5 г. затвор грозят пловдивчаните, залели с боя момиче

Прокуратурата ги задържа за 72 часа
15 авг 2014 18:43, Анисия Иванова
61
5 г. затвор грозят пловдивчаните, залели с боя момиче
Кадър от клипа, качен във Facebook. Снимка, Нова ТВ

Прокуратурата задържа за 72 часа тримата младежи от Пловдив, които на 24 юли заляха с боя момиче, съобщи зам.-районният прокурор Йорданка Тилова, цитирана от "Фокус". За постъпката им ги грози затвор до 5 години.

Причина за деянието е, че Петър Бакалски решил да отмъсти на приятелката си Нона Славова за изневерите ѝ. Той и приятелите му я заливат с няколко литра блажна боя в Пловдив. Момчетата заснели случилото се и публикували видеото във Facebook.

Още по темата
Срещу 28-годишния Бакалски и двамата му приятели днес са повдигнати обвинения по член от Наказателния кодекс - за хулиганство, извършено с изключителна дързост, в съучастие.
 
Тримата ще отговарят за това си деяние пред съда. Законът предвижда за това престъпление „лишаване от свобода” до 5 години. 72-часовата мярка тече от днес.

Случаят стана известен, след като младежите качиха клипа в социалната мрежа. За няколко часа той се разпространи със светкавична скорост, а администраторите не го свалиха няколко дни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


61
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
0
 
0
 
! Отговори
Произволен преди 9 години
И стига сте говорили за ционисти и всякакви скрити заговори срещу нацията.Всичко това звучи крайно несериозно, като от някой жълто-кафяв вестник от павилиона. Елитът винаги ще се старае да потиска долните слоеве, ще прецаква образователната система, за да държи хората невежи и следователно по-лесно да може да ги манипулира - не го правят евреите само, правят го ей тия тикви, които ги избира народът на всеки избори.Не са скрити, не за неизвестни; лицата им се виждат и на избори пак същата работа.
46
0
 
0
 
! Отговори
Произволен преди 9 години
Целта на наказателната система не е да налага тежки и ужасяващи наказания. Практиката показва, че този подход не действа - в Щатите и по други страни има смъртно наказание, там лежиш в затвора за какво ли не и какви са резултатите?Държавата им се е превърнала в един комплекс от затвори, в който се наливат милиарди долари, за да процъфтява следващите десетилетия. Основен принцип в наказателноправната наука е, че наказанието цели да поправи и реабилитира онези престъпници, които имат потенциала.
45
1
 
1
 
! Отговори
Кубан преди 9 години
ние сега - едни лобистки несправедливи закони толериращи престъпници и не закачащи *** като извращенци и малцинства. Кой го прави това? - ционисткото лоби, защото те самите са содомити, травестити и са препълнени с всякаква друга гнусота искат да преправят обществения морал в една толерастия оправдаваща моралната деградация. А когато някой вземе справедливостта в свои ръце го наказват, извращавайки справедливостта и правосъдието.
44
1
 
1
 
! Отговори
Кубан преди 9 години
Ти дрънкаш глупости "Произволен", депресиращото е колко добре промиват мозъците ционистките медии с либералната пропаганда. Много от сегашните закони са несправедливи и лобистки - те са едно нищо, съдебната ни система е едно нищо, тя се базира само на репресивния си апарат и не върши и не въздава справедливост. Основата на правораздаването е именно справедливостта - наказанията трябва да са своевременни, тежки и ужасяващи за да покажат на бъдещите престъпници какво ги чака. А какво имаме
43
1
 
0
 
! Отговори
Произволен преди 9 години
Чета коментарите и направо се депресирам, от това колко много комплексирани разочаровани *** са седнали да пишат и да бълват глупостите си. "***" винаги е имало и ще има, а това, че вие ходите по тях и после патите, си е ваш проблем и на никой не му пука за *** ви чувства, защото нещата са просто написани, като за прости индивиди като вас - щом извършиш престъпление, понасяш си последствията. Отивайте в Паштун да спите с кози, ако не ви изнася - те поне няма да ви наранят чувствата.
42
1
 
4
 
! Отговори
Кубан преди 9 години
Знаете ли защо им дават такава голяма и неадекватна присъда? Има наркотрафиканти, убийци и друга *** измъкващи се безнаказано и с леки присъди, но не и тези момчета. Защото искат да се отправи ясно послание че наказването на курварството което разрушава обществото ще бъде преследвано защото курварството е важно за разрушението на нашата нация.
41
1
 
