - това предаване трябва да бъде спряно като пошло и развратно, а продуцентите - да се прогонят в Азия.
10
1
 
17
 
! Отговори
mrawka преди 8 години
ТОВА ПРЕДАВАНЕ ПОКАЗВА КАКЪВ Е ЕЛИТА И ЗВЕЗДИТЕ НА БЪЛГАРИЯ.ВЪЗХИТЕН СЪМ ОТ ТЯХНАТА ИНТЕЛИГЕНТНОСТ И ЗНАНИЯ.БОЛШИНСТВОТО БЪЛГАРИ СА ПОЧТИ НА ТЯХНОТО НИВО ЩОМ ТОВА ПРЕДАВАНЕ ПРОДЪЛЖАВА.
9
19
 
3
 
! Отговори
Hiter преди 8 години
Ама всички му се кефят ,а на орлицата никой!!!!!! Цецо на финал!!!
8
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Има и по - прости хора сред футболистите.
7
0
 
29
 
! Отговори
хи хи преди 8 години
Не знам кой определи този *** за футболист? Да не би да е играл в Реал или в Рома, или поне в ЦСКА във В група?
6
2
 
38
 
! Отговори
**** преди 8 години
Питам - защо се харчат пари за подобно предаване - каква е ползата за зрителите, какво биха научили, какво биха видяли? Някакви мазни безделници по цял ден се разхождат, пият и пушат и си говорят безсмислени неща. Те нямат дори елементарна обща образователна култура за четвърти клас, а са големи пълнолетни хора. Това ли са примерите за подръжание от младите зрители? Тези хора стават само за общи работници на пристанище, а дамите - за обслужващ персонал в евтино нощно заведение.