"Приятели"-те отново на екран

Говори се за продължение на сериала
Обновена: 13 ное 2019 20:04 | 13 ное 2019 19:51, Петя Славова
10
"Приятели"-те отново на екран
Снимка: Instagram

Новините около сериала "Приятели" не спират да валят през последните месеци. След като през септември беше отпразнувана 25-ата годишнина от първия епизод, станахме свидетели на присъединяването на Дженифър Анистън към Instagram, а след това я видяхме заедно и с Лиса Кудроу и Кортни Кокс на официално събитие.

Последната, от своя страна, също прати феновете в екстаз, след като публикува снимка заедно с Матю Пери, който изигра екранния ѝ съпруг Чандлър Бинг.

Сега, новината около "Приятели" е повече от вълнуваща. Заговори се, че новата платформа на HBO може да върне великолепната шесторка отново на екран. HBO Max ще бъде пуснат през май 2020 година и ще включва в себе си много от вече приключили сериали. Сред тях са "Кварталът на богатите", "Теория за Големия взрив", "Рик и Мортни", както и съвсем нови епизоди на "Клюкарката".

Вижте още за "Приятели" в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
4
 
! Отговори
честно преди 4 години
Тия много остаряха. Не върви вече да седят в онова Кафе дето снимаха половината филм. Сериалът или да се прекръсти ,, Дядовци приятели", или да играят децата на тия приятели. За сведение вижте колко е остарял Мат Ле Бланк.
6
2
 
2
 
! Отговори
Гую преди 4 години
Защо се пише в български сайт за HBO MAX ? Той ще е само щатски ... пак се превеждат едни статии без да се мисли и поинтересува.Същата работа е в момента с Disney + наличен само за ФАЩ и Канада
5
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Най-вероятно ще закупят 10-те сезона и едва ли ще правят продължение.
4
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До всички чугунени глави. Никой не ви задължава да гледате този сериал или каквото и да е друго.Всеки може да гледа каквото му харесва : филми, сериали, спорт, музика, и т.нСамо програма 'Время" беше задължителна преди 1989г, защото нямаше друго
3
2
 
5
 
! Отговори
До 1,2 и 3 преди 4 години
Споко пичове, чух че БНТ щели да правят продължение на "На всеки километър" по случай 60 годишнината на националната телевизия... само Ламбо да прескочи трапа.
2
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
това ли е отговора на САЩ на турските сериали?
1
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Новините около сериала "Приятели" не спират да валят през последните месеци."Това му се вика "хайп" и се прави от платени ***...