Липса на управление в "Едно френско село"

Сериалът – по национална телевизия Bulgaria ON AIR
22 май 2018 08:45, Петя Славова
2
Липса на управление в "Едно френско село"
Снимка: Bulgaria ON AIR

Политическата война между голисти и комунисти е в разгара си, а Вилньов отново е изправен пред неочаквани изненади – във финалния седми сезон на "Едно френско село".

Новите епизоди на военната драма ще пресъздадат липсата на управление във Вилньов, която довежда до избухването на политическа война между привържениците на президента на временното правителство на Франция Шарл де Гол и комунистите в града. 

Даниел Ларше и супрефекта Сервие са обвинени в предателство и колаборация със съпротивата и срещу тях започва тежко съдебно дело. Резултатите от изборите се оказват невалидни и Берио е премахнат от кметския пост.

Военната служба на Антоан изтича и той се връща обратно при Жанвиев, с обещанието да споделят бъдещето си заедно. На свой ред Густав задълбочава дейностите си на черния пазар, а Люсиен продължава да скърби след смърта на Кърт, страхувайки се, че гробът му ще бъде разкрит. Ортенс се възстановява от публичното унижение, но параноята я обзема все повече, въпреки подкрепата на Даниел...

Каква е съдбата на жителите на Вилньов и ще получат ли те покой след  преживяните трагедии – гледайте във финалния седми сезон на "Едно френско село", от 22 май в 20.30 часа по телевизия Bulgaria ON AIR.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари