Охранителите от мола - жестоки, агресивни, били са и друг път

Нягол е малтретиран и убит по мъчителен начин
Обновена: 19 мар 2015 17:24 | 19 мар 2015 17:16,
267
Охранителите от мола - жестоки, агресивни, били са и друг път
Снимка: БТА

Охранителите във варненския мол, които пребиха до смърт 52-годишен мъж, са пребивали и друг път посетители в търговския център. Това доказват данни, събрани по време на разследването на бруталното убийство.

Тримата мъже са проявявали неоправдана агресия и жестокост, стана ясно по време на днешното заседание на Варненския окръжен съд.

Още по темата
За трагедията се разбра в събота. Първоначалната информация от мола беше, че на територията на магазина е открито тяло на мъж. В съобщението от екипа на търговския център обаче се казваше, че Нягол е починал от естествена смърт.

Случаят се разплете ден по-късно, когато аутопсията на тялото разкри, че мъжът е убит и то след жесток побой. Тримата охранители бяха арестувани, защото те са последните, видяли жертвата.

Магистратите решиха охранителите да получат най-тежката мярка – „задържане под стража”. 24-годишният Ангел Николов, 22-годишният Красимир Димитров и 19-годишният Цветан Маринов са привлечени като обвиняеми за съучастие в убийство. Има доказателства, че всеки един от тях е отговорен за смъртта на 52-годишния Нягол.

За това престъпление законът предвижда затвор от 15 до 20 години, доживотен затвор или доживотен без замяна.

Убийството на мъжа е извършено по хулигански подбуди, с особена жестокост и по особено мъчителен за жертвата начин, стана ясно още по време на днешното заседание. Жертвата е била малтретирана с неоправдана жестокост.

Съдът прие за безспорно, че независимо от чистото им съдебно минало, ако са на свобода Ангел, студентът от ИУ във Варна Красимир и Цветан може да укрият или да извършат други престъпления.

Ако обжалват определенията на окръжния съд, Николов, Димитров и Маринов ще се явят пред Варненския апелативен съд на 24 март.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


267
Още по темата: молубийствоВарна
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
95
7
 
17
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 9 години
до 122Изгоряха хора които плюеха системата. Искал човека докато си слуша радио Свободна Европа да заживее като свободен човек. Искал да яде всеки ден банани и всеки ден да пие марково уиски и когато реши да си вземе кола, а не да чака след 10 години вноски я апартамент, я кола. Сега е лесно - дават ти апартамент на изплащане веднага и ти цял живот си роб на банките. Е не е ли грубо цял живот да си роб отколкото един ден след 5-10 год си осигуриш жилището и то си е вече твое? Сигурност или роб?
94
13
 
6
 
! Отговори
до АТАКИСТ преди 9 години
Да, ама и бая невинни изгоряха при бай Тошо, покрай ***...Полицейщината не работи много добре - проверено - не е да кажеш, че не е пробвана.
93
2
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Защо не отнемат лиценза на фирмата която държи такива *** на работа
92
2
 
40
 
! Отговори
рецидивисти! преди 9 години
Днес.бг:"Охранителите във варненския мол, които пребиха до смърт 52-годишен мъж, са пребивали и друг път посетители в търговския център."Ами значи тримата са РЕЦИДИВИСТИ. От началото на 2015 година имаме истински бум на убийства извършени от престъпници-рецидивисти, роми и българи. Които е трябвало да лежат дълго, много дълго в затвора. Вместо това се разхождат на свобода, убиват безнаказано и на практика тероризират цялото общество!
91
3
 
29
 
! Отговори
sante_dog преди 9 години
Как искам да се озъбят на дежурния в ареста. А той да е препил предната нощ и да му е много криво... Дано усетят неподправената любов на родната полиция.
90
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Какво искате, телевизиите са пълни с филми с насилие. На какво биха могли друго да се научат?! Или *** простотии или убийства и насилие. Това ни се поднася денонощно .
89
3
 
