Охранителите от мола - жестоки, агресивни, били са и друг път

Нягол е малтретиран и убит по мъчителен начин
Обновена: 19 мар 2015 17:24 | 19 мар 2015 17:16,
267
Охранителите от мола - жестоки, агресивни, били са и друг път
Снимка: БТА

Охранителите във варненския мол, които пребиха до смърт 52-годишен мъж, са пребивали и друг път посетители в търговския център. Това доказват данни, събрани по време на разследването на бруталното убийство.

Тримата мъже са проявявали неоправдана агресия и жестокост, стана ясно по време на днешното заседание на Варненския окръжен съд.

Още по темата
За трагедията се разбра в събота. Първоначалната информация от мола беше, че на територията на магазина е открито тяло на мъж. В съобщението от екипа на търговския център обаче се казваше, че Нягол е починал от естествена смърт.

Случаят се разплете ден по-късно, когато аутопсията на тялото разкри, че мъжът е убит и то след жесток побой. Тримата охранители бяха арестувани, защото те са последните, видяли жертвата.

Магистратите решиха охранителите да получат най-тежката мярка – „задържане под стража”. 24-годишният Ангел Николов, 22-годишният Красимир Димитров и 19-годишният Цветан Маринов са привлечени като обвиняеми за съучастие в убийство. Има доказателства, че всеки един от тях е отговорен за смъртта на 52-годишния Нягол.

За това престъпление законът предвижда затвор от 15 до 20 години, доживотен затвор или доживотен без замяна.

Убийството на мъжа е извършено по хулигански подбуди, с особена жестокост и по особено мъчителен за жертвата начин, стана ясно още по време на днешното заседание. Жертвата е била малтретирана с неоправдана жестокост.

Съдът прие за безспорно, че независимо от чистото им съдебно минало, ако са на свобода Ангел, студентът от ИУ във Варна Красимир и Цветан може да укрият или да извършат други престъпления.

Ако обжалват определенията на окръжния съд, Николов, Димитров и Маринов ще се явят пред Варненския апелативен съд на 24 март.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


267
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
155
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Като знам каква справедливост има в България, ако родителите им са достатъчно богати или влиятелни, ще се окаже, че не са налице достатъчно доказателства и ще ги пуснат. В България живеем, тук обикновено подобни случаи свършват точно така. Бог да прости жертвата.
154
3
 
14
 
! Отговори
Шоп преди 9 години
Ако имахме облегчен режим за носене на оръжие, все някой щеше да посмее да им направи забележка, някой дори дребен и слабичък човек, но със сърце. Както знаете, гусин Колт прави хората равни. А и зелените човечета бегат от такива територии.
153
0
 
23
 
! Отговори
Таксиметров Шофьор преди 9 години
"Убийството на мъжа е извършено по хулигански подбуди, с особена жестокост и по особено мъчителен за жертвата начин, стана ясно още по време на днешното заседание. Жертвата е била малтретирана с неоправдана жестокост." - само тези редове като ги прочета бих ги осъдил с максималната допустима присъда - 20 г. всеки един от тримата обвинени в убийството..Лошото е че дори и така ако излезнат след 20 г. ще са на по 40-45 с пропилян живот което само по себе си навява че биха извършили убийство отново!
152
0
 
8
 
! Отговори
Американ преди 9 години
Понеже е ***, селд 5-6 години ще ги пуснат по живо, по здравао, за да не им "съсипват живота", както по принцип става там.
151
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Какви са фактите- човекът е бил в Мола, те са го завели до севизните помещения, където е започнали да го малтретират до смърт и искате кажете, че никой от колегите им не го е видял, нали има камери, нали имат уоки токи, общуват си помежду си, нали като 3- *** от охраната ги няма мястото си това би трябвало ба прави впечатление? Защо никой не се е намесил, защо са го оставили да умре? Кой е виновен човека ли? Нормално ли ви се струва това? Виновни са всички!
150
0
 
36
 
! Отговори
Апокалипто преди 9 години
В природата е така - по-слабото, недъгавото става жертва на по-силното и приспособимото. А България отдавна е джунгла, в която напълно необезпокоявано бродят зверове. Няма държава, няма правосъдие, няма общество, всичко е една ревяща, озверяла, оскотяла, чалгизирана пихтиеста маса. Тук сякаш адът се е отприщил и е избълвал цялата си армия от свирепи бесове на воля - да трошат кости, да колят, да кълцат, да изнасилват, да безчинстват. За Ужаса и Смъртта в България няма почивен ден.
149
2
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Едното *** се хилеше. И тримата да бъдат ликвидирани с удари от права лопата в грозните муцуни!
148
1
 
