Отложиха делото срещу Бин Аладин за опита за убийство на Тихомир

Следващото заседание ще е на 15 май
24 апр 2014 13:48, Анисия Иванова
5
Отложиха делото срещу Бин Аладин за опита за убийство на Тихомир
Салехид Бин Аладин. Снимка, Архив: Булфото

Софийският градски съд отложи делото срещу алжиреца Салахедин Бин Аладин, обвинен за опит за убийство на Тихомир Владимиров.

Нападението е станало на 27 май 2013 година на ул. “Вашингтон“ в столицата в близост до Централните хали. Бин Аладин е нанесъл с нож няколко удара по тялото на Тихомир, като му е причинил четири рани, пострадалият е бил с опасност за живота и само бързата лекарска намеса е спасила живота му.

Причината за днешното отлагане е, че не са събрани достатъчно доказателства по случая и заради неточности в доказателствата и показанията на Тихомир Владимиров.

Още по темата
Делото ще се гледа отново на 15 май от 9.30 часа, от 9 състав на СГС. За следващото заседание са призовани свидетелите Александър Симеонов и Петър Ангелов.

Срещу алжиреца се водеше и друго дело, по което през март тази година Софийският градски съд му наложи присъда от 12 години затвор.

По второто дело Бин Аладин беше осъден на 12 г. затвор за опит за убийство на Виктория Христова. Той нападна младото момиче, което работило като продавачка в денонощен магазин на столичната ул. "Пиротска", през ноември миналата година.

По това дело алжирецът се призна за виновен и процесът срещу него приключи за ден. 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
5
 
! Отговори
Рали1 преди 9 години
Нали месец и нещо бяха събирани всякакви и достатъчни доказателства? Освен за двата случая с Вики и Тихомир имаше и още нападнати и обирани? Този Александър Симеонов само свидетел? Та нали той му беше съдействал да избяга.Остава и да го оправдаят...
1
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Защо не върнат смъртното наказание?