25 години с "Приятели"-те Рейчъл, Моника, Фийби...

Феновете продължават да гледат епизодите и до днес
23 сеп 2019 16:00, Дарена Найденова
19
25 години с "Приятели"-те Рейчъл, Моника, Фийби...
Снимка: Instagram

На 22 септември се навършват 25 години от първия епизод на "Приятели". Култовият сериал превърна шестима души в звезди и накара цял свят да се смее в продължение на 10 години. Историите на Рейчъл, Моника, Фийби, Чандлър, Рос и Джоуи присъстваха във всеки дом, а много от феновете продължават да гледат епизодите и до днес.

Всеки от персонажите имаше собствена страст, към която се стремеше. Моника (Кортни Кокс) мечтаеше да стане готвач, Рос (Дейвид Шуимър) да се занимава с палеонтология, а Рейчъл Грийн (Дженифър Анистън) да работи в модния бизнес.

След няколко години прекарани в сервитьорство, г-ца Грийн най-накрая попада в мечтаната си среда. Тя получава позиция в компанията на Ралф Лорън, където се запознава не само с модните тенденции, но и със самия дизайнер.

Дженифър Анистън има и честта да се види с него, който играе себе си за части от минутата. Срещата между Рейчъл и Ралф се състои в асансьор, а единственото, което двамата разменят е "Здравейте". Историята, в която е забъркан дизайнерът е слух, който твърди, че героинята на Анистън е спала с него.

Вижте още за сериала в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още по темата: феновесериал
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аз гледам само турски сериали те са най добрите сериали.
11
0
 
2
 
! Отговори
Готино преди 4 години
Силно препоръчвам Eastbound and down!!!
10
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аз пък си гледам АЛФ. Също така и комедиините филми с Луй Дю Финес, Женени с деца, Двама мъже и половина и още други филми които са най добрите в жанра. По телевизиите няма филм който да ме заинтригуво всички са голема боза. Но пък мутрите си мислят че някой им гледа телевизиите. Какво да гледам по тях олиго, френи пеееераси и прооооститутки ли или пък лиииизачки и сввввиркажиии.
9
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Обожавам този сериал .И сега го гледам с удоволствие.Има смях, понякога тъга, романтика.Въобще СУПЕР филм.Благодаря на всичките актьори,които през годините влизаха в дома ми и ни доставяха удоволствие.
8
0
 
2
 
! Отговори
Jori преди 4 години
Мат ле Бланк правеше сериала: "Джоуи не споделя храна", "О това е моята Джоуи ябълка" 🙂
7
5
 
12
 
! Отговори
Роберт преди 4 години
Сериалчето беше приятно, но по комедиен критерий не може на малкия пръст да стъпи на Женени с деца и Двама мъже и половина
6
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Гледаме го ,не защото сме чак фенове , защото няма Нищо Свястно за гледане ,и двама мъже и полвина гледаме за стотен път , новите съседи също става ,но нашите не са платили следващите епизоди .а руските хуморески са ужаснии -жив човек не може да ги гледа
5
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И навремето Приятели не ми беше смешен. Тук-таме се засмивах на някои сполучливи смешки, но като цяло повече беше романтична комедия с интересен сюжет. Виж на "Двама мъже и половина" смехът до сълзи и болките в корема бяха гарантирани още със започването на серията.
4
0
 
14
 
! Отговори
до 3 преди 4 години
Тъкмо щях да направя сравнение между Двама мъже и половина с Приятели. Направо ми взе думите от устата. Вярно е, че Двама мъже и половина е по-нов сериал, но също не е първа младост, а всичко ново след него към днешна дата е пълна скръб.
3
4
 
10
 
! Отговори
Луцифер&Буда преди 4 години
До 2 Ми така е, от дистанцията на времето и на мен сега ми се струват плоски случките и взаимоотношенията м\у геройте! А хуморът на които тогава съм се смял, егати наивния... Същото не мога да кажа обаче за Двама мъже и половина!:>
2
11
 
6
 
! Отговори
z-rock преди 4 години
Малко *** чувство за хумор!
1
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Приятели ама друг път.Самоизядоха се след сериала