Постоянен арест за мъжа стрелял по играещи си деца

Преди дни Арам Микелян рани 11-годишно момче в столицата
Обновена: 19 авг 2011 13:32 | 19 авг 2011 13:32,
111
Постоянен арест за мъжа стрелял по играещи си деца
Снимка: МВР

Арменецът Арам Микелян, който преди дни стреля с въздушната си пушка по играещи си деца в столицата, остава за постоянно в ареста.

Това реши окончателно Софийският градски съд, който гледа мярката за неотклонение на 67-годишния мъж.

Адвокатът на Микелян – Христо Ботев, днес опита да убеди съда, че стореното от клиента му е по непредпазливост.

Защитникът не отрече, че случилото се е неприятен инцидент, но по думите му стрелецът не е така обществено опасен.

Още по темата

Самият Арам Микелян заяви, че съжалява за стореното, и поиска да бъде оставен под домашен арест, но магистратите не уважиха молбата му.

Мъжът бе задържан преди 10-ина дни, след като стреля с въздушната си пушка по група деца, играещи си пред блок в столичния квартал "Свобода", защото вдигали шум.

По-късно се оказа, че пушката е преработена за стрелба с флоберови патрони, а в дома на мъжа полицаите намериха и газов пистолет, стоп и щурмова палка.

Повечето деца, по които мъжът стреля, се отърваха без наранявания. Пострада обаче 11-годишният Теодор Григоров, който бе прострелян в коляното и бе опериран в "Пирогов".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


111
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
110
0
 
2
 
! Отговори
1 преди 12 години
по чаавета викате е пукал достойния Българин!
109
2
 
0
 
! Отговори
1914 преди 12 години
DA MRE TAA GAT DECA TAMU BILI VINOVNI
108
2
 
5
 
! Отговори
до 104 разбирача преди 12 години
Дъртия няма пари за свестен адвокат, иначе отдавна да е навън. Ще ти кажа защо - човека притежава оръжието преди новия закон, според който отиваш и подаваш молба че притежаваш газово или въздушно. 2- стреляно е с 'въздушна пушка' а не с флоберов патрон - няма как да познаеш кой е стрелял 3- човека не знае кога е разстъргано оръжието и че е било разстъргано за флоберов - така го е купил от битака.4- притежанието на газов пистолет, стоп и щурмова палка не е забранено по никой закон. Нещо неясно?
107
2
 
2
 
! Отговори
az преди 12 години
затова са написани законите, за да няма саморазправа. ако беше звъннал на вратата на семейството или се беше обадил на 112, щеше сега да се оправдае. а сега освен бащата да вземе и да го съди до дупка, няма какво друго. старец, вместо да е пример за децата, стреля по тях.
106
0
 
0
 
! Отговори
PARATA преди 12 години
104 ХУБАВО СИ ИЗБРОИЛ ПРОВИНЕНИЯТА И ПОЛАГАЩИТЕ ИМ ГОДИНКИ,АМА ЗА СЪЖЕЛЕНИЕ МИСЛЯ,ЧЕ ТУК В Б-Я НА ДАЛИ НЯКОЙ ГИ Е ЛЕЖАЛ.ТУК ИМА САМО НАПИСАНИ ЗАКОНИ,АДВОКАТИТЕ ГИ ПРЕСКАЧАТ,А СЪДИИТЕ(НЕЗНАМ ИМА ЛИ ТАКИВА,ИЛИ СА САМО ПРОФОРМА)СИ ВЗИМАТ ПАРИТЕ НА ГЪРБА НА НАРОДА!
105
3
 
1
 
! Отговори
ranik56 преди 12 години
Заради такива *** ... искат всичкото оръжие да се обяви в МВР .ВЪПРЕКИ ,ЧЕ СЕ ЗНАЕ - кой какво си е купил от оръж .магазин .Там има специална книга - в нея се описва всичко ... Лична карта , адрес , номер на оръжието и подпис .Там се издава и документа за закупуване . В служба КОС - знаят и имат тези данни . Ама сега , ще трябва да се плаща и такса при обявяването .
104
3
 
