От "кухнята" на "Сексът и градът" – дизайнерът Ерик Деймън

Гледайте цялото интервю с него в "Провокативно" по Bulgaria ON AIR
18 юни 2017 09:02,
2

Дизайнерът на култовите сериали "Сексът и градът", "Клюкарката", "Дневниците на Кари" и "Милиарди" Ерик Деймън беше гост на "Балканската седмица на модата". С Деймън се срещна водещата на "Провокативно" по Bulgaria ON AIR Милена Фучеджиева. 

Вие сте човек, когото публиката в България очакваше с нетърпение благодарение на работата Ви върху "Сексът и градът". Нека поговорим за Сара Джесика Паркър. Как нейният персонаж в сериала се развиваше чрез облеклото й? Каква беше визията Ви за героинята?

Всъщност, самата Сара Джесика, както и Патриша Фийлд, имаха идея как трябва да изглежда това дръзко градско момиче и как да го постигнат, като смесват дрехи от висок клас с конфекция. Аз допринесох, като добавих уличната нотка, различните модни течения и винтидж стила. Визията на Кари непрекъснато се разрастваше и не се побираше в познатите рамки. Един от любимите ми тоалети беше идея на Сара Джесика. Искаше да облече дирндл. Това е традиционната немска бирена носия. Каза ми няма ли да е страхотно, ако нося дирндл за сцената с пикника? С Патриша си помислихме, че ще бъде наистина забавно. Казахме си, че ще изглежда сякаш Кари е купила тоалета си от Октоберфест. Бях много щастлив, че имам възможност да бъда част от сериала.

Цялото интервю с дизайнера Ерик Деймън гледайте в "Провокативно" в неделя от 10:30 по Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари