Константина Живова посреща зрителите на "Днес" от 9 май

От екипа на предаването готвят още изненади този месец
5
Константина Живова посреща зрителите на "Днес" от 9 май
Константина Живова. Снимка: Bulgaria On Air

Промените в сутрешното магазинно предаване на Bulgaria ON AIR започват от понеделник. Популярната телевизионна водеща Константина Живова влиза в новата си роля на лице на "Днес" на 9 май от 9,30 часа.

Какво ще се случи в Нощта на литературата? Зрителите ще разберат от разговора на Константина Живова с директора на Чешкия център в София Катерина Хуртаева.

Традиционният дебат на живо в студиото утре е посветен на известните личности, които служат за пример на младите. Поводът е избликът на гняв на Григор Димитров на финала на тенис турнира в Истанбул. Редно ли е да си изпускат нервите звездите? С коментар ще се включат зам.-главният редактор на Dnes.bg Александър Попов и хипхоп изпълнителите Николай Георгиев-Масурски и Адриан Денчев-Римо.

На 9 май "Днес" ще предаде на живо и част от церемонията по отбелязване на Деня на Европа, пряко от представителството на Европейската комисия в България. Новата водеща на предаването Константина Живова ще покаже на зрителите и любопитно приложение на науката във всекидневието - или как да се сдобием с крем за лице, който можем и да изядем.

С тези и още любопитни теми, които вълнуват всички, Константина Живова ще направи премиерата си като водещ на Bulgaria ON AIR на 9 май.

"Всеки, който веднъж се докосне до телевизията, пази магията в сърцето си. Вълнувам се изключително много от предизвикателството, което ми предстои. "Днес" ще се превърне в моя живот! Ще се постарая предаването да усмихва хората с интересни и полезни теми и гости всеки делничен ден и да се превърне за тях в любимите два часа, прекарани пред телевизора", коментира водещата.

По-късно през месец май предаването "Днес" ще изненада зрителите с още промени и нововъведения.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
4
 
! Отговори
sofeto преди 7 години
Мноо готино гадже!
3
0
 
3
 
! Отговори
x преди 7 години
котьоооо
2
1
 
6
 
! Отговори
ined преди 7 години
Тая телевизия чак пък толкова ли никой не я гледа, че трябва постоянно да я рекламират тука?
1
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Константина, прекрасна сте! Действате ми по-добре от тирамису! Жена-афродизиак!