Победителят Дидо: Станахме по-готини хора!

Музикантът за участието си в реалити формата "Фермата"
17 дек 2018 14:00, Петя Славова
20
Победителят Дидо: Станахме по-готини хора!
Снимка: bTV

"Цялото преживяване е много ценно за мен. В началото го считах за зелено училище – казах си: "Сега ще поседиш тук на почивка сред природа, да подишаш чист въздух", коментира победата си във "Фермата" вокалистът на Д2 Деян Каменов.

Рокаджията е и първият популярен участник в историята на шоуто, който спечели фермерското риалити.

Дидо призна, че още не е лягал от снощното парти. Пред bTV той коментира опонента си: "Роман е много интелигентен възпитан млад мъж. Много неща харесвам в него и игра много кораво. Може би имах градация в темпото, докато той имаше обратното", обясни певецът.

Още по темата

По думите му, той е очаквал да има подкрепа от зрителите, защото е известен, но не и толкова силна.

Музикантът коментира, че е бил поканен като ВИП, но животът във фермата, това, което му се е случило там, е било наравно с абсолютно всички останали участници.

Казва, че е научил много от мъжете във формата – от Цецо, Митко, Иво, Христо и от Роман. Научил се е също да е благодарен за малките неща в живота.

"С много хора успях да се съединя, с други цял живот не би ми стигнал да се съединя", каза още победителят във "Фермата" и допълни - Сякаш не градихме фермата, а себе си. Станахме по-готини хора.  Мисля, че изградих много повече благодарност в себе си, за малките неща".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още по темата: Д2ФерматаДеян Каменов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
2
 
10
 
! Отговори
Питащ преди 5 години
Коментар на опосумите при дуелите:" Ах, каква драма?Той/тя залитна, спъна се, подхлъзна се, залюля се, триона зацикли, талпата/!?/ не поддава и т.н. и т.н. Думи! Думи! За кого е необходим този креслив, дразнещ коментар, подходящ за радиокоментатори, след като всички ние виждаме на екрана всичко?? Често с коментарите си те пречат/помагат на участниците.
16
3
 
14
 
! Отговори
Коко преди 5 години
Г-да режисьори и продуценти, при следващият подбор на участници ни спестете присъствието на фанатици демонстриращи натрапчиво вярата си(Нури и предишният). Формата не става по интересен, а обратно. Тъпо решение-противопоставяне на мисюлманин и християни и вкарване на темата за присъствието на османците! Елементарно г-да! Който иска може да гледа и слуша Нури в ютуб.
15
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Честито на Дидо .От четиримата той най-много заслужаваше да спечели.Предаването не е лошо , но започнаха и него да го нареждат.Забелязах го в седмицата когато лилипутите принудително направиха мъжки дуел .По този начин вече те определят колко мъже да останат и колко жени .Това вече не е честна игра .
14
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
По -добре Дидо отколкото Ваня и Роман които тримата джуджаци Андрешко,Иванушка и НикитУ незаслужено избутаха до финал.Само Росица си заслужи финала.Фермата далеч не беше съединение,а от устите на продуцентите само призив за есемеси звучаха.
13
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вкарват разни закъсали "ЗВЕЗДИ" из разни риалитита,да ги спонсорират и рекламират.Що не дадат парите на обиктновени хора бе?
12
3
 
20
 
! Отговори
Българин преди 5 години
Браво! Честито, Дидо! Той и Александър бяха най-интелигентните мъже във формата! Никаква злоба, никакви сметки, никакви комбинации, за разлика от Георги-патриота, Александра-манипулаторката, които през цялото време се опитваха да обработват зрителите с обръщенията си. Като замисъл формата /с някои забележки/ е добър-например уроците по история, занаяти и обичаи! На кого трябваше изкуственото разделение на "българи" и "чужденци"! Те всички са първото! на моменти тъпотията на водещите бе повече!
11
9
 
3
 
! Отговори
Гробокопач преди 5 години
Проблемът е, че Дидко е рокмузикант! Навремето рокмузикантите не бея готини, не бея и добри, те бея, просто бунтари. Какъв рокмузикант е това? Чалгар! Кажи Дидко: 'Обичам Бойко":)))
10
7
 
4
 
! Отговори
Стоянова преди 5 години
До Владо НИКОЛОВТози известен волейболист, като видя, че ще падне предпочете така да се каже да си отстъпи мястото и за баламурниците стана много велик. Как ще падне от един селянин.
9
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе пред хленчещият злобар Роман и аз предпочетох Дидо.
8
19
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тая глупост фермата е по смотана и от другата..бай Брадър!А онез двамата опосуми за толкова години по нелевизиите поне да бяха се научили да говорят членоразделно!
7
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В общи линии, профилът на победителите в тези риалити предавания е доста сходен и това оставя съмнения за сценарий. Честито все пак.
6
3
 
22
 
! Отговори
пущиняк преди 5 години
Ха да му са честити 100-те бона! Ще закърпи малко бюджета за определено време! То е ясно ясно, че от музика вече свестни пари няма да може да изкара, защото за да печелиш от музика трябва и да пишеш такава, а не само да припяваш и свириш разни стари песни! Пък тази манекенка, дето е хванал за жена- кинта иска, не е майтап!
5
6
 
26
 
! Отговори
70 - годишен преди 5 години
много добре 100-те бона си припознаха дидо ! стига вече молене пред господ и гъ *ур чене пред аллах или демонстарция на селски похвати !не е казано,че трябва да си от село и с определена религия, за да спечелиш. момчето влезе като китарист, певец, но не се правеше на звезда...и си излезна с умения. не е казано и, че трябва да остане на село. научи се на нещата от фермата,бори се както всички, спечели си доверието на публиката. честито, дидо !
4
7
 
5
 
! Отговори
Владо НИКОЛОВ преди 5 години
Вие за какво си мислите,че спечели миналия сезон този жълтуркото ... я си помислете Известният волейболист ако не беше отстъпил мястото ти и точно на този човек даде шанс и спечели?
3
15
 
18
 
! Отговори
ko преди 5 години
Номера - нарочно го вкараха пак за да вземе парите техен човек! Ншщо честно и мъжкарско!
2
14
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
По уредено и нагласен театър в живота ди не съм виждал
1
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
S sdravi si har4i parite dezata na bkp ot vsnschno sa gotini taka i naschia dido gotin no bes jena si