6
 
! Отговори
ranik56 преди 12 години
От 3 до 5 години ....само за преработеното оръжие - майстора преработил въздушна на флоберка също на съд . За средна телесна повреда с огнестрелно оръжие /защото вече е такова / и ако се таксува опит за убийство още 7.5 г . Айде честито 12.5 г .Половината да ги излежи му е стига - той е на 67 г.
103
1
 
4
 
! Отговори
Charlie преди 12 години
За такива нещастници - смъртна присъда директно. Преспокойно можеше дори да убие дете.
102
0
 
3
 
! Отговори
Джуди преди 12 години
Ти - 98 - как си позволяваш да си правиш бъзици с арменския геноцид? Знаеш ли за какво изобщо става дума? Или си гнусен ДПС-арски фес, дето попречиха на БЪЛГАРСКОТО народно събрание да признаят същия този геноцид - който между другото и признат и непризнат си е факт незаличим във времето? ***!
101
0
 
2
 
! Отговори
BSP I DSB OBEDINENI преди 12 години
ZASTAVAME ZAD NA6IQ IZBIRATEL.DECATA SA MU PRE4ILI DA PI6E ODI ZA PARTIQTA MAIKA.
100
2
 
2
 
! Отговори
ha-ha haaaaaaaaaa преди 12 години
GENOCID NAD ARMENEC KOMUNIST NA KOITO VSI4KO MU PRE4I
99
0
 
2
 
! Отговори
до 96 и сие преди 12 години
Всъщност, прав си. Що ли си хабя времето.
98
3
 
14
 
! Отговори
Арменецът Арам преди 12 години
Ами стрелях 4-и пъти но улучих само един.Как ще ме съдите-това е геноцид над арменския народ.
97
4
 
15
 
! Отговори
Аз съм Българче преди 12 години
До 95...Между дечицата има такива изчадия адови.Ами да ги избием с преправени пушки,бе *** и да останат само хрисимите,които като дрънкаш глупости ще те гледат право в устенцата.Само комплексар може да хленчи,че нямал закрила на възрастните от деца.Имаш сериозни проблеми,щом виждаш заплаха в лицето на по-необузданите деца.Децата трябва да се възпитават,а не да се отстрелват-те не са дивеч!Дано този *** дълго да търка наровете и да го осъдят за опит за убийство с незаконно оръжие!
96
1
 
5
 
! Отговори
селянин преди 12 години
Какви са тези жалби бре?Номер 60 вземи една кофа с *** и я излей върху бащицата и синчето и гледай как осрания баща ще си прибере *** в къщи.
95
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Да се стреля срещу деца не е редно,но опитайте да направите забележка на децата пред блока!Трябва да има и възрастните на кого да се оплакват от децата!Има закрила на детето ама закрила на възрастните от деца-няма.Между дечицата има такива изчадия адови ,че може и най -уравновесен да изкарат от равновесие!МЕДАЛА ВИНАГИ ИМА ДВЕ СТРАНИ!НАЛИ СТЕ ВИЖДАЛИ ТЪКМО ЩО БОЯДИСАНИ ВХОДНИ ВРАТИ И НАШАРЕНИ ,НОВА ФАСАДА И НАДРАСКАНА и даже издълбана може и да не е за отстрел ама да събираш пари и "детенцето"
94
1
 
2
 
! Отговори
До 60 преди 12 години
Ходете при адвокат, платете му, опишете случая и да ви напише една свястна жалба, а не такава от рода на "Г-н началник, бащице, пишат Ви живущите във вход ......".
93
0
 
7
 
! Отговори
селянин преди 12 години
На този добре ще мусе отрази ареста.Малко профилактика срещу алкохолика.Хем здравословно,хем възпитателно.Другия път да не стреля срещу деца , а ми срещу родителите им.
92
0
 
13
 
! Отговори
до 89 /etna/ преди 12 години
Ние/хората/ не избираме родителите си! Не всеки е имал късмета да има истинско семейство,а не тези измислените в днешно време.Семейството е най-важният фактор определящ характера на едно дете.
91
3
 
7
 
! Отговори
ETNA преди 12 години
90: Не мога да се успокоя! :)) Не проумявам как може да има такива хора, които да мразят всичко и всички.