Бързи производства срещу четирима фена на Локо Пловдив

Поводът е нападението над полицаи преди футболна среща
Обновена: 21 сеп 2014 13:19 | 21 сеп 2014 13:13, Красимир Ангелов
15
Бързи производства срещу четирима фена на Локо Пловдив
Снимка: Булфото, архив

Бързи полицейски производства са образувани срещу четирима от задържаните фенове на "Локомотив Пловдив", които нападнаха полицаи в събота следобед, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Пловдив.

Инцидентът стана вчера на бул. "Менделеев" в областния град, преди началото на футболната среща между "Локо Пд" и "Берое".

Тогава фенове на пловдивския отбор се приближили към полицейски служители, охраняващи в района на стадион "Лаута". Групата била въоръжена с палки и камъни.

Още по темата

Ултрасите първоначално отправили закани и заплахи към униформените, а след това се стигнало до саморазправа. В настъпилата схватка е пострадал полицай, който е ударен по главата. Той е откаран в болница, където му е оказана спешна помощ.

Полицията арестува десет човека. Срещу четирима криминално проявените от тях, на възраст между 18 и 31 години, е повдигнато обвинение за едро хулиганство със съпротива срещу орган на властта заради предизвикания сблъсък със служителите на реда. Наказанието за това престъпление е до 5 г. лишаване от свобода.

На останалите шестима, както и на две момчета на 17 и 16 години, са съставени актове по Указа за борба с дребното хулиганство.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
samo tyrska policia tova e zakon, da ydarish policaiiiiiiiiii 15g. zatvor
8
1
 
19
 
! Отговори
Берлин преди 9 години
Много жесток бой в районното и по 5 години пандиз.
7
1
 
21
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 9 години
Докато има бързи производства и сключени споразумения в Българският наказателен кодекс ,полицаите ще бъдат бити,старците изнасилвани и убити ,и ромите ще ни наричат ,,***,,.Може ли човек с 34 присъди убил в катастрофа 3 младежи ,без шофьорска книжка да сключи споразумение.Нямаме правосъдие ,нямаме и държава .....
6
3
 
11
 
! Отговори
До 7 преди 9 години
Колегата имаше предвид отношението на полицията тогава към дребните престъпления и битовите скандали - бой до припадък. Нямаше камери, нямаше GPS-и, нямаше астри. Вкарват те в районното и който те види ти оставя по няколко отпечатъка. В тъмните години наистина се биеше тъмно. А преди да дойдат тъмните години (преди 90-та) не можеше и да си помислиш за футболно хулиганство. Прибираха те в черен чувал директно с табелка "разболял се и паднал по стълбите - нещастен случай".
5
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До 123Хаха и какво им е добре на добрите стари 95-96-97?Мизерията, галопиращата хиперинфлация или разцвета на мутренските групировки?А?
4
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Идете да биете ПОЛИЦИЯ в ГЕРМАНИЯ да видите какво ще ви се случи ...Малии тея съвсем са полудели !КОКО ДИНЕВ избяга от вас !!!
3
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Между другото тея малките на 15-16 са най-опасни защото са в пубертета и не мислятза последствията *** изобщо !!!В затвора ВСИЧКИТЕ !!!
2
0
 
30
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 9 години
Бързи производства ли?- глоба 500 лева и пак ги пуснете на стадионите майка ви да е.а!В Англия тия наркоманизирани *** няма да помиришат повече стадион до края на живота си.
1
4
 
14
 
! Отговори
123 преди 9 години
Само ако беше добрата стара 1995 ,6 7 и т.н, нямаше да се стигне до съд на тия *** долни, *** ***, негодници, не стават за нищо.