Обвиниха за побой сина на кмета на Галиче

Той е счупил два горни зъба на местно момче
9
Обвиниха за побой сина на кмета на Галиче
Снимка: Булфото, архив

Районната прокуратура в Бяла Слатина е повдигнала обвинение на сина на кмета на село Галиче Ценко Чоков - Мартин, съобщиха от прокуратурата.

Той е обвинен за това, че на 29 март след 2.00 часа в Бяла Слатина е причинил средна телесна повреда на Милен Крумов от селото - счупване на два горни зъба-резци.

Преди дни няколко жители на местната ромска махала в селото се вдигнаха на бунт и се оплакаха пред бТВ от 17-годишния Мартин, като го обвиниха, че шофира противозаконно, бие и заплашва, но органите на реда остават глухи за оплакванията им. След сигналите срещу него дори се стигало и до нови заплахи.

Родителите от ромската махала забраниха на децата си да  ходят на училище и поискаха намесата на полицията.
Главният прокурор Сотир Цацаров разпореди цялостна проверка по случая.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
0
 
! Отговори
Георги преди 9 години
В това село, а и около това село (Бяла Слатина и района) Ценко, Сали и Мехтин, колят и бесят. Ще мине проверката и нищо няма да се установи, а терора ще си остане. Само не ми е ясно как *** се оплакват от ***? Явно кризата много ги е ударила, та *** рекетират ***.
7
0
 
0
 
! Отговори
Тотка Пилотка преди 9 години
До анонимен 3Редовното слагане на мястото на криминалните *** значително намалява престъпността !Много добре си е възпитал детето човека.
6
0
 
1
 
! Отговори
Тотка Пилотка преди 9 години
Само бой за подобряване криминалния контингент !
5
1
 
12
 
! Отговори
българина преди 10 години
само бой и *** за магалите.що не пишете 4е тоя е *** -крадец.само така кмете с тая папла4.ина4е от *** и комунисти отърване няма.
4
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Много важно че човека избил два зъба на ***,те и без това са немити и изгнили. Те не си ползват зъбите по предназначение ,щото само пият,а не се хранят. А съселчето като дотътри на площада цяла орда беззъби ***? На тях къде са им зъбите?
3
14
 
10
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
Хм, тоя *** се е помислил за супермен и детето така си възпитал, плаши бабите там и мисли че е герой, един мощен шамар и ще се събуди от дълбокия сън.
2
6
 
15
 
! Отговори
Мери преди 10 години
Какъвто бащата, такъв и синът!
1
4
 
42
 
! Отговори
111 преди 10 години
А когато *** ни разбиват къщите и вилите и ни ограбват, бият и се заканват да не би някой да ни чува. Отговора на полицията е, че *** ни ограбвали защото били гладни. Ами нас кой ни храни. Не стига, че това племе само яде, пие надува *** чалги, ток и вода не плаща - всичко на наш гръб, започват да се котят още на 12г., ами и ще трябва да ги интегрираме в обществото!!! КАК, КАК, КАК ???