31
 
! Отговори
Горан преди 9 години
А, бе най-добре повече никой да не влиза в този мол... Нека фалира, то от това най-много ще ги заболи!
147
2
 
6
 
! Отговори
Bai UI преди 9 години
До АнонименПроучи фактите,прочети и не давай грешна информация не са го били 2 часа , ти самия няма да издържиш на два часа бой.Отвори си очите и чети малко.Въпреки това не ги оправдава и ще си получат заслуженото.Мир на праха на починалия.
146
1
 
29
 
! Отговори
Горан преди 9 години
Е, това е! Ударихме дъното, щом може 3-*** да бият 2 часа един до смърт в мол, и абсолютно никой да не се намеси! Не е възможно такива неща да се случват просто... Не сме хора, не сме! Представете си само абсурдността, подигравката, и безумната жестокост: Да си излезеш от дома, да отидеш до мола, за да умреш пребит от бой... От охранители, без да си направил нищо... при това. Тия освен живи да ги заровят, само главите навън, и който мине да ги заплюва!
145
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
2 часа са издевателствали над горкия човечец, имало е и други свидетели, които не са ги спрели. Човекът е успял да се добере до етажа на мола гол до кръста и целия в кръв клатушкайки се като са го помислили за пиян?Миролюбив и хуманен човек съм, но вече съм за Смъртно наказание! Няказание и за хората, които са безучастни свидетели на престъпление! Никой няма право да отнема човешки живот, утре може да си ти или твои близки!
144
0
 
30
 
! Отговори
мнение преди 9 години
За убийците е ясно - виновни са, да ги осъдят максимално! Обаче за управляващите мола какво да кажем? Та тези охранители не за първи път биели клиенти, освен това има и опит да прикрият престъплението, като са казали първоначално, че жертвата била починала от естествена смърт. Според мен тези от мола също трябва да бъдат привлечени под съдебна отговорност!
143
6
 
20
 
! Отговори
do 173 преди 9 години
Ne e виновен Бойко Борисов.Върни се в 1944 година, 45 години на лъжи, доноси и точно такива прикривания като случая в Грандмол.И 25 на мимикрии.Нито Борисов, нито демокрацията е виновна.
142
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Няма да им дадат до живот според мен. Така си мисля. Дано им дадат де. Но не ми се вярва. Според мен можем да се надяваме на някакви години лишаване от свобода, колкото повече - толкова по-добре. Има по закон предвиждане за 30г. лишаване от свобода за изключително тежки престъпления, дано магистратите се възползват от тази почти неизползваема разпоредба. П.П. Лека пръст на човека. Дано роднините му доживеят някаква справедлива присъда (щото и доста ги разтакават делата.. Абе пародия..)
141
2
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Като бият хора там в този МОЛ никой да не влиза там докато фалират
140
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
В паркинга на този МОЛ е пълно с паркирали като *** малоумнци, "паркирали" си колите насред пътя, като причиняват по този начин ужасни задръствания, не може да се излезе по 30 минути от паркинга. Не ми се мисли, какво мжое да се получи, ако в такава стане пожар примерно. Всичко блокирано и никой не може да излезе. НЕ ГИ ВИЖДАЛ ОБАЧЕ ТЕЗИ да направят забележка на някой паркирал от този начин . По лесно им е на големите мъже да "се справят" с някой като пострадалия човек. ОТВРАТ.34
139
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
sdds
138
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Всичките заслужават тексаска инжекция! О*репки жалки!
137
0
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Днес разбрах за този случай, разплаках се. Как е възможно да има такива хора- да посягат на болен и беззащитен човек при това 3-*** срещо един. Вярвам и съм сигурна, че ще бъдат наказани за делата си, защото има Господ и той вижда. Ако не на тях, то на децата, внуците и прочие. Съжалявам и родителите им, които са отгледали не деца, а ***, само на 20, а са така агресивни към хората. Да почива в мир човека!
136
2
 
17
 
! Отговори
Гай Баньо преди 9 години
Това е резултатът от 25 години неолиберална пропаганда.Цинизъм омраза отчуждение безхаберие...само 25 години стигнаха за да станем страната на хайваните и изтърваните...