"България търси талант" сбъдва мечтата на Жаклин

На 17 април започват концертите на живо в шоуто
13 апр 2016 15:44, Александър Попов
3

Александра. Снимка: България търси талант

Световноизвестната звезда Лара Фабиан ще се срещне с една от най-талантливите млади певици в 5-то юбилейно издание на "България търси талант". 12-годишната Жаклин Таракчи спечели сърцата на жури и публика, и получи златния бутон на Михаела Филева с брилянтно изпълнение на един от хитовете на Лара Фабиан.

Шоуто ще сбъдне мечтата на Жаклин, като я срещне със световно известната певица преди концерта й в Румъния. Там Жаклин ще има възможност да чуе на живо любимата си певица, както и лично да си поговори с нея в бекстейджа, както и да получи напътствия за бъдещата си музикална кариера.

Срещата, която ще се състои часове преди концерта на 20 април, ще бъде заснета от екип на "България търси талант", а зрителите ще я видят в едно от предаванията на живо през следващия месец.

Жаклин Таракчи вече се готви усилено за втората си изява на сцената на шоуто в един от 7-те концерта на живо, които започват на 17 април. В продължение на два часа и половина всяка неделя 63-мата полуфиналисти в петото юбилейно издание на "България търси талант" ще се борят за голямата награда от 50 000 лева и титлата "Талант на България".

За първи път в рамките на живото предаване, веднага след изпълненията на талантите, зрителите ще видят и резултатите от зрителския вот, от които ще стане ясно кои участници отиват на финала на шоуто.

В първия лайв на 17 април сили ще премерят някои от най-интересните полуфиналисти в шоуто.

За одобрението на зрители и жури ще се борят младежите от театрално-музикална формация "Врабчета", летящите баскетболисти от "Space Dunkers Team", Фокусниците от "Team Deception" и Бойко Недялков, който ще подложи на изпитание самоиронията на журито с чисто новата си обидна комедия.

На музикалния фронт конкуренцията ще е огромна. Александра Панайотова, която с ангелския си глас‪ накара Асен да съжалява, че е ударил златния си бутон, ще се бори за място на финала с републиканския шампион по бийтбокс Искрен Тончев-Iskrata и с любимеца на тийнеджърките Християн Ненов.

На денс арената ще пък ще излязат професионалната танцова двойка Лора и Владислав и хип-хоп ентусиастите от Lion’s Crew.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
angeliada преди 7 години
браво на детето
1
0
 
0
 
! Отговори
angeliada преди 7 години
това е добре