Най-елитните американски военни отвътре – в сериала „Морски тюлени: Шести отряд“

Американската продукция ще се излъчва от 4 юни по Bulgaria ON AIR
Обновена: 1 юни 2020 11:20 | 28 май 2020 11:31,
16

Секретни операции ще поставят на изпитание най-елитните американски военни части в новия сериал „Морски тюлени: Шести отряд“, който тръгва в ефира на Bulgaria ON AIR от 4 юни, всяка делнична вечер, от 22:15 часа.
Още по темата

През 2014 година елитният отряд получава мисия да ликвидира лидера на талибаните в Афганистан и да спаси един от ръководителите на Шести отряд – Рип, похитен преди години от вражески войски. Задачата на опитните бойци става още по-сложна, когато разбират, че към терористите се е присъединил американски гражданин, посветен на джихада.

Премиерният за ефира на Bulgaria ON AIR сериал е вдъхновен от реални мисии на морските тюлени на бойното поле. Зрителите ще видят зрелищни атаки, стратегически битки и решение на живот и смърт. Двата сезона на „Морски тюлени: Шесто отряд“ проследяват и как военната служба се отразява на личния живот на най-елитните американски военни.

Сериалът е създаден по сценария на номинирания за Оскар сценарист и ветеран от Виетнам Уилям Бройлс („Аполо 13“, „Снайперисти“) и неговия син Дейвид Бройлс, участвал в множество специални операции на американската армия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
1
 
! Отговори
Сонг Ми преди 3 години
Ще го дават ли? Тогава се казваха Зелени Барети. Помните ли снимката с подпалфното с *** голо момиче.
11
0
 
7
 
! Отговори
noFreeman преди 3 години
тия дето се посират най-бързо... не елитни а просто само убийци!
10
0
 
7
 
! Отговори
отегчен преди 3 години
Десетки милиони са избитите в непрестанните войни, които води сащ след ВСВ."В името на мира, демокрацията, свободата и правата на човека", раиш ли.Ама, като са 80% де били, да им се връзват.Докато "освобождаваха" Ирак умряха 1млн. деца, които тогавашния държавен секретар мАдлин оЛбрайт нарече "съпътстващи" "демократизацията" жертви.
9
0
 
8
 
! Отговори
хамалина преди 3 години
Убийци, братчет. Наемни.
8
0
 
6
 
! Отговори
Четете бе преди 3 години
Преди двайсетина години Военно издателство малко се оплеска и издаде книгата на бивш "тюлен" - "Операция "Неудържима ярост". Направо хумор и сатира от военното всекидневие. Човекът явно е доста простодушен и си описва всичко както е било, включително скандалите около прочутия Ричард Марчинко, на кого е бил подчинен. Ако искате да се простите с всякакви розови илюзии за "елитните" части, потърсете я или намерете оригинала в нета (но заглавието на английски май е съвсем различно, не помня).
7
0
 
5
 
! Отговори
youtubе преди 3 години
От време на време си правят някави ММА бойни срещи. И няма да си правя труда да отговарям.
6
1
 
10
 
! Отговори
д-р Петров преди 3 години
Аз пък срещнах в Канада американски войници избягали от служба в армията така наречените дезертьори! Ако ги бяхте чули какво говорят против армията и правителството си щяхте да се уплашите!?...
5
1
 
6
 
! Отговори
Гаро преди 3 години
Шест ( 6 ) год. служих в Американската армия - така че не ми ги хвалете. Там срещах прекрасни момчета и офицери,но имаше и лоши,много лоши хора....Тренировките са тежка и сериозна работа но в реални условия се сблъсквахме с невероятни трудности!?...
4
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да заповядат в Коиловци нощно време и да започнат да се правят на рамбовци!Голем че го ядат,като франсетата!
3
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кажете им да пуснат цифровата тв , защото я спряха на великден и няма сигнал. Аналоговата си беше 2 пъти по-добре, а сега пуснат на промоция и после спират.
2
1
 
2
 
! Отговори
командо бг. преди 3 години
и мур душа носи....
1
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Най-елитните американски военни части са добре представени по филми и сериали.А в реални условия се молят дано не срещат бойци, облечени само с моряшки фланелки и въоръжени с шансов инструмент.