Тополнишкия психясал, не иска да седи в затвора

СГС решава дали да пусне от ареста Огнян Атанасов
Обновена: 15 ное 2011 15:22 | 15 ное 2011 15:16,
52
Тополнишкия психясал, не иска да седи в затвора
Снимка: Архив, Булфото

Софийският градски съд ще реши днес дали да освободи от ареста сочения за наркобос Огнян Атанасов, известен и като Тополнишкия.

По време на заседанието по делото срещу Атанасов защитата му поиска той да излезе от затвора, за да се лекува.

Според адвокатите той страда от тежки психически заболявания, които могат да се влошат в ареста. Това потвърди и съдебномедицинската експертиза, която бе представена на заседанието.

Още по темата

Освен че психологическото състояние на подсъдимия е тежко, вещите лица посочиха, че той страда и от паркинсон, има нарушения на паметта и говора. Въпреки това експертите са на мнение, че той може да присъства на заседанията по делото.

Огнян Атанасов днес бе докаран в съда на инвалидна количка. Заседанието дори закъсня с един час, след като се оказа, че съдът не е изпратил до МВР болница, където той се лекува, разпореждане за транспортирането му до Съдебната палата.

В момента делото продължава с разпит на свидетели – полицаи, участвали в разследването срещу Атанасов. След това магистратите ще преценят дали да му наложат по-лека мярка за неотклонение.

Огнян Атанасов и още четирима души са подсъдими за участие в организирана престъпна група за разпространение на наркотици. Според прокуратурата Тополнишкия е ръководител на бандата, пласирала дрога в Петрич и Сандански.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


52
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
0
 
2
 
! Отговори
ludiq преди 11 години
da pukne tova *** sasipa mi jivota.
49
0
 
3
 
! Отговори
ha-ha-haaaaaaaa преди 12 години
kolko li mu e struvala tazi ludost i s kolko e zahranen dadeniq magistrat?
48
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
pomiqrski bg sad. pomiqri bg upravnici. pomiqrska darzava. qzak za malcinata umni i normalni hora.
47
0
 
9
 
! Отговори
Болни престъпници бр преди 12 години
Ами пуснете го... все пак сме в България тук престъпниците са на почит, а съдиите ни са тези които ги прочитат!
46
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
tozi ot kadeto i da go poglednesh e prestapnik-ubiec.Ne go puskaite toi ste prodaljava da ubiva i zabogatiava ot prodaljbata na narkotici s oste po-goliam has
45
0
 
23
 
! Отговори
МУНЧО преди 12 години
В ТАЗИ ДЪРЖАВА ПРАВА ИМАТ САМО *** , КУЧЕТАТА И ПРЕСТЪПНИЦИТЕ.
44
1
 
18
 
! Отговори
РРР преди 12 години
Е добре де, всички виждаме че ни правят на маймуни... Какво правим в такъв случай????????? Хайде събудете се малко както гърците и сърбите! Все пак сме българи на 1300 години. С коментари в нета е лесно... Обичам Родината ни, мразя държавата!!!
43
1
 
7
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
как може да се хабят още държавни пари за дела .лечение на такива чудовища само трябва една инжекция и да се отървава българия от такива а не да се маят и чуден нашите хуманни магистрати и да получават пари за такива същества .ами помислете като е психично болен нали е опасен за народа .*** вие нямате капка съвест иизпита от думата пари и не че нямате вече съвест но и вече сте напълно слепи и така е добре за вас
42
2
 
3
 
! Отговори
EH преди 12 години
Breh mama im mrasna, vseki koito go hvanat i tykmo po4vat da go eb*t i se okazva 4e bili bolni i aide na svobda. Basi i darjavata, basi i pravosudieto, basi i dolnite boklukli. End of.
41
1
 
10
 
! Отговори
doc. N. Kaloyanov преди 12 години
България е световно известна с неимоверните грижи на "правосъдната" си система към престъпниците! В сила е правилото: колкото е по-голям престъпника, толкова са по-грижовни "съдиите" към него ! Най-висшият им идеал е защитата на правата на престъпниците ! Това е така защото същите тези "съдии" са корумпирани комунисти или техни симпатизанти, назначени от БСП за да саботират демократичните реформи !
40
1
 
6
 
! Отговори
Гадняра преди 12 години
platttonnn.blog.bg/***/2011/11/14/***-zabiha-noj-v-glavata-na-burgazliia-toi-se-smee-s-13-s.851187?utm_source=dnes&utm_medium=box&utm_campaign=blogs--------е това е за коментар-дали *** са арестувани а тополнишкия....боли ме.... щом в БГ дрогата е полулегална,кво се пените !!!който си купува дрога той да мисли,мен ме е страх от БАНДИТИТЕ!
39
0
 
11
 
! Отговори
GREEN VANDAL преди 12 години
ХАха много ясно ,че така ще направи да отърве пандиза ! Вижте го каква физиономия има ... на свободен човек ! Бесете го .... !
38
2
 
32
 
! Отговори
**** преди 12 години
Колко ли душици е изгорил този ***,и колко семейства е разплакал,а сега болен бил,ами да мре там в пандиза,тъкмо един *** по малко в тази държава,и ми е чудно как като ги хванат тагава прихващат найлошите болежки,сега на този *** трябва да му направят някъде незавесим преглед,и докторите които са му издали фалшива диагноза да споделят килията с него за много дълго време,само това заслужават *** които тровят децатани.
37
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Браво на българският съд!!!!! Пуснете всички мили душици от затвора!
36
1
 
26
 
! Отговори
ма-лееее преди 12 години
Само да го пуснат до седмица е оздравял,няма да има и помен от болежките и даже ще започнал редовна работа в системата с дрога.
35
0
 
23
 
! Отговори
командировка преди 12 години
На съд в Иран .....,там има и съд !
34
1
 
11
 
! Отговори
....? преди 12 години
Ами да, само той не е пуснат !А трябва и да работи ,по веригата ----огладняха ,и то ----официално!
33
1
 
34
 
! Отговори
iff преди 12 години
*** аз, държавицата. Пълна подигравка.
32
20
 
4
 
! Отговори
Сергей преди 12 години
Човека е съсипан, не виждате ли.Освен това, не той е тикал дрогата в ръцете на наркоманите нали. Тий е просто търговец, както тези които продават цигари и алкохол,
31
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
da go iskarat ot zatvora emi da vleze advokata na tova ***.*** si zakonite vav balgaria kade e pravitelstvoto,,,, za koko6ka nqma pro6ka a za droga stavat ludi