В коледно настроение с кино през декември

Том Круз, Еди Мърфи, Камерън Диас на малкия екран
Обновена: 29 ное 2021 16:55 | 29 ное 2021 16:52, Петя Славова
3
В коледно настроение с кино през декември
Снимка: TV 1000

Месец декември по традиция събира зрителите пред малкия екран в очакване на коледните и новогодишни празници. От 8 декември настъпва "Комедиен сезон" по TV1000 с едни от най-смешните филми с участието на някои от най-големите комедийни легенди за последните 25 години.

Еди Мърфи изпълнява двойна задача - трупа килограми и се превръща в жена... Уил Фарел и момчетата му искат да докажат, че в "Новинарят" няма място за жени, а Оуен Уилсън и Винс Вон са "стажанти" във филма, който ги изстреля към холивудската слава. Сет Роугън и Джеймс Франко са на борда на "Ананас експрес“.
Но най-важното: Камерън Диас и Аштън Кътчър проверяват максимата "Каквото се случи във Вегас... Да си остане във Вегас" – от 13 декември в 21:00 часа.

Можете да гледаме Камерън и в компанията на Том Круз в „Истинска измама“ (Knight and Day), където повечето каскади са изпълнени от самите тях. Том Круз дебютира и с "Магнолия" на Пол Томас Андерсън (номиниран 8 пъти за Оскар, включително за „Магнолия“, както и за „Ще се лее кръв“ с Даниел Дей Луис, който можете да очаквате по TV1000 в самото начало на 2022 г.) – в елитната компания на Джулиан Мур, непрежалимия Филип Сиймур Хофман и още ред интересни кино имена в тази епична мозайка от взаимосвързани герои в търсене на любов, прошка и смисъл в долината Сан Фернандо. Междуколедно-новогодишно – от 27 декември в 22:00 часа.

По това времето на годината – след 20 декември, след 21:00 часа, всяка вечер по TV1000 -  звездите блестят най-ярко - Клинт Истууд в „Непростимо“ на 25 декември, Леонардо Ди Каприо в „Завръщането“ – на 24 декември, Брад Пит в „Боен клуб“ на 23 декември, Оскар Айзък в „Рождество“ на 20 декември, Ръсел Кроу в „Ной“ на 26 декемри - звезден рояк от най-разпознаваемите и признати филмови звезди, събрани за епичен филмов сезон тези празници.
 
В програмата влиза и „Колко е важно да бъдеш сериозен“ – по текст на Оскар Уайлд филмът със създездие от кинолюбимци от Колин Фърт и Рубърт Еверет до Джуди Денч и Рийс Уидърспуун – е по TV1000 от 5 декември, неделя, в 22:00 часа.

Обновеното лого, заставките и съпъстващият пакет от елементи за социалните медии са разработени изцяло вътре в екипа от дизайнера Кийт Ливингстоун. Целта е да се сближи начина, по който традиционният ТВ канал изглежда в ефир, с ерата на социалните мрежи.

 Новият облик на канала пресъздават неговата идентичност, като същевременно дават пространство за развитие, а Viasat World си партнира с парижкото студио 17 Mars. Използвайки като отправна точка огромното жанрово разнообразие на канала, студиото реши да се фокусира върху емблематичната звезда от логото.

Тя пътува през поредица от киновселени, всяка една от които представлява разпознаваем жанр със собствен графичен стил и звуков дизайн. Всяко видео завършва с осъвремененото лого на филмотечния канал – актуално, интригуващо, гостоприемно към всеки.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още по темата: филмикомедия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
5
 
! Отговори
До 2: преди 2 години
Еми, май няма. Сега Холивуд не е това, което беше. Маколи Кълкин е вече дрът наркоман, а не сладко момченце, което се бори с бандитите. Брус Уилис и той одъртя. Сега може да се порадваш на Борат-2, някоя трансджендър драма или компютърна анимация 3-Д, като с 60% участие на чернокожи и латино.
2
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А нещо, което не сме гледали вече по десетина пъти няма ли?
1
1
 
10
 
! Отговори
IQ 3.14 преди 2 години
не падне ли Ханс Грубер от покрива на Накатоми плаза, никва коледа не е.