Ало измамник ще лежи зад решетките 10 месеца

Опитал да преметне монахиня, че събира пари за благотворителност
8
Ало измамник ще лежи зад решетките 10 месеца
Снимка: Булфото, архив

Районният съд в Асеновград одобри споразумение и осъди на 10 месеца лишаване от свобода при строг режим Стоил Павлов, на 33 г., от Кюстендил, за опит за измама,  съобщиха от Пловдивската прокуратура.

На 21 юли 2015 г. Стоил Павлов позвънил три пъти на монахиня. Той се представял за игумен на друг манастир, където събирали средства за благотворителност, за свещеник и за журналист.

След като позвънила в посочения манастир монахинята разбрала, че там не е организирана кампания за събиране на средства. Подаден е сигнал на тел. 112., а арестуваният Павлов е направил самопризнания.

От 2002 г. до 2012 г. Стоил Павлов е осъждан 17 пъти, повечето от присъдите са за кражби. Одобреното споразумение е влязло в сила и Павлов е приведен в затвора за изпълнение на наказанието.






 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
7
 
! Отговори
egoista преди 8 години
ТЕМИДА - смешници с големи претенции и срамни резултати
3
0
 
9
 
! Отговори
Съвсем случаен преди 8 години
За да се оправи съдебната система, явно някой от тези които създават законите й, или тези, които така мекушаво съдят престъпниците ще трябва да остане много за дълго зад рецептите. За 17 престъпления - 10 месеца????? Какво са съдили за тези 17 престъпления преди това???? Какво ????
2
0
 
11
 
! Отговори
anonimen преди 8 години
sas 17 prisadi,samo 10 mes. li shte leji ?mnogo sme mekushavi.neka vzemem primer ot civilizovanite strani,kadeto oshte sled parvoto prest. shtiaha da go opandiziat.
1
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Егати държавата дето сме!