Нигерийско семейство иска в "Смени жената"

Жена ядрен физик, също кандидатка да си смени дома
20 яну 2017 14:00, Александър Попов
18
Нигерийско семейство иска в "Смени жената"
Снимка: bTV

Съвсем скоро родните зрители ще станат свидетели на премиерния сезон на риалити шоуто "Смени жената", което набира популярност и сред родните семейства.

Само месец след обявяването на кастинг за шоуто, редица семейства са изявили желание да бъдат част от това лудо изживяване, което ще върви в ефира на bTV. Сред най-интересните кандидати до момента са многодетно семейство с 9 деца, семейство от Нигерия, което говори перфектен български, семейство от заклети вегетарианци, които от 8 години не са яли месо и семейство, което отглежда 11 кучета.

Дамата с най-интересна професия, която е пожелала да смени семейството си, е ядрен физик. По отношение на месечния доход на едно семейство палитрата също е доста богата. Семейството с най-висок доход, което е изявило желание да се включи в социалния експеримент, е с месечен приход от 15 000лв, а това с най-нисък – с едва 240 лв.

В "Смени жената" две семейства, от крайно различни социални нива и с на пръв поглед несъвместим начин на живот, разменят за една седмица съпругите в тях.

През първите дни новата съпруга трябва да спазва стриктно правилата в дома и ритъма на живот на жената, с която се разменя. Всяка съпруга оставя "упътване", в което обяснява своята роля в семейството и задълженията, които трябва да извършва. През втората половина, "новите" съпруги налагат своите собствени правила, които новите им семейства трябва да спазват.

"Смени жената" е уникален шанс за всяко семейство да изпробва за 7 дни коренно различен от своя живот, без да прави радикални промени и да получи хонорар за това. Да поживее в друга реалност и след една седмица да се върне към своя живот и да прецени има ли нужда нещо да променя в бита си и взаимоотношенията, за да бъде семейството още по-щастливо.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още по темата: Смени жената
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
3
 
! Отговори
Язека преди 7 години
Иванчо и Андрейчо са го играли често това шоу и им се е сторило добре да го покажат и на обикновените орица...Само, че те взимат стимуланти от дилъри с висока репутация и естествено не шмъркат нищо евтино. За участниците тоя кеф, обаче е непознат и съответно ще се сблъскат с реалността, породена от липсата на гореизброените убавини. Резултата - меко казано ще е обезкуражаващ.
13
0
 
12
 
! Отговори
Пешо* преди 7 години
Има нещо много перверзно и неприятно в това шоу...
12
0
 
31
 
! Отговори
Поручика преди 7 години
Поредното ровене в чуждото мръсно бельо и надничане през ключалката. Абе слугинска им работа.Ами не, благодаря! На мене не ми е интересно. Пак ще си гледам филмите от торентите.
11
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тази снимка ми орилича на табела за WC. Дали е случайно?
10
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз пък искам в " смени държавата " . :)
9
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ТОВА ЗА СМЕНА НА ЖЕНИТЕ Е МНОГО ПОПУЛЯРНО В РУСИЯ. При тия опити се получава самотна майка.
8
1
 
19
 
! Отговори
aaa преди 7 години
Айде давайте я нигерийката вкъщи, че от кога ми се пробва черно д...
7
1
 
17
 
! Отговори
НПО преди 7 години
А "поредната прocтотия на Сорос "може ли?
6
0
 
15
 
! Отговори
НПО преди 7 години
Поредната *** простотия!
5
2
 
14
 
! Отговори
Киро Кюмюря преди 7 години
не виждам по коя ТВ ще е, ама като им знам акъла на нашите телевизионери- залагам на Нова. май само там дават подобни простотии, бетевето вече никой не ги отразява за подобни буламачи, освен ония двамата - еноти ли порове ли какви им викаха не помня! ама и те умряха тотално, някаква сферма имаше по едно време там с рейтинг 0.001%
4
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Докато има балъци ,ще има тарикати !Реалити - зрители !Подобни "предавания " са Несъвместими с българския манталитет !Придуцентите защо не си сменят жените !!!?!??
3
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Айде недоклатените български лелки юруш на нигерийската черна мамба. Нека избиването на комплекси и утоляването на сексуалния глад започне СЕГА!
2
0
 
25
 
! Отговори
Капитан Салам преди 7 години
Оф пак глупости ще дават.
1
0
 
31
 
! Отговори
Киро Кюмюря преди 7 години
на баба им хурката! и що не сменят мъжа?