"Западен свят" се завръща с втори сезон и сюжетна плетеница

Сериалът може да гледаме от 22 април
Обновена: 20 апр 2018 09:49 | 20 апр 2018 09:48, Петя Славова
4

Предпремиерата на "Западен свят" в България. Снимка: HBO

Ако сте останали объркани от развоя на събитията в първия сезон на научнофантастичния сериал "Западен свят", сте "добре дошли" в клуба. Оказва се, че и звездите на поредицата често са в неведение за случващото се, предаде Ройтерс.

Сериалът на телевизия HBO проследява историята в тематичен парк, в който срещу заплащане хора могат да се потопят в атмосферата на Дивия Запад, пресъздадена от роботи. "Западен свят" се завръща на малкия екран на 22 април с втори сезон, след като първият беше белязан от неочакван развой и обрати в сюжетната линия.

Оказва се обаче, че не само зрителите често нямат идея какво се случва в шоуто. Същото важи и за част от изпълнителите на роли в поредицата.

Актьорът Джефри Райт, който се превъплъщава в образа на програмния директор Бърнард Лоу, предупреждава, че сюжетът във втория сезон става още по-объркан.

"С всеки следващ сценарий се питам "Какво се случва? Шегувате ли се с мен? Невероятно е", споделя и Леонардо Нам, изпълнителят на ролята на техника Феликс.

Звездата на сериала "Западен свят" Еван Рейчъл Ууд, която се превъплъщава в образа на Долорес Абернати, обаче казва, че сложната сюжетна плетеница сякаш е правена "по поръчка" за нея.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: HBOсериалЗападен свят
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 3Нетфликс напоследък създават много неща. Като се замислих почти всички сериали, които гледам са създадени от Нетфликс.
3
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
тоз сериал е пълен провал. 2018 е годината на нетфликс
2
0
 
2
 
! Отговори
мдаа преди 6 години
До Архангел ПсувнаилДоста е добър, така. Джонатан Нолан в пълен блясък.
1
1
 
5
 
! Отговори
Архангел Псувнаил преди 6 години
Сериалът е велик! Изпълнен с голи жени. Гледайте.