Владимир Каролев – последният известен във "Фермата"

Той ще влизе в ролята на старейшина в риалити шоуто
22
Владимир Каролев – последният известен във "Фермата"
Владимир Каролев. Снимка: Фермата

Четвъртата и последна популярна личност сред участниците в новия сезон на "Фермата" е Владимир Каролев. Политикът и икономист влиза в риалити формата със специален статут на старейшина, съобщиха от bTV. През първата седмица в предаването той ще разпределя задачите във фермата, а след това ще влезе в ролята на ментор. Каролев няма да се бори за голямата награда или да участва в дуели за оцеляване.

"Фермата" е първото риалити шоу, в което Каролев приема да участва, тъй като вярва и подкрепя идеите, на които е изградено шоуто – възраждането на българския дух и връзката на градския човек с природата, сред която Каролев обича да прекарва голяма част от времето си.

"Аз по принцип съм екипен играч. Моята роля ще бъде  да стимулирам екипите да работят по-добре. Този сезон ще е по-различен от предишните, защото ще има повече връщане към природа и към природосъобразния начин на живот", обясни Каролев.

Той разкри, че се чувства добре подготвен физически, което се дължи на любимото му хоби – планинските преходи, които прави по няколко пъти всеки месец. Икономистът може да се похвали и с опит в редица екстремни спортове като сноуборд, уейкборд, водни ски, сърф, парапланер, както и със син колан с червена лента по таекуондо.

"Популярните личности, които зрителите ще видят във "Фермата", са избрани заради своите лични качества и умения, на които могат да научат останалите участници и зрителите, а не просто защото са известни", разкри психологът на предаването Ани Владимирова.

Половината от кандидатите, явили се на кастинг за третия сезон на формата тази година, са емигранти.

"Те дойдоха в България специално, за да се видят с екипа на предаването, въпреки многобройните си ангажименти зад граница. Това доказва, че една от целите на "Фермата" – да свързва българите по целия свят, е изпълнена. Предаването е техният мост към родината. Част от тях искаха да участват, за да покажат на родените си извън България деца, какво е да си българин", каза още Ани Владимирова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
4
 
11
 
! Отговори
Зевзек преди 6 години
Фермата грубо пожълтя и изпростя - жив конкурент на Биг Брадър. А беше хубаво предаване ...
17
3
 
8
 
! Отговори
Иван Пешев преди 6 години
Това не го гледам, но мога да кажа следното: този го канят защото са го надушили че кипва и пререагира с бягство , почти няма студио от което да не е бягал , мека китка е не може да се отстоява - дребен спекулант не го знам как е станал милионер - случайност.
16
3
 
4
 
! Отговори
Поп Светулко преди 6 години
Тоз най накрая си намери попрището.. Тъкмо щяхме да гласуваме в манастирчето.. Да го земими при нази за съветник, как да разприделями.. дарения и свещичкити, маа ши изчаками те паричките, те ръжда не фащат :)
15
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Още една причина след Иван Ласкин да не гледам Фермата
14
2
 
8
 
! Отговори
Оруел преди 6 години
Тоя от съветник на президента да падне до реалити
13
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Давай Владо,плювачите са се подредили!Световната купа по завист и злоба е у нас!За някои неща не съм съгласен с теб,но за куража евала!Успех!
12
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ей няма отърване от ДС-агента Камен!
11
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Добър въпрос му зададе Тинтири Минтири.Аз пък се чудя,кога му остава време и да работи ,като по няколко пъти в месеца изкачва планините?Инак,въобще не гледам това предаване.Пълни глупости са.
10
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Високите и стройни какички, които развежда, явно струват скъпо и награбеното по време на Мадридския мошеник - свърши. Пак започва с клоунадите в името на некой лев...
9
5
 
28
 
! Отговори
Тинтири Минтири преди 6 години
Аман от тоя "икономист". Не можело да се вдигат заплати и пенсии без растеж. А как тогава минималната пенсия и заплатите ни са между 2 и 3 пъти по-ниски от половината бивши републики на Югославия, при положение, че БВП им е с 10-25% по-нисък от нашия?
8
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това милионерче къв клоун е просто.
7
1
 
19
 
! Отговори
Каролев? преди 6 години
Във Фермата? Всъщност като се замисля то там си му е и мястото. Тръгнеш ли веднъж отнякъде, винаги се връщаш пак там....
6
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Каролеф се хвали само със знанията си за фондовата борса. Явно включи Фермата в индекса Даун Джоунс и ще разбие Ейпъл, Майкрософт и Боинг.
5
3
 
28
 
! Отговори
Джурналист преди 6 години
''Фермата'' - побългарен вариант на сървайвър, облечен в псевдо-патриотични мотиви. Тазгодишното интро към новия им сезон е нелепо смешен - от завоеватели сме се озовали в големия град (село) София. Моля...
4
3
 
29
 
! Отговори
Шопо преди 6 години
Доста са му дали през 1989г щом чак сега ги е свършил...
3
4
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
огладнял е и този пишман бизнесмен явно. Аз отдавна се съмнявам, че е така, тъй като постоянно кисне по телевизиите в разни предавания и дава акъл на килограми, даже и без да му го искат, по всички въпроси. Ако беше чак такъв голям меринджей щеше да си гледа бизнеса и да не се занимава с глупости
2
4
 
38
 
! Отговори
Парите не миришат преди 6 години
Свършиха парите в куфара и сега ще трябва да поработим малко.
1
4
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Отврат!