Джими Кимъл подпали списъка с номинациите "Еми"

Ето и кои са отличените
21 сеп 2020 12:51, Петя Славова
1
Джими Кимъл подпали списъка с номинациите "Еми"
Снимка: БГНЕС

В Лос Анджелис се проведе 72-ата церемония по връчването на наградите "Еми", но събитието беше най-странното в историята на отличията. Заради коронавирусната пандемия Staples Center остана почти пуст, а победителите произнасяха своите благодарствени речи чрез видеовръзка, като коментираха и предстоящите избори в САЩ, както и говориха за расовата дискриминация.

Водещ на церемонията бе комикът Джими Кимъл, а фаворит стана комедийният сериал "Schitt's Creek", удостоен с девет статуетки.

24-годишната Зендая Колман взе отличието за най-добра драматична актриса за ролята си в "Еуфория". Тя е и най-младата победителка в тази категория. Актрисата надви в надпреварата Дженифър Анистън, която претендира за победата за главната роля на Алекс Леви в "Morning Show"

Анистън бе сред малкото появили се звезди на церемонията. Тя бе облечена в елегантна черна рокля и заедно с Джими Кимъл "осветиха" буквално събитието като запалиха списъка с номинациите.


Първо водещият обяви, че ще го направи, а Анистън се опита да го спре, обяснявайки че подобно действие е твърде крайно, но в крайна сметка запалиха плика, за да изгорят микробите. И докато Кимъл подпали плика, то актрисата пусна пожарогасител.

Иначе, отличие за най-добър драматичен актьор в главна роля отиде при Джереми Стронг за участието му в "Наследници".

Наградените поддържащи артисти в драматични поредици станаха  Били Кръдъп и Джулия Гарнър, а Юджийн Леви, Катрин О'Хара, Даниел Леви и Ани Мърфи взеха статуетките за комедия за канадския "Schitt's Creek", който общо се сдоби с девет статуетки.

"Наследници" също така бе обявен за най-добър драматичен сериал, както и получи приза за режисура и сценарий. С най-много награди – общо 11, се сдоби "Пазителите". Той бе и с най-много номинации - общо 26.

Бе съобщено, че останалите звезди ще наблюдават церемонията по пижами в домовете си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е, расистко е да запалиш списък с евреи. Или антисемитизъм.