Чеци: Не съм убил Яна, аз съм най-добрият човек!

Николай Русинов сподели, че не му е мъчно за момичето
24 апр 2015 10:40,
36
Чеци: Не съм убил Яна, аз съм най-добрият човек!
Снимка: Нова тв

На 27-ми ще станат три години откакто съм задържан по делото. Настанен съм в единична килия и съм на режим, който е по-специален и от специалния режим на осъдените на доживотен затвор. Заключен съм по 23 часа на ден, имам час и половина разходка и това е.

Така започва интервюто си пред Миролюба Бенатова Николай Русинов-Чеци – основният обвиняем за жестокото убийство на Яна Маринова в Борисовата градина.

Чеци разказва, че помни Яна само по снимки. Когато разбрал, че е мъртва, Николай се почувствал отвратително, но още по-ужасен за него бил факта, че обвиняват него за убийството й. Но сексът с Яна бил просто "за една нощ", затова и не я помни добре.

На първа инстанция Николай бе осъден на доживотен затвор. Съдът твърди, че Яна е убита, след като е принуден да прави секс с него. Задушена е, дрехите й са били разкъсани, а тялото изоставено. Около и по нея са намерени следи от срещата й с Николай.

Сигурно е, че Русинов е последният, с който Яна е имала контакт. Според съда интимната среща не е била доброволна и е завършила смъртоносно.

Чеци твърди, че с Яна се запознали на парти в столичното заведение "Маймунарника", като са били "под влияние на алкохол, млади, освободени...".

"На партито на Спенс в Борисовата градина се запознахме. Пийнахме си, флиртувахме си, танцувахме, веселихме се, правихме секс. И на сутринта си тръгнах...", разказва за злополучната нощ Чеци.

"С нито една жена в живота си не съм бил груб. Нека съберем всички жени, с които съм бил в живота си, нека те кажат", заяви Чеци.

"Бяхме на едно шалте. Видях я, че спи. Взех си раницата и си тръгнах. Ако бях в хотел, пак така щях да направя. Това беше секс за една нощ. Има разлика между секс и любов. Никой не говори за кавалерство – имахме връзка от вечерта", каза още Русинов.

Николай Русинов също така отрича да е изключвал телефона на Яна, като според него в делото няма данни за неговите пръстови отпечатъци точно на бутона за изключване: "Аз обясних откъде са следите на пръстите ми - търсех презерватива в чантата й..."

Запитан независимо дали е убил Яна или не, дали се харесва, Чеци отговори: "Защо само аз трябва да съм "идиота", който е обвинен? На вас може ли да ви е мъчно за един човек, с когото сте прекарали вечерта в пияно състояние? Може да ви е мъчно за собственото дете, обаче за секс за една вечер как да ви е мъчно? Съжалявам, така се е случило. Вместо да говорите за свинщината, която се случи по време на делото, вие ме питате за връзка за няколко часа", заяви разпалено Чеци.

Той допълни, че тези, които са изнасилили и убили Яна, са били "изроди".

"Погледнете снимките – чувството е отвратително. Но не я познавам, за няколко часа сме били заедно. Но до тук – не ми е мъчно!", заяви отново Чеци.

"Запишете си или аз да ви запиша, ако имате тапи в ушите – аз не съм извършил това престъпление", подчерта обвиняемият. "Аз съм добър човек. За някои хора дори съм най-добрият човек на света", заключи Николай Русинов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
6
 
1
 
! Отговори
Hop преди 8 години
До 1chovek статиите от монитор са най-истинните на света, ша знайш... И знам как медиите работят, виждам и как полицията и съдът работят, и да, познавам го достатъчно добре за да знам, че не е способен на това...
27
0
 
28
 
! Отговори
Възмутен преди 8 години
Бенатова винаги се занимава с убийци и ги изкарва невинни, а защо не изобличи поне един убиец!? Нещо е повредено в мозъчето й. Справка - репортажите й от Катуница в полза на убиеца цар Киро и в ущърб на двете българчета Ангел и Павел, които изгниха вече в земята, а цар Киро и внук му живот си живеят.
26
1
 
