Полицаят, убил бебе, ще обжалва задържането си

Апелативният съд в Бургас трябва да реши утре дали Стоянов остава в ареста
Обновена: 18 сеп 2014 14:26 | 18 сеп 2014 12:58, Анисия Иванова
40
Полицаят, убил бебе, ще обжалва задържането си
Костадин Стоянов. Снимка: архив Булфото

Граничният полицай Костадин Стоянов, който в нетрезво състояние уби при катастрофа 11-месечно бебе в село Крушевец, ще обжалва мярката си за неотклонение "задържане под стража".

Още по темата
Малката Красимира бе прегазена на 11-и септември сутринта в селото на тротоара, докато майка й пазаруваше в магазин в центъра на селото.

Мярката за неотклонение на Стоянов ще се гледа утре в Апелативния съд в Бургас. Тогава магистрати ще решат дали ще го оставят в ареста.

На 13 септември Окръжният съд в Бургас постанови граничният полицай да остане с постоянна мярка "задържане под стража".

Тогава стана ясно, че Стоянов е управлявал автомобила в нетрезво състояние - дрегерът е показвал 0,63 промила алкохол. За последните 10 години граничният полицай има други четири транспортни нарушения, сред които и шофиране след употреба на алкохол, посочиха от прокуратурата в Бургас.

Останалите му наказания са за превишена скорост.

На Стоянов е повдигнато обвинение за причиняване на смърт по непредпазливост, за което го грозят между 3 и 10 години затвор.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
1
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 9 години
НА МОЯ СИН МУ ОТНЕХА КНИЖКАТА И ТОЧКИТЕ ДО ЕДНА БЕЗ ДА ПИЕ ДОРИ И НЕ ПУШЕ ЕЙ ТАКА ЩОТО НА ТЯХ ТАКА ИМ ХАРЕСВАШЕ . ОЩЕ ЩОМ ИЗЛЕЗЕШЕ ОТ НАС ВЕДНАГА ГО СПИРАХА И СИ МУ ПИШЕХА АКТОВЕТЕ ДОКАТО СВЪРШИХА ТОЧКИТЕ И ОСТАНА БЕЗ КНИЖКА МОИТЕ СЪМНЕНИЯ СА , ЧЕ ДРУГИ 2МА КОИТО МРАЗЕХА СИНЪТ МИ НО СИ ИГРАЯТ С ПАРИ НАПРАВИХА ТОВА . ИМА ГОСПОД . ИНАЧЕ ОТ КЪДЕ ПОЛИЦАИТЕ ЗНАЕХА ОТ КЪДЕ ЩЕ МИНЕ ЗА ДА ГО ПРИЧАКАТ И СПРАТ
26
0
 
1
 
! Отговори
marti преди 9 години
da mu go na4ukat jako w gaza na tozi ..grani4en polizai.., do6al mu e widow den.., pozdrawlenia.., ima sprawedliwost na tozi swjat.., galko za bebeto..
25
0
 
2
 
! Отговори
Kiril преди 9 години
До melinda.faellaЗа последните 10 години граничният полицай има други четири транспортни нарушения!!!
24
0
 
7
 
! Отговори
Prosto_edin_lud преди 9 години
Добре бе как може, в тази мила държава правосъдието да е такова... Ония похитителя от Сливен, където държа заложниците в банка получи 17 години затвор, а тоя папуняк убива ДЕТЕ и ще получи от 3 до 10 години... Извода, който мога да си извадя, че тоя похитител ако ги беше избил всички в банката щеше да получи 2 месеца затвор...
23
0
 
13
 
! Отговори
melinda.faella преди 9 години
А КАТО ИМА И ДРУГИ НАРУШЕНИЯ И ТО ЗА АЛКОХОЛ ЗАЩО НЕ МУ Е ОТНЕТА КНИЖКАТА!! КАКВО СЕГА ГО СЪОБЩАВАТ ДА ВЗЕМАТ И ДА НАКАЖАТ И ДРУГИТЕ ВИНОВНИ ТОЙ ДА КАРА, НЕЩАСТНИЦИ ПОДКУПНИ, ПЛАЩАЛ СИ Е И КАРАЛ ПИЯН! НЕ ВИ Е СРАМ БОГ ДА ГИ НАКАЖЕ!
22
0
 
