Отсъствие на адвокатка спъна делото срещу Цветанов

Съдът обаче я глоби с 1000 лева
75
Отсъствие на адвокатка спъна делото срещу Цветанов
Цветанов в съда. Снимка: Булфото, архив

Делото срещу Цветан Цветанов за клевета не започна.

Софийският окръжен съд не даде ход на процеса, защото защитничката на Цветанов е представила билет за автобус, с което удостоверява, че е в чужбина.

Още по темата
В съдебната зала стана ясно, че бившият министър на вътрешните работи е оттеглил днес пълномощното си за досегашния адвокат - Десислава Добрева, и е наел Елена Божурска, която е в чужбина.

Съдът счете, че пътуването на Божурска не е основателна причина за отлагане на процеса и я глоби с 1000 лева, информира БТА.

Цветанов е подсъдим за клевета по тъжба на съдия Мирослава Тодорова. През март 2012 г. Цветанов заяви в две интервюта, че Тодорова покровителства организираната престъпност, защото е забавила мотивите за осъдителната присъда на наркоразпространителя Васил Маникатов.

Адвокатът на Тодорова Ина Лулчева поиска ново заседание до края на седмицата, защото след като ЦИК обяви резултатите от изборите, Цветанов щял да получи имунитет, а процесът отново щял да бъде спрян. Така имало опасност и делото да бъде прекратено поради изтекла давност.

Следващото заседание по процеса е в четвъртък.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


75
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
0
 
3
 
! Отговори
mimoza преди 9 години
do vasilev niama bezzashtitni lekari.za tova i niama osuden lekar.te si imat lekarski saiuz,za razlika ot obiknovennia bachkator,koito gi oneviniava
57
0
 
3
 
! Отговори
anonimen преди 9 години
do vasilev niama bezzashtiten lekar.za tova i niama osuden lekar.te za razlika ot obiknovennia bachkator si imat lekarski saiuz,da gi oneviniava
56
3
 
13
 
! Отговори
колю преди 9 години
Нищо не са хиляда лева, кривоглавия пари има. Обаче защо е на свобода при четири дела, той самия настояваше при трето да се влиза в ареста?
55
2
 
16
 
! Отговори
дани преди 9 години
Цветанов е главата на мафията в България. Или Боко е главата, а той ***, но са свързани здраво.
54
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Цеко залужава респект и научен интерес в световен мащаб ! Политическата практика не помни такъв казус като него ! Възпитанник на помощно училище се научава да спелува , да говори обилно ( макар и пълни безсмислици ) , и след това да се занимава с политика ! ( ) , и дори да се издигне до постове на министър на МВР и вицепремиер !!! Това е уникално... Поклон , Цецо !
53
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Наскоро уволниха експерт от ДКЕВР по недоказани съмнения за конфликт на интереси. ЦвЦв е осъден ефективно от български съд, но Боко няма нищо против тоя да му е "дясна ръка", да оглавява предизборния щаб и да води две листи, следоватлно няма никакви съмнения за неговата невинност. Но защо хиляди избиратели приемат за нормало Боко да се поставя и над съда.Няма го никъде по света това, осъден човек да се кандидатира за депутат, че дори и иска да ни управлява този!
52
1
 
12
 
! Отговори
Маркс преди 9 години
В държавата на мафията, мутроченгетата никога не влизат в затвора, те "управляват", пфу!
51
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
на тоя мазния досега да бяха му шомпулирали дупето в затвора
50
3
 
9
 
! Отговори
Маркс преди 9 години
Няма споко! Вижте истинското лице на Герб, пфу!Сега ще правят някаква мега коалиция с ДПС и БСП. Народе на оръжие!
49
1
 
7
 
! Отговори
фотоволтаик преди 9 години
54-я ..НЕ СЕ ПРАВИ НА ОЩИПАН А ОТИВАЙ НА ТУРСКАТА ГРАНИЦА ДА ПОСРЕЩАШ "БЕЖАНЦИТЕ" С ХЛЯБ И СОЛ...И ДА НЕ ЗАБРАВИШ ДА ГИ ПРИЮТИШ У ВАС НАЛИ ТАКА ПРЕПОРЪЧВАТ ГЕРБАДЖИЙЧЕТАТА. И ДА СЕ ТРУДИШ ЗА ДА ГИ ХРАНИШ А АКО НЕ СИ НАМЕРИШ РАБОТА ДОПИТАЙ СЕ ДО ИДОЛА ТИ БОКО ТИКВАРА ТОЙ ИМА ВРЪЗКИ В ОВЦЕВЪДСТВОТО И ЩЕ ТЕ УРЕДИ ДА ГЛЕДАШ ОВЦЕ.
48
2
 
16
 
! Отговори
Спас преди 9 години
Значи Цвинокио наема адвокатка която е в чужбина, но представя билета и за доказателство? Бая *** живеят на тая земя, включително адвокати! Та това изглежда лично от Цецо измислено, толкова е глупаво!
47
3
 
10
 
! Отговори
фотоволтаик преди 9 години
СПОКОЙНО....ИДВА ПО-ЛОШО, СЕГА ЩЕ УПРАВЛЯВА БОРИСОВ ЗАЕДНО С ДПС И КОСТОВ В ЛИЦЕТО НА РЕФОРМАТОРСКИЯ БЛОК...ТАЗИ КОМБИНАЦИЯ УНИЩОЖИ ЧОВЕШКИЯ МАТЕРИАЛ И СЕГА ЩЕ ГО СТЪПЧЕ ЗА ДА ГО ДОВЪРШИ...ТАКА ЧЕ БЪДЕТЕ ОПТИМИСТИ..СКОРО ДЪРЖАВА БЪЛГАРИЯ НЯМА ДА ИМА.
46
1
 
6
 
! Отговори
локи преди 9 години
До Анонимен47Аз мисля, защото мога, такива като теб и Цецко само завиждат :) Ти точно можеш да си спестиш всички мъки накуп, и с въже ще ти услужа.
45
1
 
14
 
! Отговори
Йоши преди 9 години
Интересно защо Цецо отказа да му направят криминалната регистрация, която той самия въведе? Къде е пипал Цецо, за да го е страх да си даде отпечатъците в МВР?
44
2
 
15
 
! Отговори
крум преди 9 години
Според Цецо Ботев се е сражавал с "турските представители в България". Какво да говорим повече за този човек, ***.
43
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До локимислиш ли - хахахаха - ти брат ходи се обеси.... ще ни спестиш мъките да живеем с тебе!
42
1
 
11
 
! Отговори
Колев преди 9 години
Произхода на Бойко си е от БКП, приет е на 18 години, пълен прецедент. Лошото е, че партията му е съставена от отрочетата на шофьорите на Политбюро и камериерките от резиденциите. Народе, обслужващия персонал се кани да управлява!
41
1
 
8
 
! Отговори
локи преди 9 години
Цецо Подлецо се гърчи като червей във формалин. Още малко, гадинке, още малко...
40
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
всичко е ясно сега ще стане депутата и никога няма да има дело срещу него, защото давностинят срок ще изтече.
39
2
 
8
 
! Отговори
джо преди 9 години
Любимата дума на Цецо е "входирам." Като го входират в панделата ще настане всенародно празнуване. А какво ще му входира бай Ставри в *** е отделен въпрос.