Прокурорския син няма да го разследват колегите на баща му

Делото за ужаса на "България" вече е в окръжна прокуратура
Обновена: 9 авг 2011 15:34 | 9 авг 2011 14:12,
341
Прокурорския син няма да го разследват колегите на баща му
Снимка: Булфото

Разследването на тежката катастрофата на бул. "България" в София, при която прокурорски син помете двама пешеходци, ще се води не от Софийската градска, а от Софийската окръжна прокуратура, съобщи БТА.

Прехвърлянето на делото е станало днес.

В катастрофата стана известно, че е участвал синът на прокурора Венцислав Андреев от градската прокуратура.

Още по темата

Бисер, който е служител на Съдебна охрана, е шофирал BMW-то, което се удари в Ауди и помете двама души на тротоара миналия четвъртък.

Загинаха двама пешеходци – Паола, на 39 г., и Николай, на 34 г.

Двамата шофьори не са арестувани и до днес, проверката не е установила алкохол в кръвта им.

Най-вероятно те ще бъдат наказани с 1500 лева и условна присъда. Това би станало едва когато се докаже, че и двамата имат вина за тежкото произшествие.

Те обаче не са били пили и не са избягали от мястото на инцидента, а са се включили да помагат с каквото могат, коментира началникът на сектор "Тежки произшествия" Иван Златанов пред "24 часа".

Версията, че двамата са участвали в незаконна гонка по булеварда, досега не е потвърдена.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


341
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
323
1
 
5
 
! Отговори
Искам държавност преди 12 години
Някой знае ли какво стана с прокурорския син? Дали не чете тук и се хили: "Тия пък простаци какво искат - не могат да си платят тока, а седнали да се занимават с нас... Не са ли разбрали още, че сме ги купили и продали 100 пъти?!"Та - честито Ти поредния потулен случай, Български народе - и то от хората, на които плащаш заплатите, за да имат възможността да вземат пари и от престъпниците, за да им е по-хубав живота!И така ще е , докато няма контрол, защото пожелания и приказки работа не вършат
322
1
 
2
 
! Отговори
Веселин Диманов преди 12 години
*** държавата смешна днес сме 2ри септември и какво виждаме един потулен случай. Всичко се връща на тоя свят да се молят копеленцата с аудито и бмвто техните деца да не са тези на пътя ако не получат заслуженото си по закон.
321
1
 
1
 
! Отговори
smut преди 12 години
Смърт трябва за тия ***. Трябва избиване да има на политици, куки и прокурори. Терор трябва тука. На ден по три глави на депутати, десет глави на прокурори, и по един министър на въже да виси. ВДИГНИ ОЕ БЪЛГАРИНО И ИЗКОЛИ ГАДНИТЕ КОМУНИСТИЧЕСКИ ***. СМЪРТ НА БОКО ТИКВАТА, *** СЕРГЕЙ И ГОЦЕ ТАПАКА. ДА ГИ ИЗТРЕБИМЕ ТИЯ ***.
320
1
 
4
 
! Отговори
АЗ преди 12 години
СТРАННО..ОТ КАДЕ ЛИ ПИШЛЕГАРЧЕТО Е ИМАЛО ПАРИЧКИ ЗА ТАКАВА КОЛА..ИЛИ ТАТКО МУ Я Е КУПИЛ С ЗАПЛАТА НА ПРОКУРОР..ЕТО ТОВА МЕ ИНТЕРЕСУВА..ДАНО ПИПНЕ РАК ЧЕ АКО ЧАКАМЕ ДА ГО ОСЪДЯТ ТЕЗИ *** ЩЕ СИ ДОЧАКАМЕ ДЕДОВИЯ
319
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ОКО ЗА ОКО ЗЪБ ЗА ЗЪБ - ДРУГ ИЗХОД ОСВЕН САМОРАЗПРАВА -НЯМА. НЕ ДАЙ БОГ АКО ПОСТРАДАЛИТЕ БЯХА МОИ БЛИЗКИ - ЩЕ ИМ РЕЖА ТИКВИТЕ С *** ТРИОН ПЪК ПОСЛЕ ДА СТАВА КАКВОТО ЩЕ
318
1
 
4
 
! Отговори
Габи преди 12 години
Ами и синът като баща си: единият не подвежда под съд престъпници, а синчето убива хора! Следствието и прокуратурата пък замитат следите. После професорът се тепе,че без магистрати държавността я няма. Та тая държавност я няма вече 20 години, професоре! И няма да я има , докато в Правния, Журналистическия и Историческия факултет на СУ преподават червени кхмери като теб! Затова ЕК вече направо казва имената на "заслужилите" магистрати, а страниците на вестниците са пълни с простотии!
317
1
 
