Важните неща за Вас! По Bulgaria ON AIR от 21-ви

Телевизията се отваря за широката аудитория
8
Важните неща за Вас! По Bulgaria ON AIR от 21-ви
Снимка: архив

Bulgaria ON AIR се променя от 21 септември. Телевизията с икономически профил разширява обхвата на програмното си съдържание, за да удовлетвори нуждите от качествена, полезна и интелигентно поднесена информация на широката ТВ публика. Във фокуса на новата програма екипът поставя "Важните неща" – всичко, което определя, вълнува и засяга живота на българите днес.

Голяма част от основните предавания и новинарски емисии на Bulgaria ON AIR и техните водещи, спечелили доверието на зрителите, ще се запазят. Те обаче ще разширят обхвата на темите си от 21 септември, така че телевизията да бъде полезна и интересна за максимално широк кръг от зрители, без да прави компромис с високото качество и подход при поднасяне на информацията.

Най-съществено развитие по отношение на съдържанието зрителите ще открият в сутрешния блок и новинарските емисии. С нов ракурс ще се завърнат и ключовите предавания - "Полиграф" със Светла Петрова, "Видимо и невидимо" с Калин Манолов, "Медиите ON AIR" с Доника Ризова, "Q & A" с Клара Маринова, "Брюксел 1" с Милена Милотинова,  "Гол" с Томислав Русев, Борис Касабов и Николай Александров, "Темида" с Димитър Абрашев и др.

"Bulgaria ON AIR спечели лоялна аудитория най-вече с качеството, стила и подхода на поднасяне на информацията. Проучванията ни показват, че все по-широк кръг от хора търсят именно това при избора на телевизионен източник на информация и забавление. Вярвам, че с решението да развиваме Bulgaria ON AIR като политематична медия ще дадем реална алтернатива на широката телевизионна аудитория и бързо ще привлечем нови лоялни зрители", коментира Виктория Миткова, управляващ директор на медийна група Bulgaria ON AIR.

"Важните неща: това са здравето на всеки един от нас, образованието на децата ни, дългоочакваната справедливост, пътищата, по които се движим, посоката, в която вървим... А всичко това са неща, които зависят от самите нас. Затова екипът ни се стреми към съдържание, което е наистина полезно за зрителите, което да ни прави по-активни в търсенето на по-добро качество на живот", заяви от своя страна Николина Димитрова, програмен директор на Bulgaria ON AIR.

Политематичното съдържание на Bulgaria ON AIR ще бъде обогатено и с нови предавания, филми и сериали.

Bulgaria ON AIR се излъчва цифрово ефирно в цялата страна, както и в мрежите на всички кабелни и сателитни оператори.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
Павлин преди 8 години
Очаквам да е нещо качествено. Добра новина.
1
1
 
1
 
! Отговори
75 преди 8 години
Най-хубавото в тази телевизия е Дориана Ранкова :)