3
 
! Отговори
Кубан преди 9 години
отрано на семейство и разпространената гибелна идея че можеш да курварстваш до 30-те а после да създадеш семейство - грешка на 30 става вече много късно и физиологически и във възможността да намериш мъж който иска деца от остаряла курварствала жена. Откъде идва проблема - проблема идва че младите момичета а и момчета не са научени и не използват мозъка си за анализиране не само като приемници и стават жертва на холивудската пропаганда на сатанинската синагога.
40
0
 
3
 
! Отговори
Кубан преди 9 години
Тогава има разпад и загиване на нацията - семейството е основната единица на обществото, без стабилно семейство вследствие на девиантното поведение имаме много аборти водещи до увреждане на способността на жените да имат деца, психологична и физиологична травма за цял живот, психологически увредени деца за цял живот вследствие на аномални родителски отношения или раздели което води до податливи и психически неуравновесени възрастни. Малък брой деца вследствие на нежеланието за създаване
39
1
 
3
 
! Отговори
Кубан преди 9 години
Ей номер 42 що за глупава логика? Сигурно си някоя "неразумна" тинейджърка която си мисли че може да си прави каквото иска безнаказано и без да носи отговорност за постъпките си. Изневерила му била и какво от това? Ами по същата логика мога да попитам ами залели са я с боя и какво от това?Товато всъщност е много важно за оцеляването на нацията, когато курварството и лекото поведение заедно с ***, травестията и другите извращения станат норма в обществото.
38
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
*** - територията обитавана от най-бедното и деградирало племе в Европа.
37
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До КубанA toi zashto hodi s narkomanka? Ne znae li che te sa bolni i nyamat zadrajki?
36
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не мога да поярвам как може да защитавате тези простаци!!! Изневерила му била!!! Дори и да е така, няма право да постъпва по този начин, още повече, че са ползвали БЛАЖНА боя , бъкани с химикали, и благодарние на лкарската намеса момичето не е ослпяло! Ако наистина я обичаше не би постъпил по този начин.
35
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Те по хубаво да я бяха набили по малко щеше да е присъдата...А блажна боя не се маха лесно от коса поне не знам как и с какво...
34
7
 
16
 
! Отговори
Кубан преди 9 години
На тъпите мъже *** казвам - след като правите такива неща добре би било и да ви се върне същото, вашите жени и вашите дъщери да са *** на много мъже и вие да виждате това. Нали не намирате нищо нередно ами редно е да го изпитате на свой гръб.
33
5
 
12
 
! Отговори
Кубан преди 9 години
При мюслимите наказанието за курварство е смърт нали знаете? Ще кажете ние сме в Европа, ние искаме да сме европейци - с гей паради и прочие. Обаче Европа е залята от ислямисти и спящи ислямистки агенти готови да се задействат и да въведат шериата. Тогава какво? Ще протестирате ли тогава?
32
9
 
9
 
! Отговори
Кубан преди 9 години
Човека е искал да накаже *** за разврата и, въпроса е че не е избрал много добре средството - тази боя е опасна и вместо само унижение е предизвикал и страдание. На дуещите се на момчетата казвам ако искате майките, сестрите, приятелките и дъщерите ви да са *** които всеки *** продължавайте да толерирате ненаказуемостта им.5 години затвор а? еми следващата сигурно ще я залеят с киселина, но няма да го качват в интернет.
31
5
 
3
 
! Отговори
... преди 9 години
Haide da vidim sega smelite momtceta kolko sa smeli.Lesno e da si nad po slabiat,No trudno go razbirash,,E,shte ima vreme da se nautcat.
30
5
 
10
 
! Отговори
асдф преди 9 години
Как си представяте за заливане с боя да те вкарат за 5 години при изнасилвачи и убиции. Опа, извинявам се! В затвора няма такива - тях ги пускат условно. НОоооо ако залееш гаджето си с боя, няма да ти се размине. (предполагам им е първо провинение - 10 да им дадат).
29
0
 
11
 
! Отговори
асдф преди 9 години
Как си представяте за заливане с боя да те вкарат за 5 години при изнасилвачи и убиции. Опа, извинявам се! В затвора няма такива - тях ги пускат условно. НОоооо ако залееш гаджето си с боя, няма да ти се размине. (предполагам им е първо провинение - 10 да им дадат).
28
9
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Добре е ,че виновните ще бъдат наказани,защото показаната в медиите и мрежата случка от чисто сеирджийска гледна точка възмути много хора.И най-нагло беше изказването на единият от участниците,че не се чувства виновен.От това стигаме до извода ,че всички престъпления срещу личността са забавни и прокуратурата не е редно да се самосезира. "Забавни " случки,като тази ме карат да изпитвам отвращение от българското си гражданство и овчото равнодушие на сънародниците ми.