Съдът оправда деветима митничари и полицаи за вземане на подкуп

Те бяха задържани при операция "Граница" през 2010 г.
Обновена: 29 яну 2015 13:52 | 29 яну 2015 13:52, Анисия Иванова
12
Съдът оправда деветима митничари и полицаи за вземане на подкуп
Архив: Булфото

Хасковският окръжен съд призна за невинни деветима митничари и гранични полицаи от "Капитан Андреево", които бяха обвинени за вземане на подкуп, съобщиха от съдебната институция.

Разследването срещу Павел Павлов, Никола Николов, Ангел Иванов, Михаил Дяков, Петър Сюлейменчев, Михаил Бакалов, Наско Димитров, Светлин Проданов и Димитър Димитров започна през 2010 година.

Още по темата

Деветимата бяха задържани при операция „Граница“ на МВР, която започна след постъпили сигнали от фирми превозвачи и граждани за корупционни практики на пункта. Задържаните бяха уличени в изнудване на чужди и български граждани, а при претърсванията полицаите се натъкнали на различни суми в евро и турски лири, скрити на различни места.

Според днешното решение на съда срещу деветимата не може да бъде постановена осъдителна присъда, защото досъдебното производство е било водено повърхностно и обвиненията срещу тях не са доказани.

Решението на Хасковския окръжен съд подлежи на обжалване или протест в 15-дневен срок пред Апелативния съд в Пловдив.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
5
 
! Отговори
чукундур преди 9 години
Това е отговорът на съда на съдебната реформа. Няма да я бъде, казват съдиите,ще продължим да си правим каквото си искаме.Ами келепирът е голям.Кой знае колко пачки са направили от тия "оправдани" митничари.Показаха среден пръст на Ицето Иванов, а и на онзи доклад на ЕК.Подиграват се с всички и печелят от всичко - за наша сметка...мамицата им!
8
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
TE SA SI VZELI TOVA,KOETO IM SE POLAGA,PONEGE ZAPLATITE IM SA MALKI,V GERMANIA EDIN MITNICAR POLUCAVA MEGDU OSEM I DESET HILIADI EVRO.
7
0
 
1
 
! Отговори
партиен член преди 9 години
Та това се знаеше.
6
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Айде сега пък да не се оправдаваме с ДПС.
5
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
За милиони няма закони.Тия "невинни" митничари и полицаи са се налапали с милиони и са ощетили държавата с милиарди,но но в България в затвора влизат само кокошкарите.
4
0
 
10
 
! Отговори
Бг преди 9 години
Че то беше ясно още като почна делото. Както и всяко такова. Пускат ги наред, вече на групи, не един по един.
3
0
 
9
 
! Отговори
Смях. ама тъжен преди 9 години
Е*ахти съда, с тези на целия свят ясни прокурори, следователи, адвокати и всякаква *** за измитане с базуката ! Само нашите дупетати не искат да го променят това статукво. Колкото и доклади да получаваме в тази насока.
2
0
 
12
 
! Отговори
Законни Престъпници! преди 9 години
Как става Престъпници като съдии прокорори абокати и друга *** да съдят други хора.. Пресъпник съди престъпник и все едно Гарван гавану око не вади!!! в съда са най- Големите Айдуци и Престъпници..
1
0
 
13
 
! Отговори
SILENCE преди 9 години
ха-ха-ха ....