2
 
! Отговори
ПАК ОТ МИТКО преди 12 години
ПРЕДИ 2-3 ГОДИНИ ГРЪЦКИ ПОЛИЦАЙ УБИ ЕДНО МОМЧЕ В АТИНА... ПОМНИТЕ ЛИ КАКВО СЕ СЛУЧИ ТОГАВА?!?!?!! НЕ, НАЛИ??... КОЙ ГО ИНТЕРЕСУВА?!?... В СТРАНИТЕ КАТО ГЪРЦИЯ,КЪДЕТО ИМА ДЕМОКРАЦИЯ,НЕСРАВНИМА С НАШАТА ( ХА-ХА!!!!!),РЕЛАЦИЯТА БАРОВЦИ - ОБИКНОВЕНИ ХОРА Е СЪВСЕМ ДРУГА....
316
1
 
2
 
! Отговори
МИТКО-КЪМ 318 преди 12 години
КЪМ НОМЕР 318: ***-ПОЛИТИЦИ НИКОГА НЯМА ДА СЕ ДОСЕТЯТ ЗА КАКВОТО И ДА БИЛО,ДОКАТО БЪЛГАРИТЕ БЯГАТ ОТ РОДИНАТА СИ,ИЛИ СЕ НАВЕЖДАТ, КАКТО ВИНАГИ Е БИЛО....ПРИЧИННО-СЛЕДСТВЕНАТА ВРЪЗКА Е ОБРАТНА,В СЛУЧАЯ... МОЖЕ БИ ПОЛИТИЦИТЕ БИХА СЕ УСЕТИЛИ, АКО БЪЛГАРИТЕ ПОНЕ МАЛКО ВЗЕМАТ ПРИМЕР ОТ СЪСЕДИТЕ СИ ГЪРЦИ, КАК СЕ ПРАВЯТ ТЕЗИ НЕЩА... НО НЕ БИ!!! - ЗА БЪЛГАРИНА ГЪРЦИТЕ СА ***,МЪРЗЕЛИВЦИ И МРЪСНИ ВИЗАНТИЙЦИ.. НАЛИ ТАКА БЕШЕ?!?!
315
1
 
3
 
! Отговори
пацо преди 12 години
Съдът и прокуратурата В БЪЛГАРИЯ СА ЖИЗНЕНО НЕОБХОДИМИ за да могат да оправят такива изпълнения като това,което сега коментираме.
314
2
 
14
 
! Отговори
айсиктир ве преди 12 години
УДРЯШ И БИЕШ ПОЛИЦАЙ - 200 ЛВ ГЛОБА,КАРАШ ПИЯН И УБИВАШ ЧОВЕК - УСЛОВНА И 2 000ЛВ ГЛОБА,КАРАШ ТРЕЗВЕН КАТО *** И УБИВАШ ХОРА - 2000ЛВ ГЛОБА.-------------------------------------------------------------------------------------------После защо българите бягали от родината си..... хахахахаха, ***-ПОЛИТИЦИ, ДОСЕТЕТЕ СЕ????
313
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
С такъв съд, остава сега да се либерализира и режима за оръжия и България ще се оправи - който какъвто проблем има, вади пищова и стреля, пък после условна и 1500 глоба максимум. Юруш народе. Като започнем от Бисерчо и Людмилчо *** мръсни
312
1
 
20
 
! Отговори
Мъка преди 12 години
Срам ме е,болно ми е като чета колко е отчаян българина от правосъдието,което почти липсва в тази страна.Как може за убийство на пешеходци на тротоар това татьово синче да получи условна присъда,след като е карал с висока скорост мощната си кола.Човешкият живот нищо ли не значи тук неуважаеми правораздаващи и най-важното ли е ,че не е пил? Каква би била реакцията ,ако убиеца беше с москвич от село ,а убитите деца на прокурори ?Нужна е СПРАВЕДЛИВОСТ
311
1
 
3
 
! Отговори
:) преди 12 години
Много високи заплати взимат че да карат такива коли кога толко бързо събра парите за това бмв
310
2
 
3
 
! Отговори
Минувач преди 12 години
А Ти защо не научиш БГ-азбуката, юроде? Мислиш си, че писането на латино-цифровица (известна още като шльокавица) те прави велик? Може, ама ако нямаш и идея, че това е чалгата в писането. Но ти вероятно си и чалгар... Ха да си жив и здрав.
309
1
 
8
 
! Отговори
darcas преди 12 години
С такъв съд, остава сега да се либерализира и режима за оръжия и България ще се оправи - който какъвто проблем има, вади пищова и стреля, пък после условна и 1500 глоба максимум. Юруш народе.
308
1
 
0
 
! Отговори
do sdasdf преди 12 години
a ti zashto ne nauchish bg gramatikata predi da zadavash vuprosi?
307
2
 
2
 
! Отговори
уууу преди 12 години
никой няма да ги разследва.всичко ще се замаже под благия поглед на тикавата.
306
1
 
17
 
! Отговори
СПАСИТЕЛ НА БЪЛГАРИ преди 12 години
някой знае ли отговора на въпроса : ЗАЩО ИЗОБЩО ИМА ПРОКУРАТУРА И СЪД В БЪЛГАРИЯ ?и виждате ли някакъв смисъл ?
305
1
 
5
 
! Отговори
:) преди 12 години
булевард "България" ;)
304
3
 
1
 
! Отговори
sdasdf преди 12 години
Защо в подзаглавието България е в кавички?