Охранителите от мола - жестоки, агресивни, били са и друг път

Нягол е малтретиран и убит по мъчителен начин
Обновена: 19 мар 2015 17:24 | 19 мар 2015 17:16,
267
Охранителите от мола - жестоки, агресивни, били са и друг път
Снимка: БТА

Охранителите във варненския мол, които пребиха до смърт 52-годишен мъж, са пребивали и друг път посетители в търговския център. Това доказват данни, събрани по време на разследването на бруталното убийство.

Тримата мъже са проявявали неоправдана агресия и жестокост, стана ясно по време на днешното заседание на Варненския окръжен съд.

Още по темата
За трагедията се разбра в събота. Първоначалната информация от мола беше, че на територията на магазина е открито тяло на мъж. В съобщението от екипа на търговския център обаче се казваше, че Нягол е починал от естествена смърт.

Случаят се разплете ден по-късно, когато аутопсията на тялото разкри, че мъжът е убит и то след жесток побой. Тримата охранители бяха арестувани, защото те са последните, видяли жертвата.

Магистратите решиха охранителите да получат най-тежката мярка – „задържане под стража”. 24-годишният Ангел Николов, 22-годишният Красимир Димитров и 19-годишният Цветан Маринов са привлечени като обвиняеми за съучастие в убийство. Има доказателства, че всеки един от тях е отговорен за смъртта на 52-годишния Нягол.

За това престъпление законът предвижда затвор от 15 до 20 години, доживотен затвор или доживотен без замяна.

Убийството на мъжа е извършено по хулигански подбуди, с особена жестокост и по особено мъчителен за жертвата начин, стана ясно още по време на днешното заседание. Жертвата е била малтретирана с неоправдана жестокост.

Съдът прие за безспорно, че независимо от чистото им съдебно минало, ако са на свобода Ангел, студентът от ИУ във Варна Красимир и Цветан може да укрият или да извършат други престъпления.

Ако обжалват определенията на окръжния съд, Николов, Димитров и Маринов ще се явят пред Варненския апелативен съд на 24 март.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


267
Още по темата: молубийствоВарна
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
115
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До ЯстребИ на теб не ти е лесно, да се мислиш за турчин, в Турция да те имат за нищожествода не можеш да се самоопределиш цял живот.Като триполов си не знаеш мъж ли си , жена ли си.Не ти е лесен живота. Жалък и страдаш.Дори всички българи да са такива каквито ти се иска, в Турция пак ще гледат на теб като *** роб
114
5
 
20
 
! Отговори
бай Ставри преди 9 години
Тези гардчета бяха на първите редици на митингите на пп юруш във Варна!
113
1
 
37
 
! Отговори
no name преди 9 години
Проклети да са! Дано изгният в затвора.
112
32
 
11
 
! Отговори
Ястреб преди 9 години
До ШопИ преди 500 години си бяхте камара тор, и днес сте си камара тор! Дори 500 годишното усилено дресиране не оказа никакъв ефект върху тази купчина от естествена тор, наречена българи!
111
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тфа сЪ нацепени бургаски батки ама от Фарна.
110
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
За какви шефове, за какви смени бълбукате тука... Ясно е, че в Бг всяка мутра и мутроподобни изчадия си плащат на свои хора и са безнаказани. Бг вече е една неуправляема територия. Див запад с ориенталски примес. Цената на човешкия живот у нищожна. Това ли е демокрацията? Това ли търсихме 25 години? Отврат и отчаяние. Не плащайте данъци, които отиват при тези, които ви смятат за ***, за матриал и т.н. Ясно е че трябва за се изчистят отрепките на прехода, както и техните създатели.
109
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И тези *** ли са ***? Или са си чисто натурални, 100% органични български диваци?! Питам аз и отговор не искам!!!
108
1
 
40
 
! Отговори
Денис преди 9 години
Шефа на смяната на охраната също е бил с тях при боя. Защо не е задържан?
107
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Това са нацепени батки, които са вариантна *** убил момичето в Търново.Рожби на евро-атлантическите ценности
106
5
 
16
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 9 години
до 134Шоп, а твоите дядовци са търсили партизани в на моя дядо къщата. И дядо ми разправя след това: Тия хаймани от хитлеровата власт уж дойдоха да търсят партизани у нас, а те същите като тях- обраха ни сиренето, издоиха ни козите и се разкараха.
105
8
 
10
 
! Отговори
Шоп преди 9 години
До АТАКИСТЗа 500 години ни превърнаха от борбен народ в овце и нихилисти--------------- А комунистите за 45 години направиха от дедо ти офчаря тебе - *** пар екселанс.
104
1
 
20
 
! Отговори
Онзи преди 9 години
Охранителната фирма е на същия собственик на който е и въпросния мол. Направили са си хората фирма, за да правят печалба и от разходите си.Друг е въпроса, че там наемат всеки, който може да бие и гледа лошо - т.е. всякакви назобани ***, търсещи къде да си избият агресията от зобането на *** и блъскането в залите.
103
1
 
33
 
! Отговори
Ъц преди 9 години
Близките на починалия да съдят МОЛ-а и Охранителната ф-*** която е наела тези неандерталци!!!!!
102
2
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Какви години, единственото адекватно и справедливо наказание е до живот! Всеки нормален човек ще се съгласи. Това не са нормални хора!
101
5
 
12
 
! Отговори
символично! преди 9 години
Тоя Мол започна зле още в началото. Само първите да етажа бяха заети. Построен е върху терена на гробарските фирми. Откъм улицата под западното му крило навремето се продаваха ковчези и погребални принадлежности. От другата страна на улицата, срещу него пък са варненските гробища. Централен вход.Очевидно дъхът на смъртта трайно се е заселил на това място. То произвежда смърт дори след събарянето на погребалните офиси и изграждането на мола. Отначало трябваше уж да има 3 високи кули-небостъргачи.
100
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
По 20 години лишаване от свобода и по 100 000 лева кръвнина... И ПАК ИМ Е МАЛКО. НЕДОНОСЧЕТА ***.
99
7
 
16
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 9 години
до 124Знам! Това са същите българи днес, на които през 1872-ра докато са го водели турците към София с малък брой заптиета, никой от българите не му е помогнал. Сега сме същите. Гледаме като *** отстрани всичко случващо се край нас което ни касае пряко. Турците ни е.аха майката на манталитета, брат! За 500 години ни превърнаха от борбен народ в овце и нихилисти. А това никога няма да им го простя това на *** ***.
98
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
само да не направят сделка да ги осъдят на 15 и да лежат 7,8, на 30 да излязат и да убият друг. 30 поне, ако ще илиза да е вече поправен и неагресивен.
97
49
 
2
 
! Отговори
Глезената-Гледаната преди 9 години
Голяма драма за един убит клошар...Някой знае ли името на полицая със сините очи?
96
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До АТАКИСТДнешните българи дори не би трябвало да изричат името на Апостола Левски с мръсната си уста. Това е кощунство направо! Би се обърнал в гроба, ако знаеше какви ги вършат тези, за свободата на които увисна на бесилото толкова млад.