Тръгна делото за смъртта на малкия Петьо

Гледат го по съкратената процедура, решението се очаква днес
13
Тръгна делото за смъртта на малкия Петьо
Родителите на Петьо. Снимка: архив, БулФото

Окръжният съд в Пазарджик даде ход на делото за смъртта на 6-годишния Петьо Гевечанов от Панагюрище.

Детето бе прегазено на 14 април от лек автомобил "Ауди", управляван от Цветан Пъков (45 г.).

Още по темата
Според обвинението, причина за катастрофата е висока скорост. Автотехническата експертиза сочи, че той е шофирал със 78 км/ч, при разрешени в населено място 50 км/ч.

Ако е управлявал автомобила с разрешената скорост, детето е можело да премине безопасно, се казва в обвинителния акт.

По искане на защитата, делото ще се гледа по реда на съкратеното съдебно следствие, предаде БТА.

Цветан Пъков призна вината си и фактите, описани в обвинителния акт, с което присъдата му ще бъде намалена с две трети. Решението на съда се очаква в рамките на днешния ден.

В съдебната зала, в подкрепа на родителите на Петьо, присъстват и близки на Паоло от Стара Загора, който беше прегазен в пешеходната зона на града.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Besobrasie ubiieza e ubil dete a i ne se e isbinisch na roditelite kakvo sa parite sa roditelite koito sa sagubili Sina si kade e toja gl prokuror kakvi sa tia sadii ama ako e sin na nakoja mutra ot gerb schte dko4ite vdi4ki sa rodinata na plevneliev Stana Skandal a sa naschte deza ne neka gi gasat nali ne sa deza na deputati i 4engeta ne vi li e Rab be i vie Ste ubiizi s tasi prisada
10
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
1, може да искате 15 години ефективно, но си има НК, който предвижда леки санкции за водача, признал вината си. Без промяна в закона няма кой съд да ги наложи тези 15 години.
9
0
 
1
 
! Отговори
мамка ви преди 8 години
Егати скапаната държава.
8
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
4 години затвор.... При положение, че е карал с 20 км/ч над разрешеното и ако е карал с 50 км-ч е имал възможност да избегне инцидента за какви 4 години става въпрос, бе?! *** в пълния смисъл на думата. Не че максималната присъда от 6 е нещо по-различно, но такава трябваше да бъде! То не са виновни съдиите, виновни са глупавите закони, като този- които дават за такова нещо затвор от максимум 6 години. Трябва коренна промяна за всички закони... Пълен дебилизъм...
7
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
После се смеете на гърците...Ако това беше станало в Гърция, имотите на тоя престъпник вече щеше да са запалени, а съдиите щяха да издадат голяма присъда от страх същото да не се случи и с техните домове!След 1 година тоя ще е на свобода и ще продължава да кара като луд в града!
6
0
 
4
 
! Отговори
NoName преди 8 години
До 5 АнонименИ кой, ако не ние, го е направил от Велика държава да стигнем до това положение?
5
6
 
0
 
! Отговори
NoName преди 8 години
До 4 Анонимен"караш Q7 за 120,000" - това е много тъпо. Не говори измишльотини. И как от 4 г. ще излежи само 1? обоснови се къде е регламентирано! Или ти така го чувстваш и си го мислиш?
4
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
затова престъпниците най-нагло се перчат по ТВ: "ние вярваме в правосъдието в Бг..."..караш Q7 за 120,000 - получаваш 4 години, от които ще излежиш 1 и то на пансион... ако това не е повод да се съберем всички и съборим прогнилата система и поискаме от ЕС да ни прати главен прокурор
3
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
това е УМУШЛЕННО убийство, понеже мутрата съвсем умишленно е ускорил до 78 кмч... а за умишленно убийство -15 годинки при рецидивистите в пандиза!
2
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
4 години затвор...евала, Българийо!
1
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
поредния АБСУРД в страната на абсурдите!!!само 4 години и то не в затвор, а в общежитие..... да се организираме в мрежите и протести във всички големи градове! искаме 15 години ефективно!