В света на бойните изкуства с Boec.bg

Предаването – всяка неделя в ефира на Bulgaria ON AIR
Обновена: 10 яну 2019 12:17 | 10 яну 2019 12:17, Петя Славова
4
В света на бойните изкуства с Boec.bg
Снимка: Bulgaria ON AIR

В света на бойните спортове и изкуства ни пренася новото предаване Boec.bg. Единственият по рода си телевизионен проект ще се излъчва от 20 януари, всяка неделя от 19 часа по телевизия Bulgaria ON AIR.

Водещ ще е известният спортен журналист Десислава Джерманска, която ще ни потопи в магията на бойните спортове и ще ни доближи до философията на бойните изкуства като ни срещне с някои от най-успелите личности от света на бокса, борбата, карате, киокушин, самбото, муай тай, кикбокс, таекуондо и останалите бойни спортове.

Във всяко свое издание Boec.bg ще ни запознавас историята, традициите, тънкостите на различните бойни спортове и изкуства и дори ще дава уроци по основни техники. Предаването ще отдели време за всички български бойци, клубове и федерации, които развиват тези спортове у нас и прославят името на България по света. 

Екипът на единствения телевизионен проект в българския ефир за бойни спортове и изкуства ще поднася много любопитни новини и подробности от международната бойна сцена, както и интересни и забавни класации. Зрителите ще получават и полезни съвети за превенция, здравна информация, рехабилитация, възстановяване и др.   

Водещата напредаването Десислава Джерманска е познато лице на зрителите на Bulgaria ON AIR, където 7 години бе редактор и водещ на спортните емисии. Тя има над 10-годишен стаж в спортни редакции на печатни и електронни медии.

От ноември е главен редактор на един от най-четените специализирани сайтове за бойни изкуства и спортове – Boec.bg, който вече е част от Investor Media Group – втората най-предпочитана онлайн медийна група в България.

"Телевизионната продукция Boec.bg е част от един мащабен проект, насочен към бойните спортове и изкуства, който започнахме да развиваме с нашия екип и Investor Media Group. Тази категория спортове у нас има своята лоялна, търсеща, но и изискваща аудитория, чийто потребности ще опитаме да покрием с качество, атрактивност и полезност“, коментира Десислава Джерманска.

С новото предаване в националния телевизионния ефир феновете на бокса, борбата, каратето, самбото и останалите бойни спортове имат още една възможност да се потопят в света на силните - от 20 януари, всяка неделя, от 19 часа, по  Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Навремето всички слаби и некадърни спортисти станаха мутри !
1
1
 
5
 
! Отговори
да си знаете преди 5 години
Били са бойни изкуства от 200г. назад---сега са спортни версии --който ги тренираш 5г. па и повече станеш по здрав физически-- устата ти стане голяме опериш се на двама роми и те те спукат от бой ! Р.Р.-- от тези всичките описани наи се доближава до уличен бой и бойно изкуство муай тай ---НО там живота е къс много ТРАВМИ И НОКАУТИ така че там внимавайте...