Братът на президента съди МВР заради сина си

Румен Плевнелиев: Той е инвалид, 3 пъти по-безопасен е от останалите
44
Братът на президента съди МВР заради сина си
Снимка: Булфото, архив

Братът на президента Росен Плевнелиев - Румен, ще съди МВР заради инцидента със задържането на сина му Станислав преди месец.

Още по темата
Разполагаме с медицински документи, че Станислав е бил бит, настоя Румен Плевнелиев по bTV и добави, че има и свидетелски показания, които доказват, че униформените са превишили правата си.

22-годишният Станислав Плевнелиев беше арестуван в средата на октомври на кръстовище в Благоевград. Според полицаите той е минал на червен светофар. След прекарани часове в ареста младежът обяви, че е бил бит, и полиция и прокуратура започнаха проверка.

Според резултатите от разследването няма данни за нанесен побой над младежа, но Румен Плевнелиев е категоричен, че това не е така.

Станислав е инвалид, като в случая полицията е превишила правата си, настоя той.

Румен Плевнелиев увери, че искът към МВР ще е за за нормална сума, защото "все пак тук не сме Америка".

„Вярвам в българските съдилища, те добре си знаят законите и правата", каза още той.

По думите му семейството му е искало отвод на прокурора по делото, защото обвинителката е работила в системата на МВР, а съпругът й все още е там.

По думите му Станислав, който е диабетик , е „3 пъти по-безопасен от останалите граждани”.

Все пак бащата подчерта, че забавеният с 2-3 часа инсулин не е застрашил здравето на младежа, но въпросът е, че е бил бит.

Той бе категоричен, че е "за" наказанията, но само когато има нарушения.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
kvo? diabetik, narkoman i monavast na crveno? mi toia kaput e opti4eski limitiran. ako sa mu scepili kratunata da sudiat 4engetat 4e na sa mu scepili i drugata- samo za edna vejda i edno rebro- kaf geroi , kaf komita be e toia poma4i sinkovec?
34
1
 
0
 
! Отговори
Уйчовото е: преди 9 години
Добро момче и е в правото си(+) Малко му е на келемето,требвало е да го сгреят още (-)
33
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Е това е вече нахалство! И аз съм диабетик , и аз си слагам инсулин, но като сгафя и ме хванат на пътя в нарушение си плащам акта кротко и послушно!Що не вземат мен да ме" бият"?!Даже и вуйчо владика си нямам?!
32
1
 
5
 
! Отговори
АНОНИМНА. преди 9 години
МАЛКИЯТ СЛЕД КАТО Е ДИАБЕТИК И ТО НА ИНСУЛИН , ЗНАЧИ НЕ ВИЖДА , А И БЪБРЕЦИТЕ МУ СА ЗАСЕГНАТИ. СЛЕД КАТО НЕ ВИЖДА ТРЯБВА ДА ХОДИ С ОЧИЛА , АКО ЛИ НЕ ДА МУ СЕ ПРОВЕЖДА ЛАЗЕРТЕРАПИЯ ПРИ КОЯТО ПАК НЕ ВИЖДА ДОБРЕ. А ЗАЩО МУ Е ДАДЕНА КНИЖКА И КОЙ МУ Я Е ИЗДАЛ?! ПИТАМ , НО ОТГОВОРА Е ЯСЕН. " ДА СИ ИМАШ ЧИЧО ПРЕЗИДЕНТ". КРАЙНО ВРЕМЕ Е ТАКИВА МАМИНИ ПИПЛЬОВЦИ ДА СЕ НАУЧАТ НА РЕД И ДИСЦИПЛИНА - НЕ ЗАВИСИМО КАКВА РОДА ИМАТ ЗАЩОТО РУШАТ РЕНОМЕТО НА РОДАТА.
31
1
 
3
 
! Отговори
аха преди 9 години
Цяла България трябва да съди брат ти, т.н. президент, но никой не вярва в съдилища вече.
30
2
 
4
 
! Отговори
старшина преди 9 години
Колко сте елементарни! Не разбирате ли, че така само ви отклоняват вниманието - като споменават за племенника на президента. Не това е важното.Важното е, че винаги полицията,тоест милицията остава ненаказана и недосегаема. Това е страшното.Утре ще се случи и с вас и пак т.н. проверка ще установи, че не е имало насилие.Това са бандити, облечени в униформа.Запомнете го и се опомнете!
29
0
 
