Най-загадъчните убийства на ХХ век

ID Xtra с трети сезон на "Престъплението, което ще се помни"
2
Най-загадъчните убийства на ХХ век
Снимка: ID Xtra

Поредицата "Престъплението, което ще се помни" се завръща на екрана с трети сезон, изпълнен с най-провокативните реални случаи на убийства от 50-те и 60-те години на ХХ век.

В новите епизоди ще видим истории за връзки с неочакван край, ужасни престъпления и обрати в разследването. ID Xtra ще въведе зрителите в мистериите на едни от най-загадъчните убийства от 5 февруари от 22:00 ч.

Първият епизод от новия трети сезон на "Престъпление, което ще се помни" ни пренася в 1968 г., в градчето Гафни, Северна Каролина, където репортер получава мистериозно телефонно обаждане от убиец, който заплашва да убие отново. Похитителят въвлича полицията в налудничаво "търсене на съкровище", а "наградата" при всяко тяхно разкритие е мъртвото тяло на поредната жертва. Разследващите вече са открили три трупа и са в зловеща надпревара с времето и с безпощадния убиец, който се готви за следващото си убийство.

„Престъпление, което ще се помни“ разказва и за случай от 1937 г. в Ню Йорк, при който три модели жени са намерени мъртви. Историята включва религия, изкуство и лудост, преплетени в нездрава връзка между любов и мания за притежание.

Предлагаме ви повече подробности и за още един ужасяващ сценарий.

Майкън, Джорджия, САЩ, 1960 г.

Магнатът на недвижими имоти Честър Бърдж лежи в болничното си легло, възстановявайки се от операция, когато чува притеснителни новини по радиото: неговата съпруга, Мери, е била удушена в леглото си. Единственото доказателство? Пръстен с 10-каратов диамант е изтръгнат от пръста ѝ.

Враговете на Честър и Мери обаче не са малко и полицията се опитва да разбере дали Мери е била набелязаната жертва, или убиецът е търсил и Честър?

В следващите седмици разследващите се впускат в разследването на тайните на готическите общества в Джорджия. От кланове с качулки, през янки със синя кръв до бивши затворници, детективите се потапят в свят на убийства и омраза, където статусът е всичко, а тайните - разменна монета. Когато мъглата се надига и делото влиза в съда, Майкон ще чуе за южна готическа история, чиято истина е по-странна от измислица.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Дааа, и аз я гледам редовно.
1
0
 
1
 
! Отговори
Язека преди 8 години
ID Xtra e много интересна телевизия.