Софиянец получи година и 10 месеца условно за скимиращи устройства

Той сключи споразумение с прокуратурата
6
Софиянец получи година и 10 месеца условно за скимиращи устройства
Снимка: Булфото, архив

Присъда година и 10 месеца условно лишаване от свобода получи софиянецът Радослав Ангелков, монтирал скимиращи устройства в курорта "Слънчев бряг".

Днес магистрати от Окръжния съд в Бургас одобриха сключеното между Ангелков и Окръжната прокуратура в града споразумение за решаване на наказателното му дело.

Със споразумението Ангелков е признат за виновен в това, че е монтирал технически средства на пет банкоматни устройства с цел да придобие информация за съдържанието на платежни инструменти.

Ангелков е действал на територията на курорта "Слънчев бряг" в съучастие с друго лице.

Окръжният съд в Бургас установи, че с деянието не са причинени материални щети и намери предложеното споразумение като непротиворечащо на закона. С определението се отнемат в полза на държавата скимиращите устройства. Съдът прекрати наказателното производство срещу Ангелков. Актът му е окончателен.



 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
2
 
! Отговори
Chris преди 9 години
a predi vreme chetoh v podoben sait kak v USA za syshtoto prestyplenie osydeniqt poluchava 10 godini zatvor i globa ot porqdyka na 10 15 hilqdi dolara
3
0
 
5
 
! Отговори
Майсторът преди 9 години
и това ако не е висша форма на цинизъм - какво значи да се споразумяват с престъпника, а съдят невинни хора!!!! той и Лъчезар Белята от Люлин се споразумява като тропа на прокуратурата за своите авери и още не е наказан както подобава за един рецидивист
2
0
 
8
 
! Отговори
vesko02 преди 9 години
Интересно е защо провосъдието у нас е благосклонно към крадците на спестяванията на гражданите.Може би е държавна политика?
1
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Като ще го пишете "Радослав Ангелов" настоявам да пишете имената и на всички останали от тази рубрика!