9
 
! Отговори
1 преди 9 години
Инвалидът за 3 години с книжка имал 10 нарушения! Какъв наглец е и той и баща му! Вместо да се скрие в миша дупка парадира с името си. Ако беше в която и да е друга държава санкциите са много по-жестоки и не би гъкнал!
28
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Защо не пишете за какво е арестуван?Никой не арестува за минаване на червено! А полицаите не бият пред свидетели! Не разбрах какви свидетели има другарят Румен?
27
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
много нагли тия президентчета ..за тях законите не важат ли
26
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ТОЗИ ПРЕЗИДЕНТ , ДА ВЗЕМЕ ДАСИ ПРИБЕРЕ БРАТЛЕТО ЧЕ ЦЕЛИЯ НАРОД Е ПОТРЕСЕН С НЕГОВОТО ПАРАДИРАНИ , НАРУШАВАТ ПРАВИЛАТА И ДЕМОНСТРИРАТ НАХАЛСТВО , ТЕБ ИЗЛАГА ПРЕЗИДЕНТ ЧЕ ,
25
1
 
16
 
! Отговори
баи Ганю преди 9 години
Президенти,министри,народни представители,мн. председатели,зам. министри ,братя на президенти и министри и тн. и тн. и тн.нямат краи дами и господа.Алоооооооо,аман от вас защото превърнахте България в бащиния.И още нещо.Този ***/племеникът на президента де/много добре е известен на обществото какво преставлява.Полицаите такова,полицаите онакова,аиде стига бееее.Засрамете се бе ***.Като си спазвам правилата мен никои не ме закача.
24
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
инвалид, ЧЕ И ПЪРВА СТЕПЕН ИНСУЛИНОВА ЗАВИСИМОСТ ДЕТО НЕ ЗНАЕ НА КОЙ СВЯТ Е КАТО МУ СЕ КАЧИ ЗАХАРТА ОТ КАКВО ЛИ НЕ И СТРЕС СЪЩО!!!И ЗАЩО НА ТАКИВА ХОРА ИМ СЕ ДАВАТ КНИЖКИ!!!АЗ БИХ ЗАБРАНИЛ НА ВСИЧКИ СЪС ДИАБЕТ ПЪРВА СТЕПЕН ДА ШОФИРАТ ТЪЙ КАТО СА ОГРОМЕН РИСК ЗА ПЪТЯ!!!!!!А БАЩА МУ ДА СИ ГОВОРИ КАКВОТО СИ ИСКА!!! ТЕЗИ КОИТО ЗНАЯТ КАКВО ЗНАЧИ ДА ТИ СЕ КАЧИ ЗАХАРТА И КОЛКО СА АДЕКВАТНИ ХОРАТА В ТАКОВА СЪСТОЯНИЕ ВИНАГИ ЩЕ МЕ ПОДКРЕПЯТ АКО СА ЧЕСТНИ!
23
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Гнус ме е,че се омаловажава това,че този човек е минал на червено.Както някой беше писал по-долу,това е потенциален убиец.Представете си,че сте пешеходец,светва ви зелено и някой, на някой си,решава,че няма да чака и мине на червено.За съжаление това се случва много често.Законът трябва да се промени.Никакви глоби не трябва да има,а директно белезници и в ареста.След това съд и минимум шест месеца да лежат по затворите.
22
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
БРАВО НА 29
21
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Хайде Плевенлиевите отивайте където слънце не огрява! Не ви е срам! Майка ми е със счупен таз и алцхаймер и не и дават инвалидност, а келешчето ви било инвалид! Колко сте злобни и нагли само целия ви сой!
20
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
СИНА НАХАЛЕН А *** БАЩАТА СУПЕР НАХАЛЕН , ТЕЗИ ХОРА НЯМАТ СРАМА , ПЪРВОТО КОЕТО ЧЕ, ДЕМОНСТРИРАТ И ПАРАДИРАТ С ТОВА ЧЕ ВИДИТЕЛИ БРАТМИ Е ПРЕЗИДЕНТА, ТАКА НАРЕЧИНИЯ БАЩА КАДЕТО ЗАКРИЛЯ ,ЧЕДОТОСИ КОЕТО МИНАВА НА ЧЕРВЕНО , СПОКОЙНО ТОВА РАЗГЛЕЗЕНО ХЛАПЕ ПО ГОЛЯМА КИТКА ЩЕ ТИ ЗАКИЧИ НЯКОЙ ДЕН , НЕ ИЗЛАГАЙ ПО ТОЗИ НАЧИН И БРАТСИ ,НАХАЛНИКО
19
2
 
34
 
! Отговори
Дядо Драган преди 9 години
Защо баща му ще съди МВР? Значи пълнолетният Станиславчо е поставен под запрещение? Ами тогава каква шофьорска книжка има?***.
18
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Станислав, който е диабетик , е 3 пъти по-безопасен от останалите граждани. И като такъв може да нарушава законите. Че ченгетата са превишили правата си е ясно. Но ми ясно че и диабетика е превишил правата си и не само като е минал на червено
17
0
 
7
 
! Отговори
ПОЗНАЙ ОТ РАЗ преди 9 години
кой ще спечели делото
16
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Отвратително!!! Все едно сме във времето на Живков и неговите приближени с големите привилегии. А колкото до полицаите, писна им да се разправят с такива наперени мамини златни ла.на, които карат като *** и избиха маса народ! Як бой за тях!