8
 
! Отговори
sante_dog преди 9 години
"За последните 10 години граничният полицай има други четири транспортни нарушения, сред които и шофиране след употреба на алкохол"смятаите този всеки път е карал пиян. Това на полицай да му направят акт за каране в нетрезво - този трябва да е бил на мотика. Имам роднина полицай - само като им покаже служебната карта и му казват "приятен път колега" без проверка. А този чак са го и глобявали...
21
0
 
8
 
! Отговори
Джалат преди 9 години
Да се екзекутира незабавно
20
1
 
13
 
! Отговори
хм преди 9 години
Стига с това писане - полицай !!Този си е граничар , а не полицай !То и санитарката се води медицински работник ,ама не е доктор !!!
19
0
 
8
 
! Отговори
Възмутен преди 9 години
Нагъл УРУНГЕЛ на това му се вика. Направи едно семейство нещастно, уби една невинна душичка и има смелостта и доблестта. Срам и позор за България.
18
1
 
5
 
! Отговори
Stamat преди 9 години
BG e v kalta!...i po-lo6oto e, 4e ne iska da izleze ot tam ;-(
17
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Мале, мале, мале! Как няма да иска у тях да си стои. Полицай влезе ли в арест/затвора ще го направят на госпижица
16
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Единия убиец на дете/Паоло/ от Стара Загора, който го прегази на ПЕШЕХОДНА ЗОНА си е у тях, този и той иска у тях. Мамка ви *** смотани.......къв полицай, къв мъж си, какъв човек си- не си? Същия мишок, като сапунджиев - единия с връзки, другия с кинти!
15
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Какво ще ми го пускат този *** вееее! Какво като е полицай. Още по-лошо за него. ПИЯН, ЗАД ВОЛАНА, НА ТРОТОАРА ГАЗИ ДЕТЕ. Какво неясно има в цялата ситуация. Този трябва да изкара 25 години в затвора. Аман от *** и *** в това общество. В България нормални хора не останаха. Всички са безнаказани!
14
0
 
19
 
! Отговори
АЗ преди 9 години
СТРАННО..ТОЗИ МИРИЗЛИВ МИЛИЦИОНЕР НЕ ТРЯБВА ЛИ ДА ГО СЪДИ ВОЕНЕН СЪД ПЪРВО..ВТОРО ТОВА НЕ Е НЕПРЕДПАЗЛИВОСТ А УМИШЛЕНО УБИЙСТВО..КАТО КАРАШ ПИЯН В ГРАДА С ПРЕВИШЕНА СКОРОСТ И СИ МИЛИЦИОНЕР..ТОЕСТ БЕЗНАКАЗАН.. ДА НЕ БЛЪСНЕШ НЯКОЙ Е СЛУЧАЙНОСТ..ТРЕТО..ЕДВАМ Е ХОДЕЛ..А САМО 0.63..АМИ ТОВА Е 2 БИРИ..ПРОСТО СА ГО ПОКРИЛИ КАКТО ВИНАГИ КОЛЕГИТЕ..А СПОРЕД МЕН ТОЗИ БЕЗСРАМНИК ТРЯБВА ДА СЕ НАБИЕ НА КОЛ НА ОБЩЕСТВЕНО МЯСТО..А ВСИЧКИТЕ МУ КОЛЕГИ БЕЗПОЛЕЗНИ МИЛИЦИОНЕРИ В ДЪРЖАВАТДА СЕ ГЛОБЯТ С ПО 10 ЗАПЛАТИ.
13
0
 
10
 
! Отговори
Геле преди 9 години
Тоа е пълен *** , не заслужава да живее , а го направили полицай... значи - нарушение след нарушение , а си стои на работа... хъ ..- а ако бе някой друг щеше да го изклатят на секундата и да изхвърчи от работа... значи има некой чичо зад гърба си...
12
0
 
17
 
! Отговори
Men преди 9 години
Имал е 4 предишни глоби имал, като е ясно че е полицай това са поне 20 нарушения все пак колеги тва онова!
11
0
 
31
 
! Отговори
???? преди 9 години
Този *** , ако има малко достойнство да си отнеме сам живота , така е най справедливо особено след убийството на дете Но понеже Ганьовеца няма и грам понятие от чест и достойнство ще гледаме жалката театрална постановка : ''Убиец броди из дебрите на корумпирана съдебна система ,викайки не съм Аз!
10
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Какво ще обжалваш бе, животно? Направи услуга за всички и си тегли куршума. Лай*о.
9
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Диагнозата е проста: нагъл ***
8
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Мръсен ***. Да си приготви вазелин. Жалко, че не сме в Китай. Само бамбуково мъчение за помияра.