За смелостта и рисковете. Говори журналистът Димитър Кенаров

Родителите ми винаги са ме подкрепяли, разкрива той в "Провокативно"
4 дек 2016 09:00,
4
За смелостта и рисковете. Говори журналистът Димитър Кенаров
Снимка: bgonair.bg

Как решаваш да заминеш за едно от най-опасните места в света? За страховете, за смелостта и за рисковете, които всеки от нас може и трябва да поема, говори журналистът и писател Димитър Кенаров тази неделя в "Провокативно" по Bulgaria ON AIR.

Кенаров е бил кореспондент в Ирак, Босна и Косово. Той споделя, че винаги е имал подкрепата на майка си и на семейството си за своите избори.

"Когато трябваше да ходя в Ирак, аз тайно си пишех кореспонденцията с американското списание Esquire, за което тогава работих. Не съм обсъждал нищо с майка ми. Докато не си взех билетите и финансирането от един център, който спонсорира журналисти на свободна практика. Просто една вечер се събрахме на вечеря и аз й казах: "Заминавам за Ирак". Тя се разплака, но каза, че трябва да правя това, което трябва да правя. И всъщност мисля, че това е изключително важно", разказа Димитър Кенаров.

Той сподели още, че родителите му не са го спирали да преследва мечтите си и да поема рискове.

Цялото интервю на Милена Фучеджиева с журналиста и писател Димитър Кенаров гледайте в "Провокативно" – неделя от 10:30 по Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
3
 
! Отговори
ГРАЖДАНИН преди 7 години
Съвременен доносник продаващ се за слава пред простия и изстрадал българин.
2
2
 
1
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 7 години
До Анонимендруго си е нащо монче, спасено от руски войник, дето се оказа че си седи в квартирата в москва, а кой снима в сирия не е ясно...
1
0
 
6
 
! Отговори
смЕх преди 7 години
У нас журналисти няма има наведени драскачи работещи по поръчка .