Златанов не бил виждал никакви тефтерчета от миналата година

Притеснявал се за делото срещу него: Обикновен човек съм
Обновена: 20 ное 2014 10:58 | 20 ное 2014 10:58, Веселина Йорданова
23
Златанов не бил виждал никакви тефтерчета от миналата година
Филип Златанов. Снимка: архив, БулФото

Софийският апелативен съд заседава днес по делото срещу бившия председател на Комисията за конфликт на интереси Филип Златанов.

Преди началото на заседанието Златанов заяви, че е притеснен от изхода на делото, защото е „обикновен човек“, съобщи TV7.

Още по темата
За кражбата на тефтерите му от колата на вещото лице Стафен Бенчев той заяви само: "Не съм виждал никакви тефтерчета от миналата година".

Заради изчезването на тефтерите експертът на съда не успя да направи графологична експертиза на записките на Златанов.

Срещу указанията "да се удари", "да се оправи", "да се забави" или " забърза" в тях стояха имена на политици и магистрати, както и много инициали. До момента нарочените, че стоят зад тях, отричат да имат нещо общо с тези указания.

Днес Златанов отказа да отговори на въпроса дали разпознава изнесените от прокуратурата страници като част от негови записки.

Делото тръгна на втора инстанция в Апелативния съд в София. На първа инстанция Златанов получи ефективна присъда от 3,5 години затвор.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
мдааа...в тази квази-държава, касиерките крадат по 4 милиарда банките с чували, шафнерите сами палят влаковете, обикновените шофьори са собственици на неизправни автобуси и служителите сами си поръчват и си записват разни неща по разни тефтерчета..токът сам си се вдига, съдът случайно (но по съвест) прецаква 'малкия човек 'и никой, никога не стига до дъното на истинските проблеми..
16
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не мога да разбера каква е тази радост, че на човека му е прилошало. АЛООО ТЪПАЗИ-ВИЕ АКО ПОПАДНЕТЕ В СЪДА ПО КАКВАТО И ДА Е ПРИЧИНА ще умрете от страх бе. нали сме виждали лица как треперят в съда-дори и да са само свидетели, а не подсъдими
15
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ако този Златанов продължава да се прави на умопобъркан и не каже истината на съдебните органи,следва присъдата му от първа инстанция да бъде потвърдена,а защо не и завишена.И обратно,ако съдейства за изясняване на истината,защото той много добре знае кои са му нареждали да извършва незаконни действия,но не е имал смелостта да им откаже,да бъде оправдан,а към другите виновни се се отпочне наказателна процедура.
14
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
17.11.2014г. "След като тефтерчетата на Филип Златанов липсват, единственият, който е писал в тях и може да възстанови информацията самият той ще започне постепенно да получава амнезия, всички около него ще започнат да се объркват. Накрая ще се окаже, че той е несправедливо, незаконно и враждебно натиснат да говори разни неща, които не са верни и са измислица на разни хора, заяви в студиото на "Още нещо" експертът по сигурността Николай Радулов."
13
1
 
9
 
! Отговори
О преди 9 години
На този човечец дните са преброени. Дали м затвора, дали извън него. Има един шанс. Казва истината, посочва престъпниците ЦЦ и ББ и напуска България с прокурорска защита завинаги.
12
0
 
9
 
! Отговори
Бай Цало преди 9 години
Не е виждал тефтерите ли. Сега в затвора ще му ги намерят отзад, сигурно са там.
11
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И тъй като няма графологична експертиза къде е учил тоз човечец,къде си е писал контролните и т.н,че е въвел такваз терминология по интереси-примерно корпоративни,административни,общински и всякакви други обширни,не беше ли той от Кушлевата комисия-онаследил я заради овакантено място на шефа поради трайно ваканцуване,това да се удари трябва да има обстоятелствено пояснение като допълнение,а те биват нали знаят по службите какви,айде сега граматика за графологията,а почерка е траен поне от 7 клас
10
0
 
18
 
! Отговори
ДИДИ преди 9 години
Обикновена мутра! Като шефовете си, впрочем....
9
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Е такива са им всичките "експерти" на ГЕРБ!
8
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
На лицето му е изписано - селски пъдар сложен там да плаши гаргите ... Дaно от Герб си вземат поука, че иначе пък няма да изкарат дълго
7
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
мамин златен... буквално!
6
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А бе тоя нещо... сигурно ли е, че няма някакви удреждания, меко казано, недоразвит ми се струва...
5
0
 
18
 
! Отговори
Аха преди 9 години
Хайде сега един обикновен затвор за обикновения човек, без право на тефтерчета, да се опита да помисли какво е вършил...
4
1
 
20
 
! Отговори
zeus преди 9 години
Следващият път ще каже, че изобщо не е виждал никакви тефтерчета, а понеже вече са и откраднати съда ще го приеме за истина. Б.Б., Ц.Ц., И.Ф. и другите с инициали се отърваха, което беше и целта на кражбата.
3
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ей, оставете човека бе! Кво е виновен той? Квото са му нареждали Б.Б, Ц.Ц и И.Ф. тва и правил. Заслужавал си е заплатата. Да не си помислите, че Б.Б е Бойко Борисов..не-е-е, Бриджит Бардо е, тази гадна капиталистка. А Ц.Ц. е Цветанов? Това е неизвестен Царвул Царвуланов, враг на демокрацията. А И.Ф. да е Искра Фидосова, лъжете се, тва а Иван Филанкишията, гад, използващ фалшиво име.
2
4
 
11
 
! Отговори
кк преди 9 години
За какви тефтерчета става въпрос? Изобщо имало ли е някакви тефтери или това са поредните измислици на предикомунистическата, комунистическата и посткомунистическата ДС!!!!!?????Я освобождавайте човека и се извинете та ФФ, ЦЦ, ББ и всички други знайни и незнайни другари!
1
1
 
23
 
! Отговори
Stealth преди 9 години
***! В затвора ти е мястото "обикновени човеко"!