16
 
! Отговори
1chovek преди 8 години
тук или пишат някакви познати на този убиец или пълни психопати. Вие нормални ли сте? "Не вярвам на съда" , какво не вярвате, има доказателства. Брутални доказателства. Потърсете в Гугъл за "Чеци до живот в затвора за убийството на Яна" - ще ви излезне статия от Монитор - прочетете я така, за обща култура, преди да коментирате и да се излагате...
25
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ами нормално.Като седнат трима в кафене и двамата си тръгнат последния плаща.Затова в живота всеки иска да е първи.
24
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Чеци е удобния обвиняем. Дали е той, или не - има само косвени доказателства, но нито едно пряко доказателство, че той е го е направил. Какъв е мотивът му?
23
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
не бях аз едноръкия бешепитайте Харисън Форд
22
2
 
5
 
! Отговори
Хоп преди 8 години
Тук, предполагам, че всички коментиращи са с перфектен външен вид, идеален BMI и най-малко една титла за красота! Те медиите нали това използват - примитивните ни инстинкти - образът идеално фитва на целта. И ако следваме логиката на съдебната ни система щом ковачки е признат за невинен - най-вероятно чеци ще е признат за виновен
21
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Добре го хранят ***, предвид колко се е ошишкал.
20
0
 
26
 
! Отговори
ай сиктер преди 8 години
Писна ми от невинни в тая *** набедена за държава.
19
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
вярно ли е че тоя Чеци е роднина на бившия президент Петър Младенов? Не е вярно, Петър Младенов е роднина на Чеци.
18
3
 
8
 
! Отговори
мм преди 8 години
Този ,ако го е направил е бил много много друсан и не помни и за това се изказва така смело.Или господа разследващи ги мързи да ,душат'' и са го нарочили
17
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бъркал и в чантата да търси презервативи хахахахаха
16
15
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
така е при демокрацията - е.ане и бой в гората, пълна с ***. Борисовата градина, една *** - нищо общо няма с Парка на свободата, чист и прекрасен.
15
6
 
7
 
! Отговори
Nobody преди 8 години
Тоя и нищо да не е направил, само заради изгледа си трябва да получи минимум 10-15 години строг тъмничен.
14
0
 
5
 
! Отговори
www преди 8 години
До пешоБез съмнение, личи му отвсякъде!
13
0
 
18
 
! Отговори
www преди 8 години
Заради това прокурорско синче Чеци вкараха в ареста невинен човек за около три месеца. Каквото е понесъл той там си го знае сам. За нас останалите остава удоволствието да му платим щетите за неправомерния арест.ППЗащо Миролюба Бенатова не отиде да вземе интервю и с полицаите оневинили Чеци и натопили Пламен Трифонов? И техният разказ ще бъде интересен ;)
12
1
 
29
 
! Отговори
пешо преди 8 години
Интересна работа!На мен и на всички други им е мъчно за Яна.А на този дето е спал с нея въобще не му е. Явно е завършен изверг.
11
3
 
25
 
! Отговори
До 12 преди 8 години
До tipЛошото е, че полиция, съдебна система и прокуратура са ни такива, че не им вярвам нито, когато осъдят някой, че е виновен, нито, когато НЕ осъдят някой, че е невинен наистина.
10
2
 
23
 
! Отговори
tip преди 8 години
Не знам дали всички осъдени отричат вината си до последно,но вие имате ли вяра на разследващите,на съдебната система? Аз щото нямам. Знам много добре как се тика някой невинен зад решетките,когато народът иска някой наказан или ако истинския извършител е човек на някой. По-малко престъпление ли е да осъдиш невинен и за капак виновния да се разхожда на свобода. Може и Чеци да е,но по това,което съм виждал в България вече не знам кой е виновен,кой не. Нали знаете приказката за лъжливото овчарче?
9
0
 
7
 
! Отговори
Хмм преди 8 години
Само ореол му липсва. Незнам кой крив, кой прав ама един път да има няква ефективна присъда и хоп поникват им крила и никой за нищо не е виновен.