Галя и Ева се изправят в решителен дуел във "Фермата"

Двете са смятани за най-опитните в шоуто
23 окт 2016 14:02, Александър Попов
6
Галя и Ева се изправят в решителен дуел във "Фермата"
Снимка: "Фермата"

След като близо два месеца Ева и Галя се бориха за лидерско място във "Фермата", тази вечер двете ще се изправят една срещу друга на арената за дуели, за да защитят правото си да останат в шоуто.

Те ще отговарят на въпроси от Алманаха, ще се състезават за време и ще покажат сила в общо пет битки, като точките за всяка от битките бяха предварително определени от Ева.

Това, което двете не подозират е, че преди битките всяка от тях ще чуе писмо от своето дете.

Чрез водещите Иван и Андрей, двете дуелистки ще получат подкрепа от децата си в писма, прочетени на арената. Катрин – дъщерята на Ева и Христо – синът на Галя, вдъхват кураж и трогват до сълзи своите майки.

"В последните години станах малко повече мъж, отколкото жена. Нося си характер и това дразни жените. Когато съм на терена, се бия до дупка", закани се Ева преди началото на дуела и се обърна към подкрепящите я Краси, Финци, Юлияна, Калин и Тодор с думите: "Да, имам малко темерутест характер, но трябва да знаете, че ако някой от вас е гладен, аз ще остана гладна, за да ядете вие".

В агитката на Галя по време на дуела ще бъдат Мария, DEE, Ася, Михо, Деси, Стоян, Силвия и Ники.

"Ще видиш една по-различна Галина – не тази, която плаче в кухнята, а Галя от тетевенския Балкан", хвърли ръкавицата към Ева Галя.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: Фермата
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
1
 
! Отговори
Дима Спасова преди 7 години
Тоя Михо е просто един психопат и хич не ми се вярва хората да са пожелали да се върне във фермата, а участниците вътре са манипулирани за вота.
3
0
 
2
 
! Отговори
Някой си от Русе преди 7 години
Това са ПЛАТЕНИ ,,новини".в други сайтове пише същото със същата снимка.Явно рейтинга на тези двама клоуни с това,,рейтингово" предаване е доста зле!!!Което не е изненада за никого предполагам
2
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Каква потресаваща новина само
1
2
 
3
 
! Отговори
Баш Ориенталеца преди 7 години
Не ми било Фермата най ми било ........