Лилав килим за "Свят в пламъци" във Варшава

Военната сага тръгва в ефир на 10 ноември
10 окт 2019 12:46, Александър Попов
0
Лилав килим за "Свят в пламъци" във Варшава
Снимка: Epic Drama

Epic Drama направи ексклузивна премиера на вече международно признатата ТВ драма в седем части за Втората световна война "Свят в пламъци" ( World on Fire) в полската столица. Варшава е един от главните театри на събитията в сериала, наред с Берлин, Париж и Манчестър.

Младите актьори в главните роли Джона Хауер-Кинг и Джулия Браун, както и изгряващата полска звезда, Зофия Вихуач, редом до полските актьори, познати от сериала "Студена война", Томаш Кот и Борис Жик, се срещнаха с медии от Централна и Източна Европа в културния център "Конесер" в район Прага на Варшава. Те се събраха, за да отбележат предстоящата на 10 ноември премиера по Epic Drama.

В рамките на предпремиерия ден бе направена прожекция на първи епизод на "Свят в пламъци" в кинозалата на автентична сграда - фабрика за водка, част от комплекса Конесер.

Сниман на множество локации в Европа, включително Полша, Германия, Франция и Обединеното кралство, "Свят в пламъци" разказва за първата година на Втората световна война в 7 едночасови епизоди, като започва с окупацията на Полша от страна на Германия през септември 1939 г. и завършва с битката за Британия.

 
Сериалът залага на звезден актьорски състав, оглавен от носителката на Оскар за ролята в "Колкото толкова" с Джак Никълсън - Хелън Хънт, номинирата за Оскар за ролята си в "Невидима нишка" с Даниел Дей-Луис, Лесли Манвил, и познатия от "Игра на тронове" и "Властелинът на пръстените", Шон Бийн.

В главните роли в сюжетна линия на любовен триъгълник между Варшава и Манчестър са младите таланти Джона Хауер-Кинг, Джулия Браун и полската актриса Зофия Вихуач.

"Свят в пламъци" дебютира в България по Epic Drama на 10 ноември от 22:00 часа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: Epic DramaСвят в пламъци
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари