СГС остави в ареста бияча на полицай Цветан Младенов

Гардът Цветан Петров вече е обвинен за убийство
Обновена: 16 мар 2012 14:54 | 16 мар 2012 14:38,
73
СГС остави в ареста бияча на полицай Цветан Младенов
Задържаният гард Цветан Петров в съда Снимка: БТА

Софийският градски съд остави окончателно в ареста охранителя Цветан Петров, който бе задържан за побоя над столичния полицай Цветан Младенов, който впоследствие почина в болницата.

Обвинението срещу гарда от пловдивското село Куртово Конаре вече е за убийство. Петров е известен на полицията с хулигански прояви.

Съдът прие, че има достатъчно доказателства, че той е извършителят на престъплението.

Цветанов беше нападнат на излизане от столичен бар в нощта срещу 3 март. Служителят на реда работеше в столичното 4-то РПУ.

Близките на полицая твърдят, че синът на петролния бос Георги Самуилов - Младен, е изпратил охранителя да пребие полицая.

Според тях синът на бизнесмена изпратил биячи, тъй като се подразнил, че полицаят е досаждал на компанията му и се закача с едно от момичетата.

Още по темата

Кадрите от охранителните камери от фаталната нощ пред бар "Текила" показват как в 2.38 часа полицаят си тръгва от заведението, а две секунди по-късно излиза и охранителят Цветан Петров, зад него е шефът му – синът на петролния бос.

Гардът се отправя директно към офицера, нанася му няколко удара, полицаят пада и си удря главата, което по-късно ще доведе и до смъртта му. След побоя компанията на Самуилов си тръгва от мястото.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


73
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
66
1
 
4
 
! Отговори
do 60 i krasi преди 12 години
60 ти какав си.Можеби мажката темида,ама вместо везни даржиш ***.До KRISI.*** е ониа дет оправа *** и женати в задния двор.
65
1
 
5
 
! Отговори
до69 преди 12 години
Мършата си ти, защото не можеш а и не искаш да го осъзнаеш.Всичко що е годно е напуснало България.Останаха само мутри с крадени пари, и некадърници.
64
1
 
13
 
! Отговори
skandalno преди 12 години
Покойният Цветан Младенов бе известен в столицата като един от най-заможните полицаи. Според официална версия от близките му, Цветан наследил земи от реституция и поради това си позволявал скъпи автомобили и разточителен начин на живот. В последните месеци преди фаталния 3-ти март Цецо Полицая управлявал бял джип Мерцедес класа AMG, чиято цена надхвърля внушителните 200 000 лева
63
5
 
6
 
! Отговори
zarko преди 12 години
kakvo pravi sluzitel na reda izvan rabotno v bar,kadeto visiat samo mutri i ne slu4aini grazdani.Dosta skapo miasto za edna policeiska zaplatka.Kakvoto povikalo takova se obadilo,mn.lo6o 4e e takav zavar6akat.
62
4
 
5
 
! Отговори
до 68 преди 12 години
то че ти не си народ се види,ама се види ,и че не си стока,а ***...за такива като тебе е стихотворението-кво кат знаят че е ченге-да не е хванал бога за шлифера?на ченгетата всичко ли е разрешено?
61
2
 
11
 
! Отговори
sombody преди 12 години
хехе,щом не е на работа полицаят си е РЕДОВИ ГРАЖДАНИН, da taka e, no te sa znaeli che e polizaiDivachka durjava.НЕ СМЕ НАРОД Не сме народ, не сме народ, а ***, хора, дето нищо не щат да вършат. Всичко тежко, всичко мъчно е за нас! "Аз не зная! Аз не мога!" - общ е глас. И не знаем, не можеме, не щеме да работим за себе си със време. Само знаем и можеме, и щеме един други злобно да се ядеме... Помежду си лихи, буйни, топорни, пред други сме тихи, мирни, покорни... Все нас тъпчат кой отдето завърне, щот сме туткун, щото не сме кадърни... Всякой вика "Яман ни е нам хала!" - а всякому мерамът е развала... Не сме народ! Не сме народ, а ***, пак ще кажа и с това ще да свърша. 1875г. П.Р. Славейкво из писмо до Васил Левски
60
2
 
5
 
! Отговори
бончо преди 12 години
за krasi i i zadalxitelno siviqt ancung s kachulka na glavata,da go sadqt toq pumiqr!!!ти да не моден експерт бе
59
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
хехе,щом не е на работа полицаят си е РЕДОВИ ГРАЖДАНИН,нашта полицейско-мутренска държава научи ченгета и бандити ,че са недосегаеми и всичко им е позволено,включая побои и убийства.....защо няма разследване,отде тоя ПОЛИЦАЙ има пари да шмитка по барове,и защо се заяжда ?Без нищо,ей така нямаше БАНДИТЧЕТО да го прасне...ама кой от вас мили ,да се позамисли.Щом е полицай-е повече от господа-не може да се бара-АКО Е НА СЛУЖБА-ДА,но пиян и заядлив?
58
6
 
4
 
! Отговори
Krasi преди 12 години
I zadaljitelno siviqt ancung s kachulka na glavata,da go sadqt toq pumiqr
57
5
 
2
 
! Отговори
Den Haag преди 12 години
V zivilizovanite strani e taka.Ako za ubiistvoto se opredelqt primerno 16 godini , to:polovinata 8 godini sa za ubieza i 8godini za poruchitela.Prisudata se razpredelq.
56
4
 
3
 
! Отговори
fuck off преди 12 години
golemi ste majagi tam v ne6tastna bg,dobre 4e se mahnah ot tozi kenef predi godini.a tozi ne6tastnik neka my skasat gaza v zatvora a i maika my ako ima takava da gleda kak go 6ibat ***
55
5
 
6
 
! Отговори
До 61 преди 12 години
Кажи на оная *** *** да те възпита, разбра ли ме тиняк?
54
11
 
17
 
! Отговори
селянин преди 12 години
уж голям бабаит пак ,като *** завит що е то????див СЕЛЯНИН!!!
53
8
 
15
 
! Отговори
SELIANIN преди 12 години
Доста хора в чата обиждат селианите-ЗАЩО.Можеби са големи граждани с голям капацитет,ама май сте само едни ***.За какво поръчково убииство пишите.Вие маи сте големи специалисти.Как става порачково убииство с три удара с ръка такаче жертвата да падне и си удари главата фатално?Клиентът на заведението излезе преди охраната и клиентат му.Гледаше към тях и явно ги правокира вербално.Ако познавате езика на тялото ще го видите.
52
9
 
18
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
на кадрите ясно се вижда .че полицаят е солидно пийнал и едва си седи на краката ..ако е бил трезвен нямало да се случи всичко това..и тоя сополанко не се знае какво е можело да му се случи (на пазача де) та нека му честитят сега 15 годинки минимум ..ще ми се прави на велик пикльото
51
11
 
5
 
! Отговори
sani преди 12 години
SElINITE PROSTI DO6LI SA NI NA GOSTI!
50
13
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тоя убития,май само прякора му е бил цецо полицая?
49
8
 
24
 
! Отговори
ЛИЛИЯ преди 12 години
Започна медийна война от страна на сем.богаташки .Започнаха да очернят името на убития полицай Младенов.Евгения Калканджиева му била любовница, после станала кръстница на детето му, бил богат, имал заем за стотици хиляди левове, еееее край няма да има простотията. Не, че печелят нещо от създаването на лош имидж на убития Цветан Младенов.Опитват се да преместят фокуса в друга посока.Хората не са прости и видяха записа от камерата.За всички е ясно, синчето е издало заповед за побоя и е подбудител
48
3
 
1
 
! Отговори
do 45 преди 12 години
za teb!
47
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
На тоя ще му дадат най-много условна присъда, освен ако няма нещо друго старо! Може да ви се струва смешно, но по законите в бг е така. Ако има счупена челюст или зъб ще мине средна телесна, а смърта може да не се докаже,че е последвала пряко от нанесените удари, а от удара в плочката или саксията, а може и от спъване в в краката си. И като допълнение, че зад гърба на обвинения стои голям финансов ресурс със почти сигурен в изхода на това дело.