21
 
! Отговори
vesko02 преди 9 години
Можеха и полицаи да станат
88
1
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Всяка малка и голяма мутра и техните *** плащат на някой по-висш полицай и отървават затвора. И тези може би ще си намерят защита от мутрата- собственик на МОЛ-а.Миналото лято мое близко момче с 10 годишен шофьорски стаж, със златен талон беше ударен от една мутреса , веднага дойде адвокатка и след 3 часа телефонни преговори с шефа на КАТ, го изкараха него виновен и даже го глобиха 200 лева. Между другото катаджията , който състави протокола му беше неудобно да погледне момчето в очите.
87
8
 
43
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 9 години
Ще ревете един ден за бай Тошо. Такива *** не се осъждаха по негово време, не им се повдигаха дела, а направо се караха с джипка на ДС към Белене за храна на прасетата.
86
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До 109Нищо не са им дали още. Тънката част е "законът предвижда". Като нищо ще минат условно. То хубаво да тренираш боен спорт ама да използваш уменията си за побои е много много лошо.
85
2
 
31
 
! Отговори
Dessy преди 9 години
За тях разбрахме- сега искаме да знаем за - ШЕФА на охраната и УПРАВИТЯЛЯ НА МОЛА- какви мерки ще се предприемат , защото те са съучастници...
84
1
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не са роми! Вижте ги *** - бели българи. Но цветът на кожата и етноса няма значение. Разберете, че простият човек и *** си е ***, независимо от религия, националност, цвят на кожата! Има брутални убийци бели като пуканки, чистокръвни българи. Не че защитавам ***, българин съм, но това е истината!
83
13
 
24
 
! Отговори
няма име преди 9 години
Не мога да разбера как за това деяние ще им дадат по 15-20 години затвор, а убиецът, който прегази дете на пешеходната зона в Стара Загора, получи само 6 години и обжалва присъдата.
82
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Мирише ми на командировка в централния софийски затвор. Спокойно момчета, първата година е трудно, после се свиква, както се казва в един филм. Стягайте се в кръста и гледайте да станете гаджета на най-силния в затвора!
81
1
 
35
 
! Отговори
УЖАС преди 9 години
НЕНАВИЖДАМ ТАЯ *** КОМПЛЕКСАРСКА И ОЗЛОБЕНА. НЕНАВИЖДАМ СЕМЕЙСТВАТА ИМ - ТЕ СА ВИНОВНИ. ОТВРАТЕНА СЪМ ОТ ВСИЧКО, КОЕТО ПРОЧЕТОХ. НАДЯВАМ СЕ НИКОЙ АДВОКАТ ДА НЕ ПОЖЕЛАЯ ДА ГИ ЗАЩИТИ. ВРЪЩАНЕ НА СМЪРТНО НАКАЗАНИЕ !!!
80
2
 
65
 
! Отговори
Горо преди 9 години
Ами така е - ***, които едвам завършват 12 клас, блъскат по фитнеси от 8 клас и идеалите им са маркови дрешки и БМВ и накрая си мислят, че са някакви величия. Държавата се напълни с неграмотни охранители - те друго просто не умеят!
79
1
 
50
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 9 години
52 годишния шизофреник с какво ги е подразнил толкова, че да му налетят на бой? Какво е направил? Налитал е да бие хора, да се закача с хора в мола, какво? Просто загрозявал излъсканата чалгарска обстановка в мола с присъствието си и комплексарите чалгари го пребили. Пълно падение на нравственост и човешки устои за пореден път в отиващата си България на Левски и Ботев!
78
1
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Шефа на охраната не следи ли камерите и какво правят! Веднага, за съучастничество!
77
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ако съда не си свърши работата както трябва може да се счита че и те стават съучастници в убийството... а най-вероятно няма да си я свърши... така че драги съдии ако не осъдите на доживот тия трима *** проклети да сте!
76
2
 
26
 
! Отговори
Бай Ставри преди 9 години
Нови булки за затвора, чудесно!Че и епилирани, красота!Дупе да им е яко, както се казва! :)