Михаела надви Деси Слава в "Като две капки вода"

Певицата е най-младият победител в историята на шоуто
30 май 2017 09:07, Александър Попов
29

Михаела Маринова. Снимка: Нова

Михаела Маринова спечели петия сезон на шоуто "Като две капки вода" в конкуренцията на Десис Слава, Люси и Миро.

"Благодарна съм за цялото преживяване и журито, което ме стимулираше с всяка една дума", заяви развълнуваната Михаела, която е най-младият победител в историята на шоуто у нас. Тя взе голямата награда - автомобил.

"Ще сънувам това предаване. Реших да изпълня тази песен, защото филмът "Титаник" винаги ме е вълнувал", допълни Михаела, която спечели сърцата на публиката с образа на Селин Дион.

Деси Слава остана втора в зрителския вот, тя се появи на сцената като Стефка Съботинова под звуците на гъдулка и кавал. Тя спечели обаче овациите на Фънки, който беше най-големия й критик.

"Участието ми беше едно шизофренично пътешествие, което ме вкара в много различни емоции и персонажи. Тук взех едно изключително богатство, с което ще продължа напред", сподели Люси, която се класира на трето място. Певицата избра Марги Хранова за свое финално преобразяване.

На четвърто място се класира Миро, който наелектризира залата с емблематичната песен на Контрол – "Най-щастливия ден" и образа на Кольо Гилъна.

Данчето Христова оцени неговото изпълнение като най-силно, но в крайна сметка феновете решиха да е последен във финалната четворка.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Майтапа в България е зада се каже Истината.
19
1
 
8
 
! Отговори
Клише преди 6 години
Всичко в тоя свят е нагласено разликата е галактическа ????? Не говоря за качества за талант , за възмозности , говоря за интереси $$$$$$ и нищо друго?!?!? Но България се стреми към това и е жалко .
18
14
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това " Мишенце"явно има много солиден гръб. Бутат я още от "Х " фактор. Десито беше с класи над нея.
17
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 20човека го каза на майтап това за роклята;)
16
11
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Как никой не разбра колко нагласена история е тази с " Мишето"?? Излиза представител на фирмата, която подарява автомобил на победителя и пред всички казва, че колата е в син цвят, защото вътрешен човек им казал, че " Мишето" ще пее със синя рокля. Какво повече може да се каже? А вие си пускайте SMS-си.
15
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На това предаване ли му викате! По-скоро е за запълване на програмата според мен, че иначе трябва да пускат пак турски сериали! То добре, че е и Рачков де, че само заради неговите майтапи превъртах няколко предавания! Иначе това т.нар. "шоу" няма да има нищо общо със шоу! Пък че е нагласено- то си е ясно!
14
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този сезон нямаше някой наистина добър, който да изпъкне и трите финалистки бяха на еднакво ниво- понякога им се получаваше, понякога не. Още от х фактор не ми допада Михаела, то са претенции, то е чудо, малко скромност на никой не е навредила ;)
13
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тая нагласена боза повече няма да я гледам. Мишенцето се скъсаха да й "се падат" все подходящи образи на жени с висок глас. А на финала дори не успя да вземе височините на песента, която сама си беше избрала. Че е добра, добра е, но и Люси, и Десислава бяха с класи над нея.За държането на "Мишето" няма да говоря, според мен още си е недорасла лигличkа и има още много какво да учи, ако иска да достигне не само вокално ниво.
12
0
 
10
 
! Отговори
Д.У.Рачков преди 6 години
Видяхте ли ся , извънредно голямата ми глава какви извънредно големи глynocтu сътворява ?!
11
2
 
3
 
! Отговори
Пешо Секса преди 6 години
Десис Слава, Ханко Брат... Алооо, днес-а, оправете си правописа!!!
10
2
 
13
 
! Отговори
дядо Пенс преди 6 години
Абе ,нека и Мишето да намаже ! Деси и Люси отдавна правят пачки ! Социализъм,бате-да има за всички....
9
11
 
13
 
! Отговори
ЛЪВСКИЙ преди 6 години
Браво на Мишето, уникален глас!
8
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Толкова е тъжно. С Кристиан на Евровизия и сега с Михаела стана ясно колко хора презират талантливите и работещите. "Мързеливци", "паляци", "ду*хала" - жестоки самооценки.
7
4
 
4
 
! Отговори
МАЙНА преди 6 години
Ко станало?
6
5
 
25
 
! Отговори
Котана преди 6 години
Михаела наистина е много добра певица и заслужаваше да спечели. Десислава и Люси също са страхотни, но не са умрели толкова за нова кола...имат достатъчно пари да си купят.Колкото до шута Храчков... е такова лигавене не бях гледала никъде, особено накрая прекали с представителя на фирмата, предоставила колата. Едно е да си комик, друго е вече да си фрапантно *** и шут.
5
7
 
9
 
! Отговори
Българка преди 6 години
Не гледам подобни предавания - безкрайно *** едни и същи лица,както и предавания като ден и нощ ,ние-нашите и вашите -ха ха ха,там нещо - между съседски войни и тем подобни.С две думи на телевизионния екран от години досаждат едни и същи физиономии
4
11
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На кой му пука >?
3
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това предаване е в графата "забавно-развлекателно " - и ми е много смешно как се взимат на сериозно , че кой ще го спечели , че награди че съдииски решения , бля-бля , ама толкова много мързеливци се навъдиха напоследък , че трябва да им се търси някакво занимание
2
9
 
12
 
! Отговори
:) :) преди 6 години
е, оставсше на Десислава да дадат наградата. Все пск е с лепнато клише чалгаджийка. Типично за кой ли не конкурс пък бил той и тип шоу.
1
28
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нормален човек не гледа подобен род помийни предавания с измислени псевдо вип паляци!