Проследете на живо по Bulgaria ON AIR връчването на мандата за съставяне на правителство

Извънредното студио в ефира на телевизията започва точно в 17:00 часа
Обновена: 30 юли 2021 15:48 | 30 юли 2021 15:48, Красимир Ангелов
1
Проследете на живо по Bulgaria ON AIR връчването на мандата за съставяне на правителство

Тази вечер националната политематична телевизия Bulgaria ON AIR ще проследи на живо в извънредно студио връчването на проучвателния мандат на парламентарната група на "Има такъв народ" от президента на Република България Румен Радев.

Специалното издание в ефира ще започне точно в 17:00 часа, когато се очаква победителите от предсрочните парламентарни избори, които се проведоха на 11 юли, да получат право за съставяне на правителство. Едно от утвърдените лица на Новините ON AIR Радинела Бусерска ще бъде водещ на извънредното студио, в което специални гости по темата ще бъдат преподавателят по конституционно право в Софийски университет "Св. Климент Охридски" доц. Наталия Киселова и доц. Георги Лозанов, бивш председател на Съвета за електронни медии и преподавател във Факултета по журналистика и масови комуникации в Софийския университет "Св. Климент Охридски".

Проследете връчването на мандата за съставяне на правителство на парламентарната група "Има такъв народ" – днес, точно в 17:00 часа, на живо в ефира на Bulgaria ON AIR и във Facebook страницата